OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Sajmovi

HOK organizira i sufinancira Međunarodni obrtnički sajam u Münchenu 2017.

E-mail Ispis

Hrvatska obrtnička komora organizira i sa 70% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivni nastup članova HOK-a na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2017. (IHM 2017.).

Radi se o najvećem obrtničkom sajmu u svijetu sa preko 1.000 izlagača iz preko 60država svijeta, mjestu prezentacije najnovijih tehnoloških dostignuća obrtništva i prateće industrije, novih trendova u obrtništvu, malom i srednjem poduzetništvu, na kojemu su hrvatski obrtnici tradicionalno prisutni više od dvadeset godina, a koji će posjetiti preko 130.000 posjetitelja.

Više...
 

Plan međunarodnih i regionalnih sajmova HOK-e za 2017. godinu

E-mail Ispis

U privitku se nalazi plan međunarodnih i regionalnih sajmova Hrvatske obrtničke komore za 2017. godinu

 

Održan 19. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko - križevačke županije

E-mail Ispis

U sklopu 19. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko - križevačke županije, od 11. do 13. studenoga 2016. godine, ispred Obrtničke komore Krapinsko - zagorske županije na sajmu je nastupila "Lončarija" vlasnika Ivana Kovačića iz Marije Bistrice prezentirajući svoje proizvode od gline. Tema trodnevnog sajma bila je prezentacija obrtničkih zanimanja, inovacije i nove tehnologije. Partner ovog sajma bila je Brodsko-posavska županija, a program je bio obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima te turističkim i gastro-izložbama. Organizator Sajma je Koprivničko-križevačka županija, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije i Turistička zajednica Grada Križevaca. Svoje proizvode i usluge je na sajmu izložio 251 izlagač iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

 

Članovi OKKZŽ i ove godine na sajmu "ZEPS" u Zenici

E-mail Ispis

Hrvatska obrtnička komora organizirala je zajedničko izlaganje 24 obrtnika na 23. sajmu ZEPS u Zenici od 4. do 8. listopada, pri čemu je 16 izlagača po prvi puta prezentiralo svoje obrte. Izlagači su na štandu HOK-a predstavili svoje najnovije proizvode i usluge iz djelatnosti strojne obrade metala, izrade specijalnih alata za obradu drveta, izrade auto-dijelova za vozila, izrade konzola javne rasvjete, zupčanika i pužastih prijenosnika, poljoprivrednih strojeva, lamela i kočionih sustava, proizvodnje hidraulike i pneumatike, izrade masivnog drvenog namještaja te tradicijske i umjetničke obrte. Uz sufinanciranje OKKZŽ posjetiteljima sajma svojim proizvodima i uslugama predstavio se obrt "PROMEGA" iz Radoboja, vlasnika Maria Kiseljaka prezentirajući ponudu nosača i konzola javne rasvjete i model svjetiljke kao i Ljevaonica obojenih metala "ZZR DUNI", vlasnika Dragutina i Nikole Ulama iz Kumrovca. Nastavno navedenom, na sajmu je u jednoj visokoj vitrini prikazan presjek sljedećih 16 starih zanata i tradicijskih obrta Krapinsko - zagorske županije:

Više...
 


Stranica 3 od 13

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner