OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Sajmovi

Članovi OKKZŽ i ove godine na sajmu "ZEPS" u Zenici

E-mail Ispis

Hrvatska obrtnička komora organizirala je zajedničko izlaganje 24 obrtnika na 23. sajmu ZEPS u Zenici od 4. do 8. listopada, pri čemu je 16 izlagača po prvi puta prezentiralo svoje obrte. Izlagači su na štandu HOK-a predstavili svoje najnovije proizvode i usluge iz djelatnosti strojne obrade metala, izrade specijalnih alata za obradu drveta, izrade auto-dijelova za vozila, izrade konzola javne rasvjete, zupčanika i pužastih prijenosnika, poljoprivrednih strojeva, lamela i kočionih sustava, proizvodnje hidraulike i pneumatike, izrade masivnog drvenog namještaja te tradicijske i umjetničke obrte. Uz sufinanciranje OKKZŽ posjetiteljima sajma svojim proizvodima i uslugama predstavio se obrt "PROMEGA" iz Radoboja, vlasnika Maria Kiseljaka prezentirajući ponudu nosača i konzola javne rasvjete i model svjetiljke kao i Ljevaonica obojenih metala "ZZR DUNI", vlasnika Dragutina i Nikole Ulama iz Kumrovca. Nastavno navedenom, na sajmu je u jednoj visokoj vitrini prikazan presjek sljedećih 16 starih zanata i tradicijskih obrta Krapinsko - zagorske županije:

Više...
 

Održan Sajam tradicijskih i umjetničkih zanata u Zlataru

E-mail Ispis

U sklopu „Dana kajkavskih riječi Zlatar 2016.“ i ove godine, osmi puta za redom Udruženje obrtnika Zlatar organiziralo je  Sajam tradicijskih i umjetničkih zanata i predstavilo proizvode Obiteljskih i poljoprivrednih gospodarstava, koji se održao u subotu 24. 09. 2016., a u petak, 23. 09. 2016. drugu godinu po redu Udruženje je organiziralo Predstavljanje proizvoda obiteljskih  poljoprivrednih gospodarstava i izložbu tradicijskih i umjetničkih zanata.

Na navedenim događanjima sudjelovalo je 27 izlagača, od toga šest obrta,  četiri Domaće radinosti, 13 Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, jedno poduzeće, jedna zadruga, te nezaobilazno Sklonište za životinje „Luč zagorja“ koje je sa nama već treću godinu, a ove godine pridružilo se i Kulturno umjetničko društvo Belec.

Više...
 

Posjet 49. Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju

E-mail Ispis

Sukladno dugogodišnjoj suradnji OKKZŽ i OOZ Šmarje pri Jelšah dana 16. rujna 2016. godine u službenim prostorijama kolega obrtnika iz Slovenije, održan je zajednički sastanak članova Upravnih odbora.

Više...
 

Poziv za sudjelovanje na 18. Sajmu gospodarstva UO Zaprešić

E-mail Ispis

Ove godine u organizaciji Udruženja obrtnika Zaprešić održava se 18. SAJAM GOSPODARSTVA te vas pozivamo da na istom sudjelujete izlažući svoje proizvode i nudeći usluge. I ove godine Sajam se održava u Srednjoj školi «Ban Josip Jelačić» u Zaprešiću, Trg dr. Franje Tuđmana 1 u sportskoj dvorani, a ako obrtnici i poduzetnici pokažu veći interes organizirati ćemo izlaganje pod šatorom odgovarajuće veličine kao i dosadašnjih godina, te na vanjskom otvorenom prostoru koje smo također u suradnji s vama spremni urediti u skladu s vašim potrebama. Pozivamo vas da predložite bilo koji oblik suradnje, spremni smo ga prihvatiti, ako će doprinijeti Vašoj boljoj promociji, a time i većoj uspješnosti Sajma.

Više...
 


Stranica 3 od 12

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner