OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Sajmovi

Plan sajmova za 2014. godinu

E-mail Ispis

Plan međunarodnih i regionalnih sajmova HOK-a za 2014. godinu.

 

Posjetite proljetne sajmove u Celju

E-mail Ispis

Početak proljeća u Celju tradicionalno obilježavaju sajmovi za sve one koji vole lijep dom, okoliš i vrt, koji rado brinu za sebe, svoje zdravlje, kao i one koji vjenčanjem stupaju na zajednički životni put.

Na sajmovima FloraVjenčanjeAltermed te najvećem susretu pčelara ApiSlovenija, koji se na sajmištu okupljaju preko vikenda, ove se godine predstavlja preko 400 izlagača iz 14 zemalja, pa i iz Hrvatske. Predstavit će novosti, otkriti posljednje trendove te ponuditi sajamske popuste i ugodnosti.

Od petka do nedjelje

Proljetni sajamski trio u Celju, Slovenija, možete posjetiti od petka, 14. ožujka 2014. godine do nedjelje, 16. ožujka 2014. godine, od 9.00 do 18.00 sati. Cijena dnevne ulaznice za odrasle iznosi 6,50 EUR. Kupnjom dnevne ulaznice osiguravate slobodan ulaz na sve manifestacije koje se odvijaju na sajmištu toga dana. Detaljan dnevni program događaja možete pronaći na www.ce-sejem.si.

 

2. Hrvatski festival hrane i vina u Areni Zagreb od 3. do 5. travnja

E-mail Ispis

Pozivamo vas na najveći i jedini sveobuhvatni festival hrane i vina koji će na jednom mjestu predstaviti bogatu ponudu gastronomske scene Hrvatske. 2. Hrvatski festival hrane i vina održat će se u Areni Zagreb od 3. do 5. travnja.

Veliki broj izlagača iz svih regija Hrvatske, ali i susjednih zemalja omogućit će znatiželjnim posjetiteljima da kušaju brojne delicije te se upuste u pravu eno-gastro avanturu.2. Hrvatski festival hrane i vina ima četiri kategorije – gastronomija, vinarstvo,cake&bake&chocolate i HoReCa – od kojih će svaka kategorija predstaviti najbolje što se trenutno može pronaći na tržištu.

Attachments:
Download this file (2. HFHV (2).pdf)2. HFHV (2).pdf[ ]1092 Kb
Download this file (HFHV Prijavnica 2014 HR (1).pdf)HFHV Prijavnica 2014 HR (1).pdf[ ]252 Kb
Više...
 

Nastupite na 17. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

E-mail Ispis

Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira nastup hrvatskih obrtnika na 17. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru koji će se održati od 9. do 13. travnja 2013. godine.

Radi se o najvažnijem proljetnom sajmu u Bosni i Hercegovini, uz ZEPS u Zenici ujedno i najvećem sajmu u susjednoj državi, na kojem su hrvatski obrtnici i poduzetnici tradicionalno prisutni.

17. Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru 2014. uvršten je u Plan međunarodnih sajmova HOK-a za 2014. godinu.

Hrvatska obrtnička komora sufinancira nastup obrtnika s 30% troškova standardno uređenog izložbenog prostora.

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar objedinjuje izložbe sljedećih djelatnosti: alati, strojogradnja, hidraulika i pneumatika, auto-industrija, elektroindustrija, prerada plastičnih masa, drvna industrija, kemijska industrija, građevinarstvo, proizvodnja i prerada metala, komunalna oprema, medicinska oprema i kozmetika, informatika, grafika i izdavaštvo, poljoprivreda i prehrana, turizam i sport, tekstilna i kožna galanterija, kolektivni nastupi zemalja...

U nastavku Vam dajemo pregled osnovnih pokazatelja sajma iz 2013. godine te informacije i uvjete nastupa u 2014. godini:

Broj izlagača 2013. godine: 710 izlagača,
Izložbena površina sajma: paviljonski prostori i izložba na otvorenom na više od 40.000 m2,
Broj država učesnica u 2013. godini: 32,
Ukupan broj posjetitelja u 2013. godini: oko 48.000 posjetitelja,
Naziv sajma: 17. Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru 2014; Rodoč bb/ Slobodna zona Hercegovina, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina; 
Cijena izlagačkog prostora, uz logistiku nastupa, po principu“ključ u ruke” za članove HOK-a glasi 155,80 EUR/m2.
Puna cijena izlaganja za poduzetnike/ izlagače koji nisu članovi HOK-a iznosi 224,00 EUR/m2
Minimalna izlagačka površina iznosi 2 m2, osim u slučaju vertikalnog panoa na stijeni 1 m2.

ROK PRIJAVE NASTUPA: 4. ožujka 2014. ili do popune izložbenog prostora.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu «ključ u ruke».

Svaki izlagač priprema svoju prezentaciju, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama izložbenog prostora te dobiva dva natpisa na štandu, reprezentaciju i dežurstvo na štandu, najavu nastupa, transport eksponata na relaciji Zagreb – Mostar – Zagreb i postavu na štandu, dakle kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Napominjemo da je izlagački prostor HOK-a ograničen i da treba reagirati prijavom što prije, kako bi prijavljenim izlagačima stručna služba HOK-a mogla osigurati izložbeni  prostor i kvalitetno pripremiti nastup na sajmu u Mostaru.

Dostava prijavnog materijala u Hrvatsku obrtničku komoru, Ilica 49/II, p.p. 166, 10002 Zagreb ili putem telefaksa: 01/48 46 610.

Za dodatne informacije zainteresirani obrtnici i poduzetnici mogu se obratiti u Hrvatsku obrtničku komoru na broj telefona: 01/48 06 650 Dražen Horvat, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Attachments:
Download this file (Prijavnica_Mostar 2014 (2).doc)Prijavnica_Mostar 2014 (2).doc[ ]59 Kb
 


Stranica 12 od 13

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner