OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Sajmovi

2. Hrvatski festival hrane i vina u Areni Zagreb od 3. do 5. travnja

E-mail Ispis

Pozivamo vas na najveći i jedini sveobuhvatni festival hrane i vina koji će na jednom mjestu predstaviti bogatu ponudu gastronomske scene Hrvatske. 2. Hrvatski festival hrane i vina održat će se u Areni Zagreb od 3. do 5. travnja.

Veliki broj izlagača iz svih regija Hrvatske, ali i susjednih zemalja omogućit će znatiželjnim posjetiteljima da kušaju brojne delicije te se upuste u pravu eno-gastro avanturu.2. Hrvatski festival hrane i vina ima četiri kategorije – gastronomija, vinarstvo,cake&bake&chocolate i HoReCa – od kojih će svaka kategorija predstaviti najbolje što se trenutno može pronaći na tržištu.

Attachments:
Download this file (2. HFHV (2).pdf)2. HFHV (2).pdf[ ]1092 Kb
Download this file (HFHV Prijavnica 2014 HR (1).pdf)HFHV Prijavnica 2014 HR (1).pdf[ ]252 Kb
Više...
 

Nastupite na 17. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

E-mail Ispis

Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira nastup hrvatskih obrtnika na 17. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru koji će se održati od 9. do 13. travnja 2013. godine.

Radi se o najvažnijem proljetnom sajmu u Bosni i Hercegovini, uz ZEPS u Zenici ujedno i najvećem sajmu u susjednoj državi, na kojem su hrvatski obrtnici i poduzetnici tradicionalno prisutni.

17. Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru 2014. uvršten je u Plan međunarodnih sajmova HOK-a za 2014. godinu.

Hrvatska obrtnička komora sufinancira nastup obrtnika s 30% troškova standardno uređenog izložbenog prostora.

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar objedinjuje izložbe sljedećih djelatnosti: alati, strojogradnja, hidraulika i pneumatika, auto-industrija, elektroindustrija, prerada plastičnih masa, drvna industrija, kemijska industrija, građevinarstvo, proizvodnja i prerada metala, komunalna oprema, medicinska oprema i kozmetika, informatika, grafika i izdavaštvo, poljoprivreda i prehrana, turizam i sport, tekstilna i kožna galanterija, kolektivni nastupi zemalja...

U nastavku Vam dajemo pregled osnovnih pokazatelja sajma iz 2013. godine te informacije i uvjete nastupa u 2014. godini:

Broj izlagača 2013. godine: 710 izlagača,
Izložbena površina sajma: paviljonski prostori i izložba na otvorenom na više od 40.000 m2,
Broj država učesnica u 2013. godini: 32,
Ukupan broj posjetitelja u 2013. godini: oko 48.000 posjetitelja,
Naziv sajma: 17. Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru 2014; Rodoč bb/ Slobodna zona Hercegovina, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina; 
Cijena izlagačkog prostora, uz logistiku nastupa, po principu“ključ u ruke” za članove HOK-a glasi 155,80 EUR/m2.
Puna cijena izlaganja za poduzetnike/ izlagače koji nisu članovi HOK-a iznosi 224,00 EUR/m2
Minimalna izlagačka površina iznosi 2 m2, osim u slučaju vertikalnog panoa na stijeni 1 m2.

ROK PRIJAVE NASTUPA: 4. ožujka 2014. ili do popune izložbenog prostora.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu «ključ u ruke».

Svaki izlagač priprema svoju prezentaciju, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama izložbenog prostora te dobiva dva natpisa na štandu, reprezentaciju i dežurstvo na štandu, najavu nastupa, transport eksponata na relaciji Zagreb – Mostar – Zagreb i postavu na štandu, dakle kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Napominjemo da je izlagački prostor HOK-a ograničen i da treba reagirati prijavom što prije, kako bi prijavljenim izlagačima stručna služba HOK-a mogla osigurati izložbeni  prostor i kvalitetno pripremiti nastup na sajmu u Mostaru.

Dostava prijavnog materijala u Hrvatsku obrtničku komoru, Ilica 49/II, p.p. 166, 10002 Zagreb ili putem telefaksa: 01/48 46 610.

Za dodatne informacije zainteresirani obrtnici i poduzetnici mogu se obratiti u Hrvatsku obrtničku komoru na broj telefona: 01/48 06 650 Dražen Horvat, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Attachments:
Download this file (Prijavnica_Mostar 2014 (2).doc)Prijavnica_Mostar 2014 (2).doc[ ]59 Kb
 

Atraktivan nastup izlagača OKKZŽ na 55. MOS-u

E-mail Ispis

Na 55. Međunarodnom sajmu obrtništva ( MOS ) Zagreb, koji se održava od 09. do 13. travnja 2013. godine u Zagrebu pod pokroviteljstvom HOK–a, i ove godine uspješno nastupaju obrtnici Obrtničke komore Krapinsko – zagorske županije.

U paviljonu 5 na 60 m² unutarnjeg atraktivnog izložbenog prostora uz sufinanciranje OKKZŽ svoje proizvode i usluge predstavlja 13 obrtnika:

Više...
 

Nastupite na 16. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

E-mail Ispis

Sukladno Planu međunarodnih sajmova u organizaciji HOK-a za 2013. godinu i ove godine započinju pripreme nastupa HOK-a na 16. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru koji će se održati od 09. - 13. 04. 2013. godine

Hrvatska obrtnička komora sufinancira, sukladno aktualnom Pravilniku o nastupu članova HOK-a na sajmovima u zemlji i inozemstvu, nastup svojih članova, tako da zainteresirani obrtnici mogu uz potporu Hrvatske obrtničke komore nastupiti na najvažnijem sajmu u BiH.

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar objedinjuje izložbe djelatnosti kao što su alati, strojogradnja, hidraulika, auto - industrija, prerada plastičnih masa, drvna industrija, građevinarstvo, proizvodnja i prerada metala, medicinska oprema, informatika i ostalo.

Rok prijave u Obrtničku komoru Krapinsko - zagorske županije je 22. veljače 2013. godine, a za više informacija posjetite web stranicu Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije na adresi www. okkzz.hr

 


Stranica 12 od 13

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner