OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Sajmovi

Posjet OKKZŽ Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu

E-mail Ispis

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije je zahvaljujući sredstvima Krapinsko-zagorske županije te uz sufinanciranje samih članova posjetitelja, dana 27. i 28. ožujka organizirala posjet Međunarodnom sajmu obrtništva u Münchenu (IHM).  Nastavljajući tradiciju i ovom prigodom na štandu HOK-a svoje proizvode u izložbenoj vitrini izložili su članovi Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije:

« ATELIER VARGA », vl. Darko Varga, Zlatar,

« Bačvarska i kačarska  radnja », vl. Drago Petek , Đurmanec,

« Bravarsko kovačka radionica », vl. Stjepan Mišak,  S.K. Začretje,

« Medičarsko svjećarska radnja  ZOZOLLY  utemeljeno 1882 », vl. Vlasta Hubicki, Marija Bistrica,

« Medičarsko - svjećarski obrt i suvenirnica « Mahmet », vl. Gordana Mahmet-Habazin, Marija Bistrica,

« Medičarna « Šćuric », vl. Brankica Šćuric, Marija Bistrica,

« Keratims », vl. Mladen Savić, Bedekovčina,

« Eko – etno », vl. Neven Krušelj, Zlatar,

« Lončarija », vl. Ivan Kovačić, Marija Bistrica,

Proizvodnja i trgovina kristalnih unikata « Podhraški », vl. Bojan Podhraški, Hum na Sutli,

« BGS », obrada stakla, proizvodnja, trgovina i posredovanje, vl. Lidija Božiček, Desinić,

« L  ART », vl. Lilijana Javorić Ilić,Tuhelj,

« Izrada igračaka i suvenira », vl. Renata Čukelj, Marija Bistrica,

Lončarstvo i kovačnica « MAJSTOR TOMO », vl. Đurđa Kovačić, Marija Bistrica,

ZLATARNA « VRANČIĆ », vl. Hrvoj Vrančić, Zabok.

Pored navedenih tradicijskih i umjetničkih obrta svoje proizvode i usluge predstavili su i sljedeći članovi OKKZŽ:  Ljevaonica obojenih metala « Zajednička zanatska radnja  DUNI ljevaonica obojenih metala », vl. Dragutin i Nikola Ulama iz Kumrovca www.duni.hr ,

Obrt EPO- Energetsko procesna oprema vl. Vladimir Jagečić iz Oroslavja www.epo.hr.

Uz  izlagače posjetiteljima najvećeg obrtničkog sajama u EU dostupni su bili i katalozi tradicijskih i umjetničkih obrta Krapinsko-zagorske županije, katalozi „Od temelja do krova“ i katalozi metaloprerađivača Krapinsko-zagorske županije.

U organizaciji i uz financijsku potporu Hrvatske obrtničke komore, te zahvaljujući financijskoj potpori Krapinsko-zagorske županije i ove godine uspješno su prezentirani proizvodi članova OKKZŽ u što su se mogli i na licu mjesta uvjeriti  svi posjetitelji članovi OK Krapinsko-zagorske županije.

 

OKKZŽ organizira posjet strukovnim sajmovima u ožujku i travnju 2016. godine

E-mail Ispis

Sukladno financijskoj potpori Krapinsko-zagorske županije, a na inicijativu Ceha frizera, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije u suradnji s POTOČKI TRAVEL Putničkom agencijom, organizira dvodnevni posjet sajmu kozmetike „DODIR PARIZA“ u BEOGRADU, u terminu 10. do 11. travnja 2016. godine (nedjelja i ponedjeljak).

Pozivaju se sve vlasnice i vlasnici obrta frizerske i kozmetičarske djelatnosti da rezervacije izvrše u svojim matičnim Udruženjima obrtnika OKKZŽ uz isticanje obveze uredno podmirenog KD.

Sve pojedinosti vezane za ovaj dvodnevni posjet sajmu kozmetike u Beogradu dostupne su u nastavku, uz napomenu kako će Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije zahvaljujući financijskoj pomoći Krapinsko-zagorske županije snositi troškove prijevoza. Rezervacije se zaprimaju do 10. ožujka 2016. godine.

Sukladno zaključcima s 2. sjednice Ceha frizera, ispred OKKZŽ pokrenuta je inicijativa na  temelju koje sve članice OKKZŽ  imaju mogućnost direktne prijave putničkoj agenciji POTOČKI TRAVEL d.o.o. za rezervaciju, u svom aranžmanu, jednodnevnog posjeta Međunarodnom sajmu COSMOPROF 2016. BOLOGNA dana 20. ožujka 2016. godine (nedjelja). Detalji ovog posjeta dostupnu su u nastavku.

Više...
 

Nastupite na IHM-u najvažnijem sajmu obrtništva u Europi

E-mail Ispis

Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira nastup članova Hrvatske obrtničke komore na Međunarodnom obrtničkom sajmu (IHM) u Münchenu 2015., najvažnijem sajmu obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva u Europi, koji se održava 11. - 17. 03. 2015.

Hrvatska obrtnička komora organizira i s 30 posto troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2015. (IHM 2015.).

Izložba Međunarodnog obrtničkog sajma u Münchenu 2015. godine održava se u paviljonima od B1 – B4 sajma IHM te u paviljonima C2 – C3, po temama obrt i dizajn, stanovanje i uređenje, inovacije kao pokretači razvoja i obrtništvo i malo poduzetništvo - generator razvoja.

Branše koje se prezentiraju na spomenutom izložbenom prostoru, uz skupne nastupe zemalja putem obrtničkih i gospodarskih komora, obuhvaćaju obradu metala, proizvodnju strojeva i opreme, obradu drveta, izradu alata, građevinsku stolariju i materijale, preradu stakla i proizvodnju proizvoda od stakla, preradu plastike i gume, građevinarstvo, obnovljive izvore energije, elektroniku i energetiku, umjetničke i tradicijske obrte, ukrasnu i uporabnu keramiku, ručni rad te svu ostalu ponudu obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva.

Više...
 

Adventski sajam Zagreb

E-mail Ispis

Obrtnička komora Zagreb i ove godine organizira Adventski sajam koji će se održati u Matici hrvatskih obrtnika, Zagreb, Ilica 49 od 10. do 31. prosinca 2014. godine.

Cijena nastupa na ovome Sajmu je:

- 300,00 kuna za jedan stol dimenzija 135x80 cm.

Zainteresirani za nastup na ovome Sajmu moraju imati registriranu djelatnost, a prednost će imati obrti koji proizvode prigodne proizvode iz vlastite radionice te čiji su proizvodi tradicijski, odnosno umjetnički.

Dužnici prema komorskom uredu (za komorski doprinos u paušalnom iznosu, komorski doprinos iz dohotka, za sajmove, katalog i sl.) nemaju pravo nastupati dok ne podmire svoje obveze.

Odabir izlagača na temelju prijava, kao i raspored stolova, izvršit će Obrtnička komora Zagreb.

Prijavu za nastup na Adventskom sajmu u Matici hrvatskih obrtnika, Zagreb, Ilica 49, zaprimaju se najkasnije do 5.12.2014. godine u Obrtničku komoru Zagreb, Ilica 49, 10000 Zagreb, putem faxa: 48 06 540 ili e-maila:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 


Stranica 12 od 15

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner