OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Sajmovi

Izlagači OKKZŽ na 16. Obrtničkom sajmu

E-mail Ispis

U organizaciji Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije na 16. sajmu gospodarstva u Zaprešiću koji se održavao od 10. - 12. listopada 2014. godine nastupilo je sedam izlagača. Na prostoru od 20 m² zajednički su nastupili  Atelier Varga, vl. Darko Varga iz Zlatara, Bačvarska i kačarska radnja, vl. Drago Petek iz Đurmanca, Bravarsko kovačka radnja vl. Stjepana Mišaka iz Svetog Križa Začretja, Medičarsko svječarski obrt ZOZOLLY utemeljeno 1882. godine, vl. Vlaste Hubicki iz Marije Bistrice, B.M. Dekoracije, vl. Branka Iveković iz Klanjca i KERA-TIMS, vl. Mladena Savića iz Bedekovčine.

 

22. Zagorski gospodarski zbor, Krapina 2014.

E-mail Ispis

 

Otvoren 22. Zagorski gospodarski zbor Krapina 2014.

E-mail Ispis

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović otvorio je u Krapini, u četvrtak 11. rujna 2014. godine 22. međunarodni Zagorski gospodarski zbor, najveću gospodarsku manifestaciju u Krapinsko-zagorskoj županiji, koja se održava u sklopu Tjedna kajkavske kulture Krapina 2014., a koju organiziraju Hrvatska gospodarska komora-ŽK Krapina, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, Krapinsko-zagorska županija i Radio Kaj.

Na svečanom otvorenju skupu su  se obratili: predsjednik HGK-ŽK Krapina Vid Šanjug, predsjednik OKKZŽ Davor Pleško, gradonačelnik grada Krapine Zoran Gregurović, župan KZŽ Željko Kolar, potpredsjednik HGK za gospodarstvo, međunarodne i EU poslove Domagoj Juričić, predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec koji je ovom prigodom uputio apel za pomoć obrtništvu RH.

Nakon svečanog otvorenja, premijer Milanović obišao je Zagorski gospodarski zbor, na kojem se ove godine predstavlja 165 izlagača od čega 50-tak obrtnika. U pratnji premijera bili su potpredsjednik Hrvatskog sabora Milorad Batinić, potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske Branko Grčić, ministar financija Boris Lalovac, ministar pomorstva Siniša Hajdaš Dončić, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, NJ.E. Vojko Volk, veleposlanik Republike Slovenije u Hrvatskoj.

U sklopu programa svečanog otvorenja održan je i tradicionalni susret poduzetnika i obrtnika Krapinsko-zagorske županije, na kojem je ujedno potpisan i sporazum o suradnji slovenske Pomurske gospodarske zbornice i HGK-ŽK Krapina.

 

Plan sajmova za 2014. godinu

E-mail Ispis

Plan međunarodnih i regionalnih sajmova HOK-a za 2014. godinu.

 


Stranica 12 od 14

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner