OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Sajmovi

Nastupite na IHM-u najvažnijem sajmu obrtništva u Europi

E-mail Ispis

Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira nastup članova Hrvatske obrtničke komore na Međunarodnom obrtničkom sajmu (IHM) u Münchenu 2015., najvažnijem sajmu obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva u Europi, koji se održava 11. - 17. 03. 2015.

Hrvatska obrtnička komora organizira i s 30 posto troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2015. (IHM 2015.).

Izložba Međunarodnog obrtničkog sajma u Münchenu 2015. godine održava se u paviljonima od B1 – B4 sajma IHM te u paviljonima C2 – C3, po temama obrt i dizajn, stanovanje i uređenje, inovacije kao pokretači razvoja i obrtništvo i malo poduzetništvo - generator razvoja.

Branše koje se prezentiraju na spomenutom izložbenom prostoru, uz skupne nastupe zemalja putem obrtničkih i gospodarskih komora, obuhvaćaju obradu metala, proizvodnju strojeva i opreme, obradu drveta, izradu alata, građevinsku stolariju i materijale, preradu stakla i proizvodnju proizvoda od stakla, preradu plastike i gume, građevinarstvo, obnovljive izvore energije, elektroniku i energetiku, umjetničke i tradicijske obrte, ukrasnu i uporabnu keramiku, ručni rad te svu ostalu ponudu obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva.

Više...
 

Adventski sajam Zagreb

E-mail Ispis

Obrtnička komora Zagreb i ove godine organizira Adventski sajam koji će se održati u Matici hrvatskih obrtnika, Zagreb, Ilica 49 od 10. do 31. prosinca 2014. godine.

Cijena nastupa na ovome Sajmu je:

- 300,00 kuna za jedan stol dimenzija 135x80 cm.

Zainteresirani za nastup na ovome Sajmu moraju imati registriranu djelatnost, a prednost će imati obrti koji proizvode prigodne proizvode iz vlastite radionice te čiji su proizvodi tradicijski, odnosno umjetnički.

Dužnici prema komorskom uredu (za komorski doprinos u paušalnom iznosu, komorski doprinos iz dohotka, za sajmove, katalog i sl.) nemaju pravo nastupati dok ne podmire svoje obveze.

Odabir izlagača na temelju prijava, kao i raspored stolova, izvršit će Obrtnička komora Zagreb.

Prijavu za nastup na Adventskom sajmu u Matici hrvatskih obrtnika, Zagreb, Ilica 49, zaprimaju se najkasnije do 5.12.2014. godine u Obrtničku komoru Zagreb, Ilica 49, 10000 Zagreb, putem faxa: 48 06 540 ili e-maila:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

Izlagači OKKZŽ na 17. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima

E-mail Ispis

Na 17. obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije koji se održavao od 07. - 09. studenog 2014. godine u Križevcima sudjelovali su i izlagači Obrtničke komore Krapinsko - zagorske županije. Na zajedničkom izložbenom prostoru predstavili su se sljedeći izlagači: Atelier Varga, vl. Darka Varge iz Zlatara, Bravarsko-kovačka radionica, vl. Stjepana  Mišak iz Svetog Križa Začretja, Medičarsko svjećarska radnja " ZOZOLLY " utemeljeno 1882. godine, vl. Vlaste Hubicki iz Marije Bistrice,  ETNO-EKO proizvodno, uslužni i trgovački obrt, vl. Nevena Krušelja iz Zlatara, MONTEX, mehanika, tekstil i trgovina, vl. Maria  Kvež iz Svetog Križa Začretja i IVANKINA NIT vl. Ivanke Čukman-Gajski iz Konjščine.

 

Izlagači OKKZŽ na 16. Obrtničkom sajmu

E-mail Ispis

U organizaciji Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije na 16. sajmu gospodarstva u Zaprešiću koji se održavao od 10. - 12. listopada 2014. godine nastupilo je sedam izlagača. Na prostoru od 20 m² zajednički su nastupili  Atelier Varga, vl. Darko Varga iz Zlatara, Bačvarska i kačarska radnja, vl. Drago Petek iz Đurmanca, Bravarsko kovačka radnja vl. Stjepana Mišaka iz Svetog Križa Začretja, Medičarsko svječarski obrt ZOZOLLY utemeljeno 1882. godine, vl. Vlaste Hubicki iz Marije Bistrice, B.M. Dekoracije, vl. Branka Iveković iz Klanjca i KERA-TIMS, vl. Mladena Savića iz Bedekovčine.

 


Stranica 10 od 13

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner