OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Sajmovi

Program 9. Sajma poslova u Krapinsko - zagorskoj županiji

E-mail Ispis

Deveti Sajam poslova u Krapinsko-zagorskoj županiji održat će se 12. travnja 2016. godine u Sportskoj dvorani Srednje škole Krapina, a pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije i Grada Krapine.

U okviru Sajmova poslova organizirat će se okrugli stolovi, radionice, forumi, tribine i prezentacije na kojima će sudjelovati predstavnici Zavoda, poslodavci i posjetitelji.

Attachments:
Download this file (Program_Sajma_poslova_2016.pdf)Program_Sajma_poslova_2016.pdf[ ]1275 Kb
 

Poziv na regionalni sajam kontinentalnog turizma Wellcone

E-mail Ispis

Zadovoljstvo nam je istaknuti kontinentalnu Hrvatsku kao turističko blago, dom srdačnih i gostoljubivih domaćina u zelenom, netaknutom, bregovitom ambijentu Središnje Europe  te mjesto predstavljanja cjelokupne ponude kontinentalnog turizma na regionalnom sajmu kontinentalnog turizma Wellcone.

Regionalni sajam kontinentalnog turizma Wellcone prepoznat je kao potreba o predstavljanju ponude kontinentalnog turizma Hrvatske stranim i domaćim interesnim skupinama. Cilj regionalnog sajma kontinentalnog turizma Wellcone jest okupiti na jednom mjestu cjelokupnu kulturno-turističku ponudu kontinentalnog dijela Hrvatske, kako bi se privukla poduzeća i turistički djelatnici iz susjednih zemalja, koji bi dolaskom na sajam doživjeli ponudu kontinentalne Hrvatske kako bi je mogli uvrstiti u svoje ponude. Sajam će kroz 3 dana predstaviti ponudu kontinentalne Hrvatske, uključujući različite skupine izlagača: hotele, restorane, vinarije, seoske turizme, turističke i putničke agenije, OPG-ove, turističke zajednice, županije i grade, muzeje, toplice, svetišta i dr. Sajam će se održati u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina, na cca 2.000m2 modernog i reprezentativnog izložbenog prostora. Uz izlagačke prostore, posjetitelji, kao i izlagači, će moći sudjelovati na okruglim stolovima, panel diskusijama, izletima po Hrvatskom zagorju. Izlagačima će se kroz ovaj sajam ponuditi mogućnost suradnje sa stranim partnerima, kao i upoznavanje primjera dobre prakse kroz razvoj turizma susjednih zemalja.

Glavni pokrovitelj sajma je Ministarstvo turizma. Projekt se realizira u suradnji s Krapinsko-zagorskom županijom, Varaždinskom županijom, Međimurskom županijom, Hrvatskom gospodarskom komorom Županijskom komorom Krapina, Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije, Zagorskom razvojnom agencijom, Gradom Krapina, Lokalnom akcijskom grupom “Zeleni bregi“, Turističkom zajednicom Krapinsko-zagorske županije, Turističkom zajednicom grada Krapine, Turističkom zajednicom grada Čakovca i Turističkom zajednicom Međimurske županije.

Stoga Vas pozivamo da kao izlagač sudjelujete u ovom sajmu, koji se javio kao potreba promocije kontinentalnog dijela Hrvatske, kao nedovoljno prepoznatog potencijala za razvoj turizma. Rok za prijavu za izlaganje je do 13.travnja 2016.godine. Do navedenog datuma je potrebno dostaviti prijavu za izlaganje s ostalim traženim prilozima, putem maila na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili poštom na adresu Zagorje International d.o.o., Kardinala Stepinca 2, 49000 Krapina. Također Vas pozivamo da se uključite u organizaciju sajma svojim sugestijama, poslovnim kontaktima, kreativnim idejama i rješenjima, kako bismo zajedno turističku ponudu i potražnju približili budućim gostima kontinentalne Hrvatske.   Detaljne informacije na desnom izborniku OKKZŽ: Wellcone.hr .

Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript mob. 099 308 9972 (Marijana Svržnjak)

 

Uspješan posjet sajmu cvijeća Ortogiardino u Pordenoneu

E-mail Ispis

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije (OKKZŽ) u suradnji s POTOČKI TRAVEL Putničkom agencijom, uspješno je organizirala dana 6. ožujka 2016. jednodnevni posjet «SAJMU CVIJEĆA ORTOGIARDINO – PORDENONE u Italiji. Na inicijativu OKKZŽ posjet se ostvario zahvaljujući sufinanciranju Krapinsko-zagorske županije kao i samih članova OKKZŽ.

Više...
 

Posjet OKKZŽ Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu

E-mail Ispis

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije je zahvaljujući sredstvima Krapinsko-zagorske županije te uz sufinanciranje samih članova posjetitelja, dana 27. i 28. ožujka organizirala posjet Međunarodnom sajmu obrtništva u Münchenu (IHM).  Nastavljajući tradiciju i ovom prigodom na štandu HOK-a svoje proizvode u izložbenoj vitrini izložili su članovi Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije:

« ATELIER VARGA », vl. Darko Varga, Zlatar,

« Bačvarska i kačarska  radnja », vl. Drago Petek , Đurmanec,

« Bravarsko kovačka radionica », vl. Stjepan Mišak,  S.K. Začretje,

« Medičarsko svjećarska radnja  ZOZOLLY  utemeljeno 1882 », vl. Vlasta Hubicki, Marija Bistrica,

« Medičarsko - svjećarski obrt i suvenirnica « Mahmet », vl. Gordana Mahmet-Habazin, Marija Bistrica,

« Medičarna « Šćuric », vl. Brankica Šćuric, Marija Bistrica,

« Keratims », vl. Mladen Savić, Bedekovčina,

« Eko – etno », vl. Neven Krušelj, Zlatar,

« Lončarija », vl. Ivan Kovačić, Marija Bistrica,

Proizvodnja i trgovina kristalnih unikata « Podhraški », vl. Bojan Podhraški, Hum na Sutli,

« BGS », obrada stakla, proizvodnja, trgovina i posredovanje, vl. Lidija Božiček, Desinić,

« L  ART », vl. Lilijana Javorić Ilić,Tuhelj,

« Izrada igračaka i suvenira », vl. Renata Čukelj, Marija Bistrica,

Lončarstvo i kovačnica « MAJSTOR TOMO », vl. Đurđa Kovačić, Marija Bistrica,

ZLATARNA « VRANČIĆ », vl. Hrvoj Vrančić, Zabok.

Pored navedenih tradicijskih i umjetničkih obrta svoje proizvode i usluge predstavili su i sljedeći članovi OKKZŽ:  Ljevaonica obojenih metala « Zajednička zanatska radnja  DUNI ljevaonica obojenih metala », vl. Dragutin i Nikola Ulama iz Kumrovca www.duni.hr ,

Obrt EPO- Energetsko procesna oprema vl. Vladimir Jagečić iz Oroslavja www.epo.hr.

Uz  izlagače posjetiteljima najvećeg obrtničkog sajama u EU dostupni su bili i katalozi tradicijskih i umjetničkih obrta Krapinsko-zagorske županije, katalozi „Od temelja do krova“ i katalozi metaloprerađivača Krapinsko-zagorske županije.

U organizaciji i uz financijsku potporu Hrvatske obrtničke komore, te zahvaljujući financijskoj potpori Krapinsko-zagorske županije i ove godine uspješno su prezentirani proizvodi članova OKKZŽ u što su se mogli i na licu mjesta uvjeriti  svi posjetitelji članovi OK Krapinsko-zagorske županije.

 


Stranica 10 od 14

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner