OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Sajmovi

OKKZŽ poziva na 100% ZAGORSKO u Zagrebu

E-mail Ispis

U petak i subotu, 16. i 17. rujna 2016. godine na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu održat će se 7. Sajamska izložba Krapinsko-zagorske županije pod nazivom „100% ZAGORSKO“ u Zagrebu.

„100% ZAGORSKO“ je manifestacija PRODAJNO-IZLOŽBENOG karaktera na kojoj će se izlagati poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, te proizvodi tradicijskih obrta Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije. Cilj ove manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brandove. Manifestacijom „100% ZAGORSKO“,  Krapinsko-zagorska županija se promovira kao poželjna turistička destinacija bogate kulturne baštine i enogastronomske ponude, s brojnim manifestacijama i rekreativnim sadržajima.

Manifestacija će trajati dva dana, a ista će postati  poveznica između malih proizvođača i krajnjih potrošača.

Krapinsko-zagorska županija osigurava sve potrebne tehničke uvjete za izlaganje i prodaju proizvoda na Sajmu, a kako je broj izlagačkih mjesta ograničen Županija zadržava mogućnost odabira prijavljenih izlagača. Prednost će imati izlagači koji su sudjelovali na izložbama Krapinsko-zagorske županije i ostvarili iznimne rezultate te koji su se u dosadašnjoj suradnji sa Krapinsko-zagorskom županijom strogo pridržavali uputa i ugovornih obveza dobivenih od strane organizatora.

Kotizacija za sudjelovanje na sajamskoj izložbi po izlagačkom mjestu iznosi 100,00 kuna. Odabrani izlagač dokaz o uplati kotizacije priložit će prilikom potpisivanja Ugovora o sudjelovanju na 7. Sajamskoj izložbi Krapinsko-zagorske županije  „100% ZAGORSKO“ u Zagrebu.

Pozivaju se svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači, udruge, zadruge, obrti i tvrtke koji imaju sjedište te  vrše proizvodnju na području Krapinsko-zagorske županije da svoje prijave za sudjelovanje na ovoj sajamskoj izložbi dostave najkasnije do 12. kolovoza 2016. godine.

 

Attachments:
Download this file (Prijavnica (2).doc)Prijavnica (2).doc[ ]350 Kb
Više...
 

OKKZŽ poziva na 100% Zagorsko u Rijeci

E-mail Ispis

U petak i subotu, 26. i 27. kolovoza 2016. godine u gradu Rijeci na Korzu održat će se 3. sajamska izložba Krapinsko-zagorske županije pod nazivom „100% ZAGORSKO“. „100% ZAGORSKO“ je manifestacija PRODAJNO-IZLOŽBENOG karaktera na kojoj će se nuditi proizvodi OPG-ova, obrta i tvrtki iz Krapinsko-zagorske županije. Cilj manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brandove.

Krapinsko-zagorska županija osigurava sve potrebne tehničke uvjete za izlaganje i prodaju proizvoda na Sajmu, a kako je broj izlagačkih mjesta ograničen županija zadržava mogućnost odabira prijavljenih izlagača. Prednost će imati izlagači koji su sudjelovali na izložbama Krapinsko-zagorske županije i ostvarili iznimne rezultate te koji su se u dosadašnjoj suradnji sa Krapinsko-zagorskom županijom strogo pridržavali uputa i ugovornih obveza dobivenih od strane organizatora manifestacije. Kotizacija za sudjelovanje na manifestaciji po izlagačkom mjestu iznosi 100,00 kuna. Odabrani izlagači dokaz o uplati kotizacije priložit će prilikom potpisivanja Ugovora o sudjelovanju na manifestaciji 100 % ZAGORSKO u Rijeci.

Sukladno navedenom ispred Obrtničke komore Krapinsko - zagorske županije pozivaju se svi zainteresirani obrti da svoje prijave za sudjelovanje na ovoj sajamskoj izložbi dostave najkasnije do 8. srpnja 2016. godine na online poveznici http://www.kzz.hr/javni-poziv-100-posto-zagorsko-rijeka-2016. Prijavnica mora biti vlastoručno potpisana od osobe ovlaštene za zastupanje. Prijave se dostavljaju putem pošte ili neposredno u pisarnicu na adresu Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove, Magistratska 1, 49000 Krapina. Prijave pristigle nakon roka neće se razmatrati.

Informacije u vezi Javnog poziva mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove, Krapina, Magistratska 1, gđa. Ivanka Kuščar pozivom na broj telefona 049/329-084 ili putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 

OKKZŽ na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

E-mail Ispis

Hrvatska obrtnička komora (HOK) je organizirala i s 30% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancirala kolektivni nastup članova HOK-a na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji se održao od 14. do 20. svibnja 2016. godine.

Na izložbenom prostoru od 21m² ukupno se prezentiralo 35 izlagača, uz financiranje OKKZŽ za svoje članove.

Posjetiteljima sajma svojim proizvodima i uslugama predstavio se obrt "PROMEGA" iz Radoboja , vlasnika Maria Kiseljaka prezentirajući ponudu nosača i konzola javne rasvjete i model svjetiljke. Nastavno navedenom, na sajmu je u jednoj visokoj vitrini prikazan presjek sljedećih 15 starih zanata i tradicijskih obrta Krapinsko - zagorske županije:

1. Bačvarska i kačarska radnja "Petek", vl. Drago Petek;

2. Bravarsko - kovačka radionica "Mišak", vl. Stjepan Mišak;

3. "Keratims", vl. Mladen Savić;

4. Lončarija "Kovačić", vl. Ivan Kovačić;

5. Atelier Varga, vl. Darko Varga;

6. Lončarstvo i kovačnica "Majstor Tomo", vl. Đurđa Kovačić;

7. Eko - etno, vl. Neven Krušelj;

8. L - ART, vl. Ljiljana Javorić;

9. "BGS", obrada stakla, proizvodnja, trgovina i posredovanje, vl. Lidija Božiček;

10. Proizvodnja i trgovina kristalnih unikata "Podhraški", vl. Bojan Podhraški;

11. Izrada igračaka i suvenira "Čukelj"; vl. Renata Čukelj;

12. "Medičarsko - svjećarska radnja ZOZOLLY", vl. Vlasta Hubicki;

13. Medičarsko - svjećarski obrt i suvenirnica "Mahmet", vl. Gordana Mahmet - Habazin;

14. Medičarna "Šćuric", vl. Brankica Šćuric;

15. Zlatarna "Vrančić", vl. Hrvoje Vrančić.

Ujedno su se članovi OKKZŽ predstavili putem ciljanih kataloga: Katalog tradicijskih i umjetničkih obrta Krapinsko - zagorske županije, Katalog metaloprerađivača Krapinsko - zagorske županije i Katalog "Od temelja do krova".

 

Iskaz interesa za nastup na sajmu Ambienta

E-mail Ispis

Hrvatska obrtnička komora (HOK) provodi pripreme za organizirani nastup obrtnika na 43. Međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i opreme AMBIENTA, na Zagrebačkom Velesajmu od 12. do 16. listopada 2016. godine.

Riječ je o sajmu koji je važno mjesto susreta proizvođača i trgovaca namještajem i proizvoda i opreme za unutrašnje i vanjsko uređenje, dizajnera, arhitekata, poslovnih ljudi, stručnjaka i medija - mjesto cjelokupne ponude i potražnje, koje uz poslovni ima i snažan promotivni utjecaj.

Hrvatska obrtnička komora planira sufinancirati nastup u visini 50% troškova osnovno uređenog prostora do 10 m2 po članu HOK-a. Mogući su nastupi na većoj površini izlaganja, ali se u tom slučaju površina veća od 10m2 računa po punoj cijeni.

Izlagači će prostor uređivati u vlastitom aranžmanu, uz mogućnost zakupa opreme od Zagrebačkog velesajma prema cjeniku Zagrebačkog Velesajma.

Puna cijena izlaganja prema kalkulaciji troškova iznosila bi oko 400,00 kn m2, što ovisi o veličini prostora i uvjetima prijave i dogovora sa Zagrebačkim Velesajmom. Dakle, sufinancirana cijena izlaganja iznosila bi oko 200,00 kn/m2 (s uračunatim PDV-om) do površine 10m2 za članove HOK-a.

Ako ste zainteresirani za nastup, potrebno je interes potvrditi slanjem popunjenog obrasca koji se nalazi u privitku. Obvezno je popuniti podatak o planiranoj izlagačkoj površini. U realizaciju nastupa, HOK će ići isključivo u slučaju dostatnog interesa obrtnika.

Napomena: Dostavom popunjenog obrasca ne stvara se obveza nastupa. U slučaju iskazanog dostatnog interesa obrtnika, u kratkom roku poslat ćemo svim zainteresiranima prijavnicu za izlaganje koja će predstavljati obvezu.

Za dodatne informacije zainteresirani obrtnici mogu se javiti direktno u Hrvatsku obrtničku komoru; kontakt osobe su Darko Prister, tel: 01 4806 639,  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , ili Dražen Horvat, tel: 01/4806 650,  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Popunjeni obrazac iskaza interesa molimo dostaviti najkasnije do 25. svibnja na navedene e-mail adrese ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ) ili poštom (Hrvatska obrtnička komora, p.p. 166, 10000 Zagreb).

Attachments:
Download this file (Iskaz interesa1.doc)Iskaz interesa1.doc[ ]31 Kb
 


Stranica 9 od 15

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner