OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Sajmovi

OKKZŽ organizira posjet strukovnim sajmovima u ožujku i travnju 2016. godine

E-mail Ispis

Sukladno financijskoj potpori Krapinsko-zagorske županije, a na inicijativu Ceha frizera, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije u suradnji s POTOČKI TRAVEL Putničkom agencijom, organizira dvodnevni posjet sajmu kozmetike „DODIR PARIZA“ u BEOGRADU, u terminu 10. do 11. travnja 2016. godine (nedjelja i ponedjeljak).

Pozivaju se sve vlasnice i vlasnici obrta frizerske i kozmetičarske djelatnosti da rezervacije izvrše u svojim matičnim Udruženjima obrtnika OKKZŽ uz isticanje obveze uredno podmirenog KD.

Sve pojedinosti vezane za ovaj dvodnevni posjet sajmu kozmetike u Beogradu dostupne su u nastavku, uz napomenu kako će Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije zahvaljujući financijskoj pomoći Krapinsko-zagorske županije snositi troškove prijevoza. Rezervacije se zaprimaju do 10. ožujka 2016. godine.

Sukladno zaključcima s 2. sjednice Ceha frizera, ispred OKKZŽ pokrenuta je inicijativa na  temelju koje sve članice OKKZŽ  imaju mogućnost direktne prijave putničkoj agenciji POTOČKI TRAVEL d.o.o. za rezervaciju, u svom aranžmanu, jednodnevnog posjeta Međunarodnom sajmu COSMOPROF 2016. BOLOGNA dana 20. ožujka 2016. godine (nedjelja). Detalji ovog posjeta dostupnu su u nastavku.

Više...
 

Nastupite na IHM-u najvažnijem sajmu obrtništva u Europi

E-mail Ispis

Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira nastup članova Hrvatske obrtničke komore na Međunarodnom obrtničkom sajmu (IHM) u Münchenu 2015., najvažnijem sajmu obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva u Europi, koji se održava 11. - 17. 03. 2015.

Hrvatska obrtnička komora organizira i s 30 posto troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2015. (IHM 2015.).

Izložba Međunarodnog obrtničkog sajma u Münchenu 2015. godine održava se u paviljonima od B1 – B4 sajma IHM te u paviljonima C2 – C3, po temama obrt i dizajn, stanovanje i uređenje, inovacije kao pokretači razvoja i obrtništvo i malo poduzetništvo - generator razvoja.

Branše koje se prezentiraju na spomenutom izložbenom prostoru, uz skupne nastupe zemalja putem obrtničkih i gospodarskih komora, obuhvaćaju obradu metala, proizvodnju strojeva i opreme, obradu drveta, izradu alata, građevinsku stolariju i materijale, preradu stakla i proizvodnju proizvoda od stakla, preradu plastike i gume, građevinarstvo, obnovljive izvore energije, elektroniku i energetiku, umjetničke i tradicijske obrte, ukrasnu i uporabnu keramiku, ručni rad te svu ostalu ponudu obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva.

Više...
 

Adventski sajam Zagreb

E-mail Ispis

Obrtnička komora Zagreb i ove godine organizira Adventski sajam koji će se održati u Matici hrvatskih obrtnika, Zagreb, Ilica 49 od 10. do 31. prosinca 2014. godine.

Cijena nastupa na ovome Sajmu je:

- 300,00 kuna za jedan stol dimenzija 135x80 cm.

Zainteresirani za nastup na ovome Sajmu moraju imati registriranu djelatnost, a prednost će imati obrti koji proizvode prigodne proizvode iz vlastite radionice te čiji su proizvodi tradicijski, odnosno umjetnički.

Dužnici prema komorskom uredu (za komorski doprinos u paušalnom iznosu, komorski doprinos iz dohotka, za sajmove, katalog i sl.) nemaju pravo nastupati dok ne podmire svoje obveze.

Odabir izlagača na temelju prijava, kao i raspored stolova, izvršit će Obrtnička komora Zagreb.

Prijavu za nastup na Adventskom sajmu u Matici hrvatskih obrtnika, Zagreb, Ilica 49, zaprimaju se najkasnije do 5.12.2014. godine u Obrtničku komoru Zagreb, Ilica 49, 10000 Zagreb, putem faxa: 48 06 540 ili e-maila:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

Izlagači OKKZŽ na 17. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima

E-mail Ispis

Na 17. obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije koji se održavao od 07. - 09. studenog 2014. godine u Križevcima sudjelovali su i izlagači Obrtničke komore Krapinsko - zagorske županije. Na zajedničkom izložbenom prostoru predstavili su se sljedeći izlagači: Atelier Varga, vl. Darka Varge iz Zlatara, Bravarsko-kovačka radionica, vl. Stjepana  Mišak iz Svetog Križa Začretja, Medičarsko svjećarska radnja " ZOZOLLY " utemeljeno 1882. godine, vl. Vlaste Hubicki iz Marije Bistrice,  ETNO-EKO proizvodno, uslužni i trgovački obrt, vl. Nevena Krušelja iz Zlatara, MONTEX, mehanika, tekstil i trgovina, vl. Maria  Kvež iz Svetog Križa Začretja i IVANKINA NIT vl. Ivanke Čukman-Gajski iz Konjščine.

 


Stranica 9 od 12

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner