OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Sajmovi

OKKZŽ organizira posjet sajmu GAST 2018. Split

E-mail Ispis

Temeljem zaključka sa 5. sjednice Ceha ugostitelja OKKZŽ, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, zahvaljujući sredstvima Krapinsko-zagorske županije, organizira posjet sajmu GAST u Splitu u terminu od 27. i 28. veljače 2018. godine. (utorak i srijeda ) Sajam GAST je vodeći gastronomski I turistički događaj u Hrvatskoj. Cijena aranžmana po osobi u ½ sobi iznosi 340,00 kuna, dok OKKZŽ snosi troškove  prijevoza. Pozivaju se svi zainteresirani vlasnici ugostiteljskih obrta kao i svi ostali članovi OKKZŽ da svoje prijave dostave u matična Udruženja obrtnika do 25. siječnja 2018. godine. (četvrtak ).

 

21. Međunarodni sajam gospodartva u Mostaru u 2018.

E-mail Ispis

Iskoristite prigodu i prezentirajte svoje proizvode i usluge u organizaciji i uz sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore na 21. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru, koji će se održati od 10. do 14. travnja 2018. godine.

Hrvatska obrtnička komora organizira i s 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova Hrvatske obrtničke komore na 21. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru 2018.

Radi se o važnom proljetnom sajmu u Bosni i Hercegovini, koji brojkama od  preko 850 izlagača iz 26 država svijeta predstavlja kvalitetno mjesto prezentacije proizvoda i usluga, koje obrtnici i poduzetnici nude na tržištu, ne samo Bosne i Hercegovine, već ih na sajmu prezentiraju i posjetiteljimaiz 40-ak svjetskih država.

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar objedinjuje izložbe sljedećih djelatnosti: izrada alata, obrada metala, strojogradnja, hidraulika i pneumatika, auto-industrija, elektroindustrija, prerada plastičnih masa, drvna industrija, izrada namještaja, kemijska industrija, građevinarstvo, , komunalna oprema, medicinska oprema, informatika, grafika i izdavaštvo, turizam, tekstilna i kožna galanterija, kolektivni nastupi zemalja...

Više...
 

25. Zagorski gospodarski zbor Krapina 2017. - prijava

E-mail Ispis

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije,  HGK Županijska komora Krapina, Krapinsko-zagorska županija i Grad Krapina organiziraju tradicionalnu gospodarsku izložbu 25. Zagorski gospodarski zbor Krapina 2017., od 7.- 9. rujna 2017. godine. Radio KAJ je medijski promotor 25. Zagorskog gospodarskog zbora Krapina 2017. godine.

Gospodarska izložba Zagorski gospodarski zbor predstavlja najveće okupljanje i promociju gospodarstvenika Krapinsko-zagorske županije, susjednih županija i susjednih država.

Iz godine u godinu nastojalo se na što kvalitetniji način predstaviti naš gospodarski, obrtnički i turistički potencijal, ali i bogatu ponudu poljoprivrednih proizvoda i proizvođača s područja Hrvatskog zagorja koji svojim radom, znanjem i umijećem pridonose razvoju različitosti hrvatskoga gospodarstva.

Na prošlogodišnjoj izložbi sudjelovalo je oko 375 izlagača iz cijele sjeverozapadne Hrvatske, susjednih nam 8 županija, grada Zagreba te Slovenije, BIH, Srbije i Mađarske, tako da je izložba poprimila međunarodni karakter.

Ovogodišnja Županija-partner izložbe je Istarska županija.

Izložba će se održati na više od 5.000 m2 zatvorenog i otvorenog izlagačkog prostora Osnovne škole "Ljudevit Gaj" Krapina, u drvenima izložbenim kućicama u Šetalištu hrvatskog narodnog preporoda i u prostorima Srednje škole Krapina. Izložba je prodajnog karaktera, izlagačima se dodjeljuju priznanja za najbolje uređene izložbene prostore, a posjetioci mogu sudjelovati u brojnim nagradnim igrama.

Za vrijeme izložbe održava se okrugli stol na aktualne teme iz gospodarstva te brojne prezentacije gospodarstva, obrtništva i tradicionalnih obrtničkih zanimanja. Posjetioci izložbe mogu dobiti besplatne frizerske i kozmetičarske usluge predstavnica Ceha frizera OKKZŽ, te degustirati poznate autohtone zagorske specijalitete i kvalitetna vina uz bogat zabavni kulturno-umjetnički program.

Izlaganje na tipski uređenom prostoru je besplatno.

Popis prijavljenih izlagača, prijave, program događanja i ostali podaci dostupni su na internetskoj stranici www.zgz.hr.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da svoju prijavu dostavite najkasnije do 31. kolovoza 2017. putem internetske stranice www.zgz.hr/za-izlagace/obrazac-za-prijavu

 

Obrtnici u organizaciji HOK-a na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

E-mail Ispis

Hrvatska obrtnička komora (HOK) organizira nastup hrvatskih obrtnika na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu (MPS) u Novom Sadu 2017. koji će se održavati od 13. do 19. svibnja 2017. godine.

Riječ je o najvažnijem i najvećem sajmu u Republici Srbiji, koji brojem izlagača, posjetitelja i sajamskom ponudom pruža mogućnosti hrvatskim obrtnicima i poduzetnicima za kvalitetnu prezentaciju proizvoda i usluga.

Izlagači HOK-a: 22 obrtnika i institucija – od čega njih 6 putem eksponata, 15 obrtnika putem uzoraka proizvoda, 1 obrtnik putem roll-up plakata.

U suradnji sa Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije na sajmu u Novom Sadu prezentirati  će se katalog metaloprerađivača, katalog građevinara i katalog tradicijskih i umjetničkih obrta Krapinsko-zagorske županije te u jednoj visokoj vitrini uzorci proizvoda 15 tradicijskih obrta.

Na centralnom info-pultu HOK-a prezentirat će se poslovne baze HOK-a, CD „Poslovne informacije HOK-a“, a posjetiteljima štanda HOK-a bit će čitavo vrijeme na raspolaganju dežurni djelatnik HOK-a vezano uz sve upite i pružanje poslovnih informacija.

Robne grupe izlagača HOK-a koje se prezentiraju na sajmu: izrada lamela i kočionih sustava za vozila i poljoprivredne strojeve, strojna obrada metala i izrada zupčanika, lijevanje i obrada lijevanih dijelova od obojenih metala, izrada konzola javne rasvjete, izrada auto-dijelova, pneumatika, hidraulika, izrada opreme i strojeva za poljoprivrednu proizvodnju, izrada proizvoda od plastike, tradicijski obrti, turizam…

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu objedinjuje izložbe sljedećih djelatnosti: izrada alata, strojogradnja, hidraulika i pneumatika, poljoprivredni proizvodi, ambalaža za poljoprivrednu, prehrambenu i kemijsku industriju, proizvodi gumarske industrije, poljoprivredna mehanizacija i rezervni dijelovi, šumarstvo, navodnjavanje, odvodnja; građevinarstvo, strojevi i oprema za obradu metala, obrada metala i proizvodnja proizvoda od metala, obrada drva, prerada plastičnih masa i proizvodi od plastike, elektronika i energetika, obnovljivi izvori energije, kolektivni nastupi zemalja...

Attachments:
Download this file (popis izlagaca Novi Sad 2017. (1).pdf)popis izlagaca Novi Sad 2017. (1).pdf[ ]127 Kb
 


Stranica 4 od 15

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner