OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Sajmovi

Održan Sajam tradicijskih i umjetničkih zanata u Zlataru

E-mail Ispis

U sklopu „Dana kajkavskih riječi Zlatar 2016.“ i ove godine, osmi puta za redom Udruženje obrtnika Zlatar organiziralo je  Sajam tradicijskih i umjetničkih zanata i predstavilo proizvode Obiteljskih i poljoprivrednih gospodarstava, koji se održao u subotu 24. 09. 2016., a u petak, 23. 09. 2016. drugu godinu po redu Udruženje je organiziralo Predstavljanje proizvoda obiteljskih  poljoprivrednih gospodarstava i izložbu tradicijskih i umjetničkih zanata.

Na navedenim događanjima sudjelovalo je 27 izlagača, od toga šest obrta,  četiri Domaće radinosti, 13 Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, jedno poduzeće, jedna zadruga, te nezaobilazno Sklonište za životinje „Luč zagorja“ koje je sa nama već treću godinu, a ove godine pridružilo se i Kulturno umjetničko društvo Belec.

Više...
 

Posjet 49. Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju

E-mail Ispis

Sukladno dugogodišnjoj suradnji OKKZŽ i OOZ Šmarje pri Jelšah dana 16. rujna 2016. godine u službenim prostorijama kolega obrtnika iz Slovenije, održan je zajednički sastanak članova Upravnih odbora.

Više...
 

Poziv za sudjelovanje na 18. Sajmu gospodarstva UO Zaprešić

E-mail Ispis

Ove godine u organizaciji Udruženja obrtnika Zaprešić održava se 18. SAJAM GOSPODARSTVA te vas pozivamo da na istom sudjelujete izlažući svoje proizvode i nudeći usluge. I ove godine Sajam se održava u Srednjoj školi «Ban Josip Jelačić» u Zaprešiću, Trg dr. Franje Tuđmana 1 u sportskoj dvorani, a ako obrtnici i poduzetnici pokažu veći interes organizirati ćemo izlaganje pod šatorom odgovarajuće veličine kao i dosadašnjih godina, te na vanjskom otvorenom prostoru koje smo također u suradnji s vama spremni urediti u skladu s vašim potrebama. Pozivamo vas da predložite bilo koji oblik suradnje, spremni smo ga prihvatiti, ako će doprinijeti Vašoj boljoj promociji, a time i većoj uspješnosti Sajma.

Više...
 

24. Zagorski gospodarski zbor u slikama

E-mail Ispis

PREZENTACIJA TRADICIJSKOG I UMJETNIČKOG OBRTA NA 24. ZGZ

BESPLATNE FRIZERSKE I KOZMETIČARSKE USLUGE NA 24. ZGZ

DODIJELJENA PRIZNANJA ZA NAJBOLJE UREĐENE IZLOŽBENE PROSTORE NA 24. ZGZ

U subotu, 10. rujna 2016. godine – posljednjeg dana održavanja 24. Zagorskog gospodarskog zbora, održana je dodjela priznanja za najbolje uređene izložbene prostore.

Kotka Krapina dobila je priznanje za najdugovječnijeg izlagača, Vrtlarija Čuček za najljepše uređeni štand prodajnog karaktera, Regeneracija Zabok za najljepše uređeni štand izložbenog karaktera, dok je Bravarsko-kovačka radionica Stjepana Mišaka dobila priznanje za najbolje uređeni štand tradicijskog obrta. Pobjednicima su čestitali te priznanja i prigodne poklone uručili zamjenik župana za gospodarstvo Anđelko Ferek-Jambrek, zamjenik gradonačelnika Krapine Branko Varjačić, potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore i predsjednik OK KZŽ Davor Pleško i  predsjednik Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Krapina Josip Grilec.

 


Stranica 4 od 13

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner