OKKZZ.HR

 • Povećaj slova
 • Resetiraj
 • Smanji slova
Sajmovi

HOK organizira nastup članova na MOS-u Munchenu 2019.

E-mail Ispis

Hrvatska obrtnička komora organizira kolektivan nastup članova HOK-a i s 50% troškova sufinancira standardno uređen izložbeni prostor na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2019. (IHM 2019.)

Radi se o najvećem obrtničkom sajmu u Svijetu sa preko 1.100 izlagača iz preko 60 država Svijeta, mjestu prezentacije najnovijih tehnoloških dostignuća obrtništva i prateće industrije, novih trendova u obrtništvu, malom i srednjem poduzetništvu, na kojemu su hrvatski obrtnici tradicionalno prisutni više od 25 godina, a koji će posjetiti preko 120.000 posjetitelja.

Izložba Međunarodnog obrtničkog sajma u Münchenu 2019. godine održava se u 7 moderno opremljenih paviljona sajma, paralelno sa sajmom „GARTEN MŰNCHEN 2019.“, na površini izlaganja od 75.000 m2 koja obuhvaća tematski grupe izlaganja: „TEHNIKA I TRANSPORT“, „GRADNJA I MODERNIZACIJA“, „STANOVANJE I UREĐENJE“, „OBRTNIŠTVO I MALO PODUZETNIŠTVO KAO GENERATOR RAZVOJA GOSPODARSTVA“, a branše koje se prezentiraju na sajmu, uz skupne nastupe zemalja putem obrtničkih i gospodarskih komora, obuhvaćaju sljedeće djelatnosti: obradu metala, proizvodnju strojeva i opreme, obradu drveta, izradu alata, građevinsku stolariju i materijale, proizvodnju namještaja, preradu plastike i gume, građevinarstvo, obnovljive izvore energije, izrade dijelova za vozila i strojeve, elektroniku i energetiku, umjetničke i tradicijske obrte, ručni rad te svu ostalu ponudu obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu „ključ u ruke“ –svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije na sajmu, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju na štandu, dežurnu osobu na štandu, transport eksponata na relaciji Zagreb-München-Zagreb i postavu na štandu, najavu nastupa prema službama sajma München, sve potrebne informacije, tehničke podatke, upute, kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Više...
 

Plan sajmova HOK-a za 2019. godini

E-mail Ispis

Plan sajmova Hrvatske obrtničke komore za 2019. godinu.

 

Izlagači OKKZŽ na ovogodišnjem 21. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije

E-mail Ispis

Ovogodišnji 21. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije održan je od 09. do 11. studenoga 2018. godine u prostorima Sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima. Sajam je ove godine okupio oko 230 izlagača iz cijele Hrvatske koji su na ukupno 1.700 m² unutarnjeg i 2.500 m² vanjskog izlagačkog prostora brojnim posjetiteljima predstavili svoje proizvode i usluge. Zahvaljujući financijskoj potpori Krapinsko-zagorske županije, ispred OKKZŽ na ovogodišnjem sajmu izlagali su tradicijski i umjetnički obrti; Lončarija Androić, vl. Božek Androić , Peršaves 12E, Mače i PAN, obrt za izradu tradicijskih drvenih igrački vl. Ivica Mesar, Tugonica 148 c, Marija Bistrica.

 

Otvoren 7. Interslast

E-mail Ispis

U utorak, 16. listopada 2018. godine u Termama Tuhelj otvoren je  7. Interslast, međunarodni kongres slastičarstva, sladoledarstva i konditorstva. Prijavilo se 70 ekipa (s ukupno 120 raznih slastičarskih, natjecateljskih uradaka) iz Francuske, Velike Britanije, Italije, Paname, Slovenije, Njemačke, Turske i Hrvatske.

S velikim zanimanjem očekuje se i natjecanje u spravljanju izvornih, hrvatskih savijača u pet kategorija, među kojima su i zagorski štrukli. U sklopu kongresa bit će održano i natjecanje slastičara Pastry CUP of Croatia te natjecanje srednjih slastičarskih škola s područja Alpe Jadran i zemalja bivše Jugoslavije. Pobjednička juniorska ekipa odlazi na svjetsko natjecanje SIGEP u Italiju 2019. Ovogodišnji Interslast na neki način je u znaku zagorskih štrukli, pa će sudionice tradicionalne manifestacije Krapinsko – zagorske županije Babični kolači imati radionicu i degustaciju ove izvorne delicije. Posebno će biti zanimljivo kušati izvorne slastice inozemnih slastičara, pa će primjerice panamski sudionici predstaviti cocadas i golleriu, britanski sudionici engleske kolače iz 18. stoljeća, lemon drizzle cake, a gosti će moći kušati i francuske eklere te  brojne druge slastice. Interslast je otvorio župan Željko Kolar, a otvorenju je nazočio i predsjednik Obrtničke komore Krapinsko - zagorske županije Davor Pleško i župan Koprivničko - križevačke županije Darko Koren.

 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »


Stranica 1 od 15

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner