OKKZZ.HR

 • Povećaj slova
 • Resetiraj
 • Smanji slova
Naslovna Cehovi Ceh frizera
Ceh frizera

CEH FRIZERA OKKZŽ

E-mail Ispis

Predsjednica: Višnja Loparić, UO Zlatar

Ostale članice:

 • Ljiljana Cvrtila - potpredsjednica, UO Krapina
 • Vesnica Mitrečić, UO Bedekovčina
 • Ana Preglej, MUO Klanjec
 • Jadranka Grozaj, UO Krapinske Toplice
 • Diana Tepeš, UO Pregrada
 • Sanja Lež, UO Stubica
 • Dubravka Mišak Skočaj, UO Sv. Križ Začretje
 • Renata Ščukanec Hopinski, UO Zabok

 

 


Više...
 

Održan je seminar FARMAVITA KOLEKCIJA JESEN/ZIMA

E-mail Ispis

Na inicijativu Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, održan je seminar   FARMA VITA  KOLEKCIJA JESEN/ZIMA 2017.u sklopu Programa 25. Zagorskog gospodarskog zbora Krapina 2017. g. dana 8. rujna 2017. godine.

Svim prisutnim u ime Obrtničke komore Krapinsko- zagorske županije i Ceha frizera obratila se predsjednica Ceha Višnja Loparić. Seminaru je prisustvovalo ukupno 60 frizerki i njihovih djelatnica.

 

Održana 4. sjednica Ceha frizera OKKZŽ

E-mail Ispis

Dana 13. veljače 2017. godine u prostorijama Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije (OKKZŽ) održana je 4. sjednica Ceha frizera OKKZŽ, na kojoj su prisustvovale predsjednica Višnja Loparić (UO Zlatar), potpredsjednica Liljana Cvrtila (UO Krapina), Sanja Lež (UO Stubica),   Dubravka Mišak Skočaj (UO Sveti Križ Začretje), Diana Tepeš (UO Pregrada) i Renata Ščukanec Hopinski (UO Zabok).

Tajnica OKKZŽ Renata Vranić upoznala je sve prisutne članice o aktualnim događanjima vezanim za djelatnost frizer i kozmetičar uz poseban osvrt na poziv koji je sukladno dugogodišnjoj i uspješnoj suradnji upućen članicama OKKZŽ od strane OOZ Šmarje pri Jelšah a tiče se dvodnevnog posjeta strukovnom sajmu „COSMOPROF“ Bologna u terminu od 19. do 20. ožujka 2017. godine. Nakon kraće rasprave, članice Ceha frizera OKKZŽ jednoglasno su prihvatile poziv OOZ Šmarje pri Jelšah po navedenim uvjetima, te će tajnice devet pripadajućih Udruženja obrtnika izvršiti rezervaciju svih zainteresiranih članova strukovne djelatnosti u svezi uspješne realizacije istog.

Predsjednica Višnja Loparić i prisutne članice Ceha ovom su prigodom istaknule važnost održavanja ovogodišnje 14. Međunarodnog frizerskog festivala Hairstyle News u Zagrebu u terminu od 25. i 26. ožujka 2017. godine.

Nastavno prošlogodišnjem strukovnom posjetu 28. Međunarodnom kongresu i sajmu kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja  „Dodir Pariza“ u Beogradu, a temeljem i novog termina,  članice su odlučile ove godine se više aktivirati na organizaciju jedne ili dvije ciljana radionice od strane zainteresiranih profesionalnih edukatora.

Kako je na sjednici odbačena jedna pristigla ponuda s nerealnim iznosom, članice su se odlučile osobno uključiti i pokrenuti inicijativu za realizaciju bar dvije strukovne radionice na području Krapinsko-zagorske županije u 2017. godini za sve članice koje uredno podmiruju komorski doprinos.

Budući je predsjednica Višnja Loparić članica Ceha frizera i kozmetičara HOK-a, upoznala je u kratko sve prisutne s aktivnostima koje su u 2016. godini uspješno odrađene, a sukladno činjenici da je ispred Ceha frizera i kozmetičara HOK-a koordinator i za OK Ličko-senjsku županiju, predložila je da se na radionice koje se planiraju organizirati u OKKZŽ u 2017. godini pozovu i zainteresirane obrtnice ove struke s područja OK Ličko-senjske županije, što su članice jednoglasno i prihvatile.

Nastavno navedenom, osobito je podržana inicijativa Ceha frizera i kozmetičara HOK-a sa predsjednikom Ivicom Zanettijem, vezana za organizaciju ovogodišnjeg Susreta  frizera i kozmetičara HOK-a kao i Otvorenog državnog prvenstva frizera i kozmetičara.

Članice Ceha frizera OKKZŽ upoznate su i sa obvezama fiskalizacije izdavanja računa putem naplatnih uređaja za sve obveznike fiskalizacije neovisno o tome jesu li paušalisti ili ne.

Sjednica je zaključena konstatacijom članica kako će se po utvrđivanju točnog termina održavanja ovogodišnjeg 25. Zagorskog gospodarskog zbora Krapina 2017. godine, sve aktivno uključiti u organizaciju pružanja besplatnih frizerskih usluga posjetiteljima istog, a na čemu im je osobito zahvalna OKKZŽ budući bez naknade uz osobit entuzijazam i ljubav prema ovom zanimanju  već kontinuirano godinama posjetiteljima se pored besplatnog pružanja usluga obrtnice uspješno promoviraju i prezentiraju novitete ove djelatnosti te time čine program ZGZ osobito atraktivan.

 

Posjet članica OKKZŽ "Black Professional Hair Show-u" u Križevcima

E-mail Ispis

Obrtnička komora KZŽ je na inicijativu Ceha frizera te zahvaljujući sredstvima Krapinsko - zagorske županije, dana 25. rujna organizirala posjet "Black Professional Hair Showu-u" u Križevcima. Show je organizirao "Frizerland" Križevci, a 350 posjetitelja moglo je vidjeti 20 modela frizura poznatih talijanskih frizera. Ovom jednodnevnom edukativnom posjetu odazvalo se ukupno 54 vlasnica frizerskih salona sa svojim djelatnicama iz  Krapinsko - zagorske županije.

 

Uspješno organiziran posjet sajmu „Dodir Pariza“ u Beogradu

E-mail Ispis

KRAPINA – Zahvaljujući financijskoj potpori Krapinsko-zagorske županije, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije (OKKZŽ) u suradnji s POTOČKI TRAVEL Putničkom agencijom, za svoje je članove uspješno  organizirala posjet  27. Međunarodnom kongresu  i sajmu kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja „Dodir Pariza“, a koji se održao 09. i 10. travnja 2016. godine u Beogradu.

Na sajmu su nastupili brojni   frizeri koji su predstavili najbolje tehnike šišanja i bojanja kose, a moglo se pronaći profesionalna kozmetika za njegu kože i kose, profesionalni makeup proizvodi, gelovi i akril za nadogradnju noktiju, aparati najnovije generacije i još mnogo toga. Naglasak je stavljen  na profesionalnu ponudu koja se u velikoj mjeri razlikuje od ponude koja se  može nabaviti  u velikim trgovačkim  lancima. Sajam se smatra najvećim beauty sajmom na području  jugoistočne Evrope, te su članice OKKZŽ bile više nego zadovoljne ovim ciljanim strukovnim posjetom.

 

Učenica SŠ Oroslavje osvojila 2. mjesto na 10. make - up natjecanju "Ledena ljepota"

E-mail Ispis

Učenica srednje škole iz Oroslavja - program Kozmetičar osvojila 2. mjesto na 10. make-up natjecanju "Ledena ljepota" Dana 11.3.2016. godine na zagrebačkom velesajmu u sklopu "Dana ljepote i fitnessa", održano je 10. po redu make-up natjecanje pod nazivom "Ledena ljepota", čiji je organizator bio Učilište Profokus. Na natjecanju su bili prikazani najbolji radovi vizažista sa kreativnim make-up i savršenom podlogom, izraženom skulpturom lica, naglašenim očima, definiranim usnama te make up sa scenskim elementima. U natjecanju je izabrano sedam finalistica koje su dobile priliku da iskažu svoje vještine i znanja, a među najboljima sa osvojenim drugom mjestom je bila učenica srednje škole iz Oroslavja - program Kozmetičar, Gloria Čiček. Čestitamo učenici Glorii Čiček te njezinoj mentorici Sandri Juranić na postignutom rezultatu.

 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »


Stranica 1 od 2

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner