OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Zabok
Zabok

Poziv za ponudu

E-mail Ispis

Na temelju  Odluke Upravnog odbora Udruženja obrtnika grada Zaboka sa sjednice održane 17.9.2019. godine pozivamo Vas na davanje ponude za adaptaciju postojećeg centralnog grijanja u potkrovlju objekta Doma obrtnika u Zaboku, Matije Gupca 81.

Adaptacija se sastoji od :

- demontaže starog bojlera i odvoza na deponij

- ugradnje novog fasadnog bojlera (plinski, kondenzacijski kao VU306/5-5 Vaillant Cirko) i spajanja na postojeću instalaciju centralnog grijanja sa potrebnim materijalom

- ugradnja fasadnog dimnjaka

- nabava i montaža termostata ( tjedni)

- ovjera garancije i puštanje u rad

- prijava i preuzimanje plinske instalacije

Ponude se zaprimaju do srijede 25.09.2019. godine, a postojeće stanje možete razgledati svaki radi dan uz prethodni kontakt s uredom Udruženja na mob: 098 548 208, tel: 223 793 ili mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

Sanacija krovišta

E-mail Ispis

 

10. rujna  2019. započeli su radovi na zamjeni krovnog pokrova na zgradi Doma obrtnika u Zaboku. Radove izvodi obrt „EL-EM drvo“ iz Krapine. Troškovi radova iznositi će oko 180.000,00 kuna, a osim Udruženja troškove pokrivaju i ostali suvlasnici, Hrvatski zavod za zapošljavanje i Željka Rogar sukladno visini suvlasničkog udjela.

 

GASTRO BADELFEST

E-mail Ispis

 

U sklopu Badelfesta manifestacije koju organizira Općina Krapinske Toplice u subotu 20.7.2019. godine održan je Gastro Badelfest u organizaciji Udruženja obrtnika Općine Krapinske Toplice. Gasto Badelfest humanitarnog je karaktera, te prihod od prodaje biti će dodijeljen Društvu Naša djeca Krapinske Toplice za njihove nove projekte, ponajprije Street Work park u Krapinskim Toplicama. Pozivu za sudjelovanje odazvala se i ekipa Udruženja obrtnika grada Zaboka i pripremom slatkih palačinki pridonijela uspjehu ove manifestacije.

 

"Humanitarni obrtnički lonec" u Donjoj Stubici

E-mail Ispis

U subotu 15.lipnja 2019. godine ekipa Udruženja obrtnika grada Zaboka odzvala se pozivu Udruženja obrtnika Stubica i nastupila na manifestaciji pod nazivom „Humanitarni obrtnički lonec“. Manifestacija se održala u parku Jure Stubičanca u Donjoj Stubici sa ciljem promocije obrtništva, suradnje i obogaćivanja turističke i kulturne ponude našeg kraja. Sam događaj imao je i humanitarnu notu prikupljanja sredstava za provođenje neurorehabilitacije robotikom za dječaka Martina Leštaka.

Naša ekipa s glavnim kuharom Darkom Dominkom pripremila je oko četiristo palačinki i uz ostalih šesnaest ekipa iz cijele Hrvatske učinila je ovu akciju uspješnom.

 

Izlet Bled-Bohinj- Postojna

E-mail Ispis


Prošli vikend 18. i 19. svibnja 2019. članovi Udruženja na dvodnevnom druženju obišli su ljepote susjedne Slovenije.
U subotu smo obišli Bohinjsko jezero i s gondolom se popeli na vrh Vogel gdje nismo zbog magle uživali u pogledu ali mogli smo se grudati jer se snijeg još zadržao na ovom slovenskom skijalištu.U nastavku dana posjetili smo mjesto Bled i doživjeli vožnju pletnom – brod koji pokreće samo jedan veslač, te se njome dovezli do otoka na Bledskom jezeru. Ostatak popodneva proveli smo slobodnom vremenu i svaki na svoj način uživali u ljepoti prirode Bledskog jezera.
Navečer uputili smo se do Postojne gdje smo prenoćili. Sljedeći dan čekala nas je Postojnska jama koja je opravdala sva naša očekivanja. Ljepotu podzemlja doživjeli smo vozeći se vlakićem i hodajući stotinu metara ispod zemlje.
Nedaleko jame posjetili smo Podjamski grad i nastavili prema Ljubljani. Ostatak nedjeljnog popodneva proveli smo u Ljubljani  i obišli njezine znamenitosti. U svakom slučaju ovaj izlet pamtiti ćemo po savladavanju velikih visinskih razlika, u subotu smo bili na 1533 m nadmorske visine, a u nedjelju spustili smo se 124 m ispod razine mora.
 


Stranica 2 od 6

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner