OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Zabok
Zabok

Sretan Uskrs

E-mail Ispis

 

Sretan i blagoslovljen Uskrs

sa željom da ga provedete sa svojim najmilijima u zdravlju,

ispunjeni nadom, radošću i mirom

želi Vam

Udruženje obrtnika grada Zaboka

predsjednik Miro Čaržavec

 

 

17. Sportski susreti OKKZŽ-e

E-mail Ispis

 

 

U cilju povezivanja i druženja obrtnika naše županije u subotu 30.03.2019. godine u dvorani Srednje škole Bedekovčina održani su 17. Sportski susreti obrtnika Krapinsko-zagorske županije. Obrtnici i članovi njihovih obitelji natjecali su se u malom nogometu, pikadu, streljaštvu, potezanju užeta i stolnom nogometu.

Predstavnici Udruženja, Alenka i Darko Dominko osvojili su prvo mjesto u stolnom nogometu.

Zahvaljujemo domaćinu susreta Udruženju obrtnika Bedekovičina na organizaciji i gostoprimstvu.

 

 

Seminar „Financijski segmenti u obrtništvu“

E-mail Ispis

U organizaciji Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije i Sekcije računovođa Hrvatske obrtničke komore 8.veljače održao se u Zaboku seminar na temu „Financijski segmenti u obrtništvu“ kojeg je održala gospođa Đurđica Mostarčić, savjetnica za financije i predsjednica Sekcije računovođa pri HOK-i.

Kao domaćin predsjednik Udruženja obrtnika grada Zaboka i potpredsjednik Obrtničke komore Krapinsko –zagorske županije gospodin Miro Čaržavec pozdravio je brojne prisutne obrtnike i izrazio želju da im ova edukacija pomogne u radu.

Na seminaru obrađivane su aktualne teme vezane uz poreznu prijavu,  isplatu neoporezivih naknada, korištenja automobila, troškova donacija, reprezentacija, poreza na dodanu vrijednost, državnih potpora, inventure, amortizacije i ostalih pitanja koje su prisutni postavljali i tako aktivno sudjelovali na ovom seminaru.

 

Informativni kalkulator" Dobro je biti obrtnik "

E-mail Ispis

Informativni kalkulator „Dobro je biti obrtnik“ jednostavnim načinom izračuna omogućuje individualni pristup za svakog obrtnika, temeljem kojeg će se moći odlučiti za najisplativiju vrstu oporezivanja

Naime, jedini organizacijski oblik poslovanja u Hrvatskoj koji može mijenjati svoj porezni status je upravo obrt. Jednom kad registrirate obrt, tada možete izabrati i način oporezivanja (paušalno oporezivanje, plaćanje poreza na dohodak ili plaćanje poreza na dobit). Ukoliko krenete s jednim načinom, a  naknadno zbog razvoja vaše poslovne situacije uočite da bi vam drugi način bio povoljniji, tada početkom godine možete vrlo jednostavno promijeniti način oporezivanja.

Kalkulator možete pronaći na: https://www.hok.hr/gospodarstvo/digitalno_poslovanje_obrtnika/kalkulator_dobro_je_biti_obrtnik

 

"Šaptačica poduzetnicima "

E-mail Ispis

Putem YouTube kanala „Šaptačica poduzetnicima“ Đurđica Mostarčić, predsjednica Sekcije računovođa HOK-a, odlučila je podijeliti svoje znanje o funkcioniranju financijskog i računovodstvenog segmenta poslovanja.

Prateći ovaj kanal možete na jednostavan način podići razinu vaše financijske pismenosti, što je korisno za sve obrtnike i poduzetnike, ali i sve zainteresirane građane i pratitelje.

Link na kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCXN8D4H8pJs1je6bVvTNxHA/featured

Kroz tjedno objavljivanje videa doznat ćete sve o izmjenama propisa, rokovima za pravovremeno poštivanje zakonskih obveza, kao i naučiti razlikovati temeljne pojmove iz područja računovodstva i financija.

Mostarčić često održava seminare u okviru edukacija koje Hrvatska obrtnička komora diljem Hrvatske besplatno organizira za svoje članove pa podsjećamo da se sljedeći seminar "Pripreme za završni obračun 2018. godine i zakonske promjene na snazi od 01. siječnja 2019. godine" održava 21. siječnja u prostorijama HOK-a. Požurite s prijavom jer je broj polaznika ograničen!

 


Stranica 3 od 6

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner