OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Sveti Križ Začretje
Sveti Križ Začretje

Konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja

E-mail Ispis

Skupština Udruženja obrtnika Sveti Križ Začretje na svojoj konstituirajućoj sjednici koja je održana dana 16. veljače 2015. godine jednoglasno je donijela Odluku, prema kojoj se IVICA ROGINIĆ, vlasnik obrta STIV –elektroinstalacije i građenje, iz Svetog Križa Začretje, Švaljkovec 63,  imenuje za predsjednika Udruženja obrtnika Sveti Križ Začretje za mandatno razdoblje 2014.- 2018. god.

 

Održana sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Sveti Križ Začretje

E-mail Ispis

Podjela priznanjaDana 21.studenog održana je sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Sveti Križ Začretje, na kojoj je usvojen Rebalans proračuna za 2014. godinu, Programa rada za 2015., Financijski proračun za 2015., Odluke o izmjenama Statuta, te Pravilnik o materjalno-finacijskom poslovanju. Na svečanom dijelu Skupštine podijeljena su priznanja obrnticima koji ove godine obilježavaju 20, 25 i 30 godina u obrntištvu. Priznanja su podijelili  predsjednik OKKZŽ, Davor Pleško i načelinik Općine Marko Kos i to slijedećim obrtnicima: za 20 godina obrtništva priznanje je primio Ivica Roginić, predsjednik UO Sveti Križ Začretje, Franjo Piljek, Dubravka Jelenčić i Ivan Škreblin, za 25 godina u obrtištvu priznanje je primio Ivan Ledinski, a za 30 godina u obrtništvu priznanje je primio Mladen Blazinić.

 

Obliježeno 20. godina djelovanja Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije

E-mail Ispis

Dodjela priznanjaU znak obilježavanja osnutka Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije 4.11.1994. godine, dana 04. studenoga, održana je 17. svečana sjednica Skupštine OKKZŽ. Tom prigodom povodom, obilježavanja 20. godišnjice OKKZŽ svečana sjednica održana je  u impresivnom prostoru  «Izletišta Zagorski dvori» u Mariji Bistrici. Na svečanom dijelu 17. sjednice Skupštine OKKZŽ uz nazočnost predsjednika Hrvatske obrtničke komore Dragutina Ranogajca, župana Krapinsko-zagorske županije Željka Kolara, predstavnice Ministarstva poduzetništva i obrta Vlatke Mlakar, dožupana za gospodarstvo KZŽ Anđelka Ferek Jambreka, načelnika općine Marija Bistrica Josipa Miličkog, potpredsjednika HOK-a Ivana Obada i ostalih uzvanika  dodijeljena su tradicionalna godišnja priznanja OKKZŽ za 2014. godinu. 
 Nakon izlaganja uvaženih gostiju, uručile su se plakete OKKZŽ za 2014. godinu.

Brončana plaketa kao priznanje obrtnicima za postignute uspjehe i doprinos razvoju obrtništva na području KZŽ za 2014. godinu, dodijeljena je slijedećim obrtnicima:Zdravku Špiranecu iz UO Bedekovčina, Nenadu Kučišu iz UO Stubica, Tomislavu Greblički iz MUO Klanjec, Mariu Kiseljaku iz UO Krapina, Josipu Vdoviću iz  UOO Krapinske Toplice, Ivanu Šlogaru iz UO Pregrada, Dubravki Mišak Skočaj iz UO Sveti Križ Začretje, Franji Turku iz UO Zabok i Zdravku Domitranu iz UO Zlatar.

 

 

Attachments:
Download this file (Dubravka 1.JPG)Dodjela priznanja[ ]6577 Kb
 

Ishođenje uvjerenja o kućnom broju

E-mail Ispis

Obavještavamo Vas o provedbi ishođenja Uvjerenje o kućnom broju temeljem Zakonom o prebivalištu (NN. 144/2012) koji je stupio na snagu 29.12.2012 (Izmjenama i dopunama Uredbe o izmjeni Zakona o prebivalištu (NN. 158/2013) te Pravilniku o sadržaju obrazaca i načinu vođenja zbirke podataka o prebivalištu i boravištu (NN. 027/2013))

U članku 2. određeno je:

- prebivalište je mjesto i adresa u Republici Hrvatskoj na kojoj se osoba trajno nastanila radi ostvarivanja svojih prava i obveza vezanih za životne interese, kao što su obiteljski, profesionalni, ekonomski, socijalni, kulturni i drugi interesi

- adresa u smislu ovoga Zakona je ulica ili trg i kućni broj, evidentiran u registru prostornih jedinica što ga vodi nadležno tijelo

- na adresi koja nije evidentirana u registru prostornih jedinica, ne može se izvršiti prijava prebivališta ili boravišta

 Sukladno navedenom, obrtnici koji imaju prijavljeno sjedište obrta ili izdvojenog pogona na adresi koja ima oznaku b.b., trebaju uskladiti dokumente i ishoditi Uvjerenje o kućnom broju u Područnom uredu za katastar te provesti izmjene u Uredu za gospodarstvo u Obrtnom registru i MUP, kako bi nesmetano mogli obavljati djelatnost, odnosno registrirati vozilo u obrtu.

 

E-poslovanje

E-mail Ispis

Obavještavamo vas da je na stranici e- Poslovanja za preuzimanje dostupan priručnik  e-Poslovanje za konkurentnost malih i srednjih poduzetnika.

 


Stranica 7 od 14

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner