OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Sveti Križ Začretje
Sveti Križ Začretje

Poduzetnički impuls 2015- objavljeni javni pozivi

E-mail Ispis

Ministarstvo poduzetništva i obrta 7/1/2015 objavilo je otvoreni javni poziv iz prvog programskog područja programa poticanja poduzetništva i obrta za 2015. godinu ,”Poduzetnički impuls 2015”. Objavljeni javni pozivi odnose se na slijedeće aktivnosti:

-          Cjeloživotno obrazovanje za obrtnike - http://minpo.hr/default.aspx?id=4118  

-          Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti - http://www.hamagbicro.hr/potpore/otvoreni-javni-pozivi-2/jacanje-konkurentnosti-usluznih-djelatnosti/

-          Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije - http://www.hamagbicro.hr/potpore/otvoreni-javni-pozivi-2/jacanje-konkurentnosti-preradivacke-industrije/

Prijave se zaprimaju isključivo od 30.ožujka. Javni poziv „Cjeloživotno obrazovanje za obrtnike“ otvoren je do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 13/11/2015. Pozivi za jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti i prerađivačke industrije otvoreni su svega 14 dana od početka zaprimanja prijave 30/3/2015 - 13/4/2015. Visina sredstava po ova tri poziva je 15,5 milijuna kuna. Detaljnije informacije o uvjetima za prijavitelje možete pronaći na stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. U prilogu se nalaze tabelarni sažeci sa bitnim informacijama o pojedinim javnim pozivima.

 

 

Imenovanje predsjednika UO Sveti Križ Začreje

E-mail Ispis

Udruženja obrtnika Sveti Križ Začretje na svojoj konstituirajućoj sjednici koja je održana dana 16. veljače 2015. godine jednoglasno je donijela Odluku, prema kojoj se IVICA ROGINIĆ, vlasnik obrta STIV –elektroinstalacije i građenje, iz Svetog Križa Začretje, Švaljkovec 63,  imenuje za predsjednika Udruženja obrtnika Sveti Križ Začretje za mandatno razdoblje 2014.- 2018. god.

 

Konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja

E-mail Ispis

Skupština Udruženja obrtnika Sveti Križ Začretje na svojoj konstituirajućoj sjednici koja je održana dana 16. veljače 2015. godine jednoglasno je donijela Odluku, prema kojoj se IVICA ROGINIĆ, vlasnik obrta STIV –elektroinstalacije i građenje, iz Svetog Križa Začretje, Švaljkovec 63,  imenuje za predsjednika Udruženja obrtnika Sveti Križ Začretje za mandatno razdoblje 2014.- 2018. god.

 

Održana sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Sveti Križ Začretje

E-mail Ispis

Podjela priznanjaDana 21.studenog održana je sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Sveti Križ Začretje, na kojoj je usvojen Rebalans proračuna za 2014. godinu, Programa rada za 2015., Financijski proračun za 2015., Odluke o izmjenama Statuta, te Pravilnik o materjalno-finacijskom poslovanju. Na svečanom dijelu Skupštine podijeljena su priznanja obrnticima koji ove godine obilježavaju 20, 25 i 30 godina u obrntištvu. Priznanja su podijelili  predsjednik OKKZŽ, Davor Pleško i načelinik Općine Marko Kos i to slijedećim obrtnicima: za 20 godina obrtništva priznanje je primio Ivica Roginić, predsjednik UO Sveti Križ Začretje, Franjo Piljek, Dubravka Jelenčić i Ivan Škreblin, za 25 godina u obrtištvu priznanje je primio Ivan Ledinski, a za 30 godina u obrtništvu priznanje je primio Mladen Blazinić.

 

Obliježeno 20. godina djelovanja Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije

E-mail Ispis

Dodjela priznanjaU znak obilježavanja osnutka Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije 4.11.1994. godine, dana 04. studenoga, održana je 17. svečana sjednica Skupštine OKKZŽ. Tom prigodom povodom, obilježavanja 20. godišnjice OKKZŽ svečana sjednica održana je  u impresivnom prostoru  «Izletišta Zagorski dvori» u Mariji Bistrici. Na svečanom dijelu 17. sjednice Skupštine OKKZŽ uz nazočnost predsjednika Hrvatske obrtničke komore Dragutina Ranogajca, župana Krapinsko-zagorske županije Željka Kolara, predstavnice Ministarstva poduzetništva i obrta Vlatke Mlakar, dožupana za gospodarstvo KZŽ Anđelka Ferek Jambreka, načelnika općine Marija Bistrica Josipa Miličkog, potpredsjednika HOK-a Ivana Obada i ostalih uzvanika  dodijeljena su tradicionalna godišnja priznanja OKKZŽ za 2014. godinu. 
 Nakon izlaganja uvaženih gostiju, uručile su se plakete OKKZŽ za 2014. godinu.

Brončana plaketa kao priznanje obrtnicima za postignute uspjehe i doprinos razvoju obrtništva na području KZŽ za 2014. godinu, dodijeljena je slijedećim obrtnicima:Zdravku Špiranecu iz UO Bedekovčina, Nenadu Kučišu iz UO Stubica, Tomislavu Greblički iz MUO Klanjec, Mariu Kiseljaku iz UO Krapina, Josipu Vdoviću iz  UOO Krapinske Toplice, Ivanu Šlogaru iz UO Pregrada, Dubravki Mišak Skočaj iz UO Sveti Križ Začretje, Franji Turku iz UO Zabok i Zdravku Domitranu iz UO Zlatar.

 

 

Attachments:
Download this file (Dubravka 1.JPG)Dodjela priznanja[ ]6577 Kb
 


Stranica 5 od 13

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner