OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Sveti Križ Začretje
Sveti Križ Začretje

Sportski susreti obrtnika Krapinsko-zagorske županije

E-mail Ispis

Obrtnička komora Krapinsko - zagorske županije u cilju boljeg povezivanja obrtnika Krapinsko - zagorske županije i ove godine tradicionalno, nastavila je s održavanjem "Sportskih susreta obrtnika Obrtničke komore Krapinsko - zagorske županije".

Dana 03. lipnja 2016. godine domaćin 14. Sportskih susreta obrtnika OKKZŽ bilo je Udruženje obrtnika Sveti Križ Začretje. Pozdravnu riječ i dobre sportske rezultate prisutnima na samom početku uputili su predsjednik Obrtničke komore Krapinsko - zagorske županije Davor Pleško, načelnik općine Sveti Križ Začretje Marko Kos, predsjednik Udruženja obrtnika gospodin Ivica Roginić i župan Krapinsko - zagorske županije Željko Kolar koji je i otvorio ovogodišnje sportske susrete obrtnika.

Prvi dio sportskih susreta između 9 sportskih ekipa Udruženja obrtnika OKKZŽ održao se na nogometnom igralištu NK Jedinstvo. Nakon odmjeravanja snaga u sportskim disciplinama nogomet, potezanje užeta, pikada i streljaštva, postignuti su slijedeći rezultati:

Više...
 

Niža cijena električne energije za obrtnike

E-mail Ispis

HEP Opskrba , u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom, osigurala je povoljnije uvjete opskrbe električne energije za obrtnike.
Potpisani Ugovor potrebno je dostaviti najkasnije do 21.08.2016. godine.

Kako do povoljnije cijene?

Ispunite online obrazac na

www.hep.hr/opskrba

ili

nazovite besplatni telefon 0800 5255

 

Održana prezentacija obrtničkih zanimanja u OŠ Sveti Križ Začretje

E-mail Ispis

Da bi se učenicima osmih razreda olakšao izbor za daljnje školovanje u OŠ Sveti Križ Začretje u srijedu 11.05.2016. godine  održana je prezentacija obrtničkih  i ostalih zanimanja. Prezentaciju su vodili predstavnici  Hrvatskog zavoda za započljavanje- PS Krapina, Srednjih škola KZŽ i Udruženja obrtnika Sveti Križ Začretje.
Učenicima i roditeljima osmih razreda prezentiralo se  kako izabrati pravo zanimanje, o stanju na tržištu rada, o sustavu školovanja za obrtnička zanimanja, a srednje škole KZŽ  predstavile su srednjoškolske programe svojih škola.

 

Povoljnija cijena usluga Odvjetničkog ureda Hanžeković&partneri

E-mail Ispis

Temeljem Ugovora o pružanju odvjetničkih usluga, svim obrtnicima članovima Hrvatske obrtničke komore osigurava se povoljnija cijena pružanja usluga Odvjetničkog ureda Hanžeković&partneri.

Ugovor su 8. prosinca 2015. godine potpisali Dragutin Ranogajec, predsjednik Hrvatske obrtničke komore i Marijan Hanžeković, predsjednik Uprave Odvjetničkog ureda Hanžeković&partneri.

Popust na pružanje odvjetničkih usluga iznosi 30 posto, a kako bi ostvarili pravo na odvjetničke usluge, članovi HOK-a dužni su dostaviti Odvjetničkom društvu potvrdu HOK-a o plaćenom komorskom doprinosu. Potvrdu o plaćenom komorskom doprinosu članovi HOK-a mogu podići u područnoj obrtničkoj komori.

Radi pružanja pravne pomoći članovi HOK-a mogu se obratiti pisarnicama Odvjetničkog ureda na sljedećim lokacijama:
- u Zagrebu, Radnička cesta 22, tel: 01/6184-817, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ; 
- u Splitu, Hrvatske mornarice 1i, tel: 021/273-500, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ; 
- u Osijeku, Kardinala Alojzija Stepinca 15, tel: 031/628-080, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ;

Povoljnije cijene odvjetničkih usluga Odvjetničkog ureda Hanžeković&partneri ostvaruju se u sklopu projekta Zajednička nabava - HOK ZNA, čiji je cilj omogućiti članovima HOK-a kvalitetnije i povoljnije poslovanje te osigurati poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem benefita i pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, s kojima Hrvatska obrtnička komora potpiše ugovore o suradnji. Namjera je uključiti u projekt HOK ZNA partnere iz raznih gospodarskih sektora, koji su bitni članstvu HOK-a u

 

Pevec se uključio u projekt „Zajednička nabava – HOK ZNA“

E-mail Ispis

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore (HOK) i tvrtke Pevec za sve članove HOK-a osigurat će se posebni uvjeti nabave proizvoda iz prodajnog asortimana trgovačkog lanca Pevec u prodajnim centrima diljem Hrvatske.

Hrvatska obrtnička komora i trgovački lanac Pevec potpisali su Sporazum o međusobnim odnosima s namjernom poticanja razvoja obrtništva kroz povoljnije cijene proizvoda iz prodajnog asortimana Peveca.

Pogodnosti u prodajnim centrima trgovačkog lanca Pevec, hrvatski obrtnici, kao i dobrovoljni članovi HOK-a, ostvaruju u sklopu projekta „Zajednička nabava - HOK ZNA“, čiji je cilj omogućiti članovima Hrvatske obrtničke komore kvalitetnije i povoljnije poslovanje te osigurati poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem benefita i pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, s kojima Hrvatska obrtnička komora ostvari poslovnu suradnju.

Hrvatska obrtnička komora okuplja preko 76.000 obrta koji čine respektabilan udio u gospodarstvu Republike Hrvatske pa je povećanje konkurentnosti članova, kroz uštede koje će ostvariti, mjerljiv doprinos u ukupnim gospodarskim aktivnostima.

Pevec d.d. prvi je hrvatski trgovački lanac, s tradicijom dugom 25 godina, koji se svojom prepoznatljivošću i posebnošću u odnosu na ostale prisutne “uradi sam” trgovine. U Pevecovim prodajnim centrima moguće je kupiti proizvode iz sedam programa na sedam odjela, birati između više od 100 tisuća raznih artikala zahvaljujući odličnim poslovnim odnosima s 350 domaćih i stranih dobavljača.

 


Stranica 5 od 14

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner