OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna
Stubica


Čestitka

E-mail Ispis

 

Sudjelovanje na Zimskoj topličkoj bajci u Krapinskim Toplicama

E-mail Ispis

Na poziv UOO Krapinske Toplice naši su članovi sudjelovali na 5. Zimskoj topličkoj bajci u Krapinskim Toplicama.
Manifestacija je to koju organizira DND Krapinske Toplice gdje se kroz sudjelovanje skupljaju donacije u humanitarne svrhe. Ove godine sve donacije su usmjerene ka skupljanju sredstava za nabavku više sprava za vježbanje za sve mještane i posjetitelje Općine. Članovi UO Stubica rado su se odazvali i dali svoj doprinos toj hvalevrijednoj akciji.

 

Obrtnici na adventu u Munchenu i Salzburgu

E-mail Ispis

Udruženje obrtnika Stubica tradicionalno, za svoje članove, organizira dva putovanja godišnje. U subotu i nedjelju 1. i 2.12.2018.g. organizirano je putovanje u Munchen i Salzburg koji su, osim po brojnim znamenitostima, poznati i po prekrasnim božićnim sajmovima.

 

Održana 4. Obrtnička noć UOO Krapinske Toplice

E-mail IspisU subotu 17. studenog 2018. godine održana je 4. Obrtnička noć Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice.
Obrtnicima koji obilježavaju jubilarnu godinu poslovanja obrta, dodijeljena su priznanja za njihov kontinuirani rad.
Tom prigodom dodijeljene su i Zahvalnice osobama koje su u prethodnom periodu doprinjele uspješnijem radu njihovog Udruženja. Između ostalih, Zahvalnice su dobili i dvojica naših članova: predsjednik UO Stubica Nenad Kučiš te član Nadzornog odbora UO Stubica Daniel Ivanić.

 

OKKZŽ uručila priznanja za 2018. godinu

E-mail Ispis

Svečanom sjednicom Skupštine, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije je dana 5. studenog obilježila Dan Komore.
Tom prigodom uručena su priznanja OKKZŽ za 2018. godinu. Uručeno je ukupno devet Brončanih plaketa predloženim obrtnicima ispred druženja obrtnika Krapinsko-zagorske županije. Dvije Srebrne plakete: obrtniku Mladenu Antoliću te općini Jesenje. Zlatnu plaketu, kao najveće priznanje OKKZŽ, dobio je Branko Greblički-Ventek iz Klanjca.
Iz Udruženja obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice Brončanu plaketu primio je Nedjeljko Kucelj vlasnik obrta Proizvodnja ispušnih sistema i trgovina na malo izvan prodavaonica „Kucelj“ iz Stubičkih Toplica.

Iznimno, Povelju za uspješan kontinuirani rad i obrtničku tradiciju, predsjednik HOK-e, Dragutin Ranogajec uručio je Stjepanu Mišaku povodom 135 godina utemeljenja obrta Bravarsko kovačke radionice „Mišak“.

 


Stranica 7 od 45

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner