OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Stubica
Stubica

Novi ispitni rok „Upravitelj prijevoza“

E-mail Ispis

Obavještavamo članove da će se sljedeći Ispitni rok za obavljanje djelatnosti javnog cestovnog prijevoza  “Upravitelj prijevoza“ održati u subotu,12. rujna 2015.g. u Zagrebu.Ovisno o intenzitetu prijave i broju kandidata, moguće je da se ispit održi i u nedjelju, 13. rujna 2015.

Prijava za ispit mora biti poslana najkasnije 15 dana prije određenog ispitnog roka, tj. do 28. kolovoza 2015.g.

Povjerenstvo je dužno uputiti polaznicima pisani dopis za pristupanje ispitu najkasnije 7 dana prije početka ispita.

Za pripremu kandidata za polaganje ispita o stručnoj osposobljenost koriste se:

  • Katalog pitanja izdanje prosinac 2013.
  • Katalog pitanja i odgovora izdanje prosinac 2013

Katalog pitanja može se preuzeti sa web stranice HOK-a (http://www.hok.hr/cro/cehovi/ispit_za_javni_cestovni_prijevoz). Katalog pitanja i odgovora moguće je naručiti  iz HOK-a uz naknadu u iznosu od 100,00 kuna (na istoj uplatnici kojom se uplaćuje naknada za polaganje ispita upisati iznos od 1.600,00 kuna i “katalog pitanja i odgovora“ će biti poslan na adresu poštom).

U prilogu uputa za prijavitelje, Prijavnica i često postavljena pitanja.

 

Održano 13. druženje dužnosnika UO OKKZŽ

E-mail Ispis

Druženje dužnosnika Udruženja obrtnika Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, koje se svake godine organizira s ciljem boljeg povezivanja obrtnika naše županije, održano je 12. lipnja 2015. godine u Krapinskim Toplicama.
Gosti ovogodišnjeg druženja bili su članovi Udruženja obrtnika Sisak sa svojom ekipom.

Iz Udruženja obrtnika Stubica na druženju je sudjelovalo ukupno 17 natjecatelja u disciplinama: nogomet, streljaštvo, potezanje užeta, pikado te premijerno ove godine u utrci tački.

Ekipa pikada: Smiljan Jozić, Sanja Lež i Ivanka-Marija Brlet je osvojila 2. mjesto. Također visoko 2. mjesto u pojedinačnom takmičenju u streljaštvu osvojio je Branko Sigal.

Domaćini druženja, Udruženje obrtnika općine Krapinske Toplice, su se iznimno potrudili oko organizacije susreta kao i da se svi ugodno osjećamo kod  njih za što im se ovim putem zahvaljujemo.

 

1. Večer obrtnika UO Stubica

E-mail Ispis

S ciljem boljeg povezivanja i međusobne suradnje, Udruženje obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice je 30. svibnja 2015.g. organiziralo 1. Večer obrtnika koja je održana u Hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama.

Svečanosti su, uz aktivne i umirovljene članove Udruženja, prisustvovali i uvaženi gosti: župan Krapinsko-zagorske županije g. Željko Kolar, predsjednica Županijske skupštine gđa. Vlasta Hubicki, načelnik općine Stubičke Toplice g. Vladimir Bosnar, načelnik općine Gornja Stubica g. Jasmin Krizmanić, gradonačelnici gradova Donja Stubica i Oroslavja gospoda Juraj Srebačić i Ivan Tuđa, potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore i predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije g. Davor Pleško, glavna tajnica Hrvatske obrtničke komore gđa. Violeta Jelić, predsjednik Međuopćinskog Udruženja obrtnika Klanjec g. Mladen Županić, predsjednik Udruženja obrtnika Krapina g. Vladimir Vidović, potpredsjednik Udruženja obrtnika Zlatar g. Ivan Štahan, predstavnici Udruženja obrtnika Buzet, Sisak i  Območne obrtno-podjetniške zbornice Koper, predstavnici Zagrebačke banke d.d. te predstavnici tvrtki Dunapack d.o.o. i Aquafilcro d.o.o.

Pozdravne riječi prisutnima su uputili predsjednik Udruženja g. Nenad Kučiš,načelnik općine Stubičke Toplice g. Vladimir Bosnar, potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore i predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije g. Davor Pleško, glavna tajnica Hrvatske obrtničke komore gđa. Violeta Jelić, predsjenica Županijske skupštine gđa. Vlasta Hubicki i župan Krapinsko-zagorske županije g. Željko Kolar.
Povodom obilježavanja pete obljetnice potpisivanja Povelje o prijateljstvu, predsjednica Udruženja obrtnika Buzet Loredana Krbavčić,predstavnici Udruženja obrtnika Sisak i predsjednik Območne obrtno-podjetniške zbornice Koper Slavko Vižintin su predsjedniku Udruženja uručili prigodan poklon.


Za zabavni dio programa zaslužni su bili članovi glazbenog sastava Laganini bend te gosti večeri Adam Končić i Oliver Belošević koji su izveli isječak iz mini-cabareta „Adam i ona“.

Uz ples, pjesmu i tombolu, u dobrom društvu i veseloj atmosferi vrijeme je prohujalo, a sudeći prema pozitivnim kritikama sudionika, želja predsjednika Udruženja da ideja zaživi i dogodine, neće ostati neostvarena.

 

Novi ispitni rok za "Upravitelja prijevoza"

E-mail Ispis

Obavještavamo članove da će se sljedeći Ispitni rok za obavljanje djelatnosti javnog cestovnog prijevoza  “Upravitelj prijevoza“ održatiu subotu 13. lipnja 2015. u Zagrebu.

Prijava za ispit mora biti poslana najkasnije 15 dana prije određenog ispitnog roka, tj. do 29. svibnja 2015.g.

Povjerenstvo je dužno uputiti polaznicima pisani dopis za pristupanje ispitu najkasnije 7 dana prije početka ispita.

Za pripremu kandidata za polaganje ispita o stručnoj osposobljenost koriste se:

  • Katalog pitanja izdanje prosinac 2013.
  • Katalog pitanja i odgovora izdanje prosinac 2013

Katalog pitanja može se preuzeti sa web stranice HOK-a (http://www.hok.hr/cro/cehovi/ispit_za_javni_cestovni_prijevoz). Katalog pitanja i odgovora moguće je naručiti  iz HOK-a pouzećem ili uz prethodno uplaćeni iznos od 100,00 kuna (na istoj uplatnici kojom se uplaćuje naknada za polaganje ispita upisati iznos od 1.600,00 kuna i “katalog pitanja i odgovora“ će biti poslan na adresu poštom).

U prilogu prijavnica, uputa za prijavu ispita i često postavljena pitanja.

 

Izlet u Nacionalni park Plitvička jezera

E-mail Ispis

Udruženje obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice je 25.04.2015.g., za svoje članove, organiziralo izlet u Nacionalni park Plitvička jezera.
Uz stručno vodstvo gospodina Marijana Kovačića u obilazak smo krenuli u 9,30 sati, kojeg smo započeli na sjevernom ulazu. Obišli smo Gornja i Donja jezera koja čini sustav od ukupno 16 jezera. Uživali smo u ljepoti najvećih i najatraktivnijih slapova: Veliki slap, Veliki i Mali prštavac, kao i u bezbroj manjih slapova te ljepoti predivnih jezera. Najveće plitvičko jezero Kozjak smo prešli elektrobrodom.
Razgledavanje smo završili vožnjom u panoramskom vlaku. Vrijeme je bilo idealno za šetnju prirodom, pa su dojmovi još ljepši.
Na poziv našeg predsjednika Udruženja, izletu su se pridružili i predsjednik Udruženja obrtnika Krapinske Toplice sa suprugom.

Ručak za sve sudionike je bio organiziran u Turističko ugostiteljskom obrtu „Mirjana & Rastoke“ u Slunju, gdje se uz pjesmu veselo nastavilo do navečer.
Veseli, pomalo umorni, ali puni dojmova završili smo još jedno uspješno druženje.

 


Stranica 10 od 33

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner