OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Stubica
Stubica

Izlet u Budimpeštu

E-mail Ispis

Obavještavamo članove da Udruženje obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice u suradnji s turističkom agencijom Lily tours organizira dvodnevni izlet u Budimpeštu 8. i 9.04.2017. godine.
Cijena putovanja po osobi iznosi 625,00 kn što uključuje prijevoz, hotelsku uslugu na bazi noćenje/doručak u dvokrevetnoj sobi u hotelu s 3***, večeru s uključenim pićem i muzikom u czardi Magyar, razgled grada i upoznavanje s kulturno-povijesnim znamenitostima, vožnju brodom po Dunavu uz ručak te stručnog pratitelja tokom cijelog putovanja.

Za dodatne informacije i rezervacije, obrtnici se mogu obratiti u ured Udruženja osobno ili telefonom najkasnije do srijede 15.03.2017.godine.

 

Obrtnici iz Buzeta i Siska na manifestaciji „Seljačka buna“ u Donjoj Stubici

E-mail Ispis

U organizaciji TZ područja Donja Stubica i Gornja Stubica te Družbe vitezova zlatnog kaleža Donja Stubica i ove godine održana je manifestacija „Seljačka buna“. Cijela manifestacija traje nekoliko dana, prati događaje vezane uz Seljačku bunu iz 1573. godine. Glavni događaj „Bitka kod Stubice“ održan je u subotu 11. veljače 2017. godine. Tom prigodom manifestaciju su posjetili obrtnici iz Buzeta i Siska, prijateljskih udruženja UO Stubica.

Zajedničko druženje članova UO Stubica i gostiju započelo je u prostorijama Udruženja u prijepodnevnim satima zatim se posjetio sajam starih zanata te rekonstrukcija bune i „Bitke kod Stubice“.

Po završenim događajima druženje se nastavilo  u Domu obrtnika gdje su se obrtnicima nakratko pridružili i predsjednik Hrvatske obrtničke komore gospodin Dragutin Ranogajec te saborski zastupnik gospodin Žarko Tušek.

Nakon napornog dana druženje se nastavilo uz zajedničku večeru i ples u restoranu Rody u Gornjoj Stubici.

 

Sjednica Ceha građevinara UO Stubica

E-mail Ispis

Pozivaju se obrtnici građevinske djelatnosti, članovi Udruženja obrtnika Stubica, na sjednicu Ceha građevinara UO Stubica koja će se održati 15. veljače 2017. godine u prostorijama Doma obrtnika, Matenačka 6, Donja Stubica s početkom u 18,00 sati.

 

Čestitka

E-mail Ispis

Čestit Božić, sretnu i uspješnu 2017. godinu želi Vam
Udruženje obrtnika Stubica

 

 

Potpisana povelja o bratimljenju između OOPZ Koper i UO Buzet

E-mail Ispis

U petak 25. studenog 2016. godine u Kopru na svečanoj sjednici skupštine, potpisana je povelja o bratimljenju između Območno obrtno-podjetniške zbornice Koper i Udruženja obrtnika Buzet.
Na poziv UO Buzet potpisivanju povelje o bratimljenju prisustvovali su i predsjednici UO Stubica Nenad Kučiš i UO Sisak Ivanka Čačić, također zbratimljeni s buzetskim udruženjem, a preko kojeg su uspostavili suradnju i s koparskim.
Povelju o bratimljenju potpisali su predsjednik Območno obrtno-podjetniške zbornice Koper Slavko Vižintin i predsjednica Udruženja obrtnika Buzet Loredana Krbavčić. Potpisivanjem je obnovljena i učvršćena tridesetogodišnja suradnja obrtnika iz Kopra i Buzeta.
Povezivanje između udruženja bratimljenjem i potpisivanjem povelja o prijateljstvu i suradnji, usmjereno je prema razvoju na gospodarskom, društvenom i socijalnom razvoju kako odnosa između gospodarskih subjekata tako i pojedinaca, istaknuli su predsjednica UO Buzet i predsjednik OOPZ Koper.
Prigodnim poklonima predsjednik Udruženja obrtnika Stubica Nenad Kučiš i predsjednica Udruženja obrtnika Sisak Ivanka Čačić čestitali su svojim kolegama.

 


Stranica 6 od 35

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner