OKKZZ.HR

 • Povećaj slova
 • Resetiraj
 • Smanji slova
Naslovna Stubica
Stubica
E-mail Ispis

UDRUŽENJE OBRTNIKA STUBICA

Matenačka cesta 6, 49240 Donja Stubica
Telefon: 049/286-088
Fax:049/286-410
Mob: 099/4323-595

Radno vrijeme ureda: ponedjeljak, utorak, srijeda, petak: 8,00-16,00h
četvrtak: 12,00-20,00h

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

Attachments:
Download this file (STATUT UO STUBICA.doc)STATUT UO STUBICA.doc[ ]186 Kb
Više...
 

Obrtnici na „Seljačkoj buni“ u Donjoj Stubici

E-mail Ispis

U subotu 9.veljače 2019. godine u sklopu obilježavanja obljetnice Seljačke bune, Udruženje obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice pozvalo je kolegice i kolege obrtnike iz  raznih krajeva Hrvatske te Slovenije. Tako su Donju Stubicu posjetili obrtnici iz Kopra, Siska, Buzeta, Petrinje, Gline i Topuskog, Pakraca, Lipika, Požege, Šibenika, Karlovca, Duge Rese te naše županije. Uz ugodnu i opuštenu atmosferu obrtnici su osim razonode razmijenili iskustva, a prigoda je iskorištena i za pokoji poslovni dogovor.

Na novoj lokaciji kod dvorca Stubički Golubovec u Donjoj Stubici, upriličena je rekonstrukcija bitke kod Stubice. Svi gosti a i domaći obrtnici posjetili su centralni događaj cijele manifestacije koji iz godine u godinu postaje sve atraktivniji. Uz cjelodnevni program posjetitelji su imali priliku razgledati sajam starih zanata, probati široku ponudu domaćih specijaliteta i dobre kapljice.

Druženje je nastavljeno u popodnevnim satima u prostoru DVD Donja Stubica gdje je predsjednik Udruženja Nenad Kučiš zahvalio svima na dolasku i podršci, a posebno domaćim obrtnicima koji su pomogli u pripremi i organizaciji samog događaja.

S ciljem proširivanja suradnje sa obrtnicima izvan naše županije, drugu godinu za redom, organizirano je ovo druženje, a kako je obilježavanje završne bitke kod Stubice iz 1573. godine, odnosno manifestacija „Seljačka buna“, vrlo važna za naš kraj, odabran je taj dan i radi turističke promidžbe. Bila je to dobra prilika obrtnicima za raspravu o aktualnim temama u obrtništvu, razmjenu poslovnih iskustava i kontakata.

Druženje obrtnika iz Udruženja obrtnika Stubica i gostiju svojim su dolaskom popratili potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore i predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Davor Pleško, glavna tajnica Hrvatske obrtničke komore Violeta Jelić, potpredsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Miro Čaržavec te predstavnici ostalih udruženja obrtnika iz naše županije, a dobrodošlicu  gostima u Stubicu zaželjeli su osobno i gradonačelnik Nikola Gospočić u pratnji svojeg zamjenika Luke Grabušića i predsjednika Gradskog vijeća Nikole Boromise.

 

Poziv na zajedničko druženje u sklopu manifestacije Seljačka buna 9.2.2019. godine

E-mail Ispis

Ovim putem pozivamo sve članove Udruženja obrtnika Stubica sa supružnicima na zajedničko druženje u organizaciji UO Stubica koje će se održati u prostoru DVD Donja Stubica 9. veljače 2019. godine od 11,00 sati na dalje.

U sklopu manifestacije Seljačka buna pozvali smo kolege iz udruženja diljem Hrvatske kako bi zajedno sudjelovali na manifestaciji.

Tom prigodom održati će se cjelodnevno druženje sa kolegama gdje se mogu sklopiti nova poznanstva, razmijeniti poslovna iskustva…

Sa željom da druženje postane tradicija uz obilježavanje povijesnog događaja od velikog značaja za naš kraj, pozivamo Vas da dođete.
Tko želi, može sudjelovati sa vlastitim domaćim specijalitetima kako bismo naše goste što ljepše ugostili.

Ukoliko netko može na bilo koji način pomoći kod pripreme i organizacije navedenog događaja, molim da se javi u Udruženje.

Ovo je također prilika da se i naši članovi međusobno upoznaju i aktivno uključe u rad Udruženja.

Attachments:
Download this file (buna plakat 48x68 (3).pdf)buna plakat 48x68 (3).pdf[ ]7801 Kb
 

Projekt Zeleno-plavo Požega 2019.g.

E-mail Ispis

12. godinu zaredom u Požegi je održana manifestacija "Zeleno-plavo" koja na jedinstven način spaja kontinentalnu i primorsku Hrvatsku. Organizatori manifestacije su OK Požeško-slavonske županije, UO Požega, UO Pakraca i Lipika, TZ grada Požege te HGK Županijske komore Požega. Obrtnici iz raznih krajeva Hrvatske promovirali su autohtone proizvode.
Za sve posjetitelje, članovi Udruženja obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavja i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice, pripremili su sarmu te su prezentirani domaći kolači i podijeljeni promotivni materijali turističke ponude područja koje Udruženje pokriva.
U sklopu manifestacije održan je Forum pod nazivom Razvoj kontinentalnog turizma na kojem su sudjelovali: predsjednik HOK-e Dragutin Ranogajec, predsjednici područnih obrtničkih komora, udruženja obrtnika te predstavnici ministarstava i JLS.

 

Čestitka

E-mail Ispis

 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »


Stranica 1 od 39

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner