OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Klanjec
Klanjec

Obrtnička noć MUO Klanjec

E-mail Ispis

Svečanom sjednicom na Obrtničkoj noći  obilježen je Dan obrtnika Međuopćinskog udruženja obrtnika Klanjec. Tradicionalna Obrtnička noć održana je 18.02.2017. godine u restoranu Zelenjak-Ventek. Potpredsjednik Udruženja Dragutin Ulama je podnio izvještaj o radu za proteklu godinu, te zaključio da iako je broj obrtnika svake godine u padu, to nas neće obeshrabriti u daljnjem radu i djelovanju. Uz aktivne članove, svečanosti su prisustvovali i rado viđeni gosti; župan Željko Kolar, načelnik općine Tuhelj Renato Ilić, načelnik općine Zagorska Sela Željko Kodrnja, predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec, predsjednik OKKZŽ Davor Pleško, potpredsjednici OKKZZ Tomica Jurinjak i Darko Varga, predsjednici i predstavnici Udruženja obrtnika KZŽ  i Udruženja obrtnika grada Zagreba. Nazočnima su se obratili: župan Željko Kolar, predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec i predsjednik OKKZŽ Davor Pleško. Ovom prigodom dodijeljene su  Diplome za višegodišnje aktivno sudjelovanje u radu Udruženja, ostvarene rezultate i promicanje obrtničke struke koje su dobili: Gordana Lovrečki, Darko Novosel, Stanko Novosel, Drago Preglej, Željko Tkalec i Silvija Zagorec. Također su dodijeljena i Priznanja OKKZŽ. Priznanja su dobili: za 20 godina uspješnog vođenja obrta – Slavko Ivić; za 25 godina uspješnog rada obrta – „Nekretnine Jambrešić“; za 25 godina uspješnog vođenja obrta – Ivica Mlinarić i Ivanka Vahtarić; za 35 godina uspješnog rada obrta – „“Auto Ricijaš“ i KPV „Preglej“ ; za 35 godina uspješnog vođenja obrta – Željko Borošak. Obitelj Lovrečki iz Klanjca dobila je Priznanje za tradiciju bravarskog obrta u obitelji od 1855.,  a obitelj Broz također isto priznanje ali od 1835. godine. Za dobro raspoloženje pobrinuo se muzički sastav Smooth i naš obrtnik Branko Greblički Ventek.

 

Obrtnička noć MUO Klanjec

E-mail Ispis

Svečanom sjednicom na Obrtničkoj noći  obilježen je Dan obrtnika Međuopćinskog udruženja obrtnika Klanjec.  Tradicionalna Obrtnička noć održana je 21.02.2015. godine u restoranu Zelenjak-Ventek.

Predsjednik Udruženja Mladen Županić je podnio izvještaj o radu za proteklu godinu, te zaključio da iako je broj obrtnika svake godine u padu, to nas neće obeshrabriti u daljnjem radu i djelovanju.

Uz aktivne članove, svečanosti su prisustvovali i rado viđeni gosti; župan Željko Kolar, gradonačelnik grada Klanjca Zlatko Brlek, načelnik općine Kumrovec Dragutin Ulama, načelnik općine Tuhelj Renato Ilić,  predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec, predsjednik OKKZŽ Davor Pleško, predsjednici i predstavnici Udruženja obrtnika KZŽ  i Udruženja obrtnika grada Zagreba.

Nazočnima su se obratili: župan željko Kolar, predsjednik HOK-e Dragutin Ranogajec i predsjednik OKKZŽ Davor Pleško.

Ovom prigodom dodijeljene su  Diplome za postignute uspjehe u obrtništvu i promicanje obrtničke struke koje su dobili: Kruno Krčelić, Drago Preglej i Srečko Iveković za rad u tijelima Udruženja; Ivica Lunko i Ivica Pogačić za postignute uspjehe u obrtu; Nikola Ulama i Robert Šplajt za sudjelovanje u rekreativnim aktivnostima. Također su dodijeljena i Priznanja OKKZŽ. Priznanja su dobili: za 20 godina uspješnog vođenja obrta - Dubravko Gašpar, Damir Šoban; za 20 godina uspješnog rada obrta – „ZAGOREC“ trgovina na veliko i malo; za 25 godina uspješnog vođenja obrta – Zvonimir Borošak i Dragutin Ulama; za 25 godina uspješnog rada obrta – „Cvjećarna Ivančica“ i za 40 godina uspješnog vođenja obrta – Srečko Iveković. Obitelj Šoban (Damir) dobila je priznanje za 45 godina obiteljskog obrta.

Goste je zabavljao muzički sastav “Zlatni grafiti”, a gost večeri je bio komičar Mladen Medak - Gaga.

 

Izabran predsjednik MUO Klanjec

E-mail Ispis

Međuopćinsko udruženje obrtnika Klanjec na svojoj konstituirajućoj sjednici koja je održana 12.02.2015. godine jednoglasno je donijela Odluku, prema kojoj se MLADEN ŽUPANIĆ, vlasnik obrta „ŽUPANIĆ“ – trgovina, videoteka, fotograf, mjenjačnica, ugostiteljstvo, iz Klanjca, Novodvorska 5A, imenuje za predsjednika Međuopćinskog udruženja obrtnika Klanjec za mandatno razdoblje 2014. – 2018.

 

bilten br. 32 - Poticaji MINPO za 2014.

E-mail Ispis

Sadržaj:

-          Bespovratni poticaji Ministarstva poduzetništva i obrta-PODUZETNIČKI IMPULS 2014.,

-          E-prijava na mirovinsko osiguranje.

 

PROJEKTI  BESPOVRATNIH  POTPORA  MINPO-a za 2014.- PODUZETNIČKI IMPULS ZA 2014.

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je javne pozive za Projekte bespovratnih poticaja za obrtnike i poduzetnike temeljem Programa poticanja poduzetništva i obrta za 2014. godinu.

Kompletan sadržaj Javnih poziva s objašnjenjima i potrebnom dokumentacijom objavljeni su na mrežnim stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta (www.minpo.hr) i HAMAG INVEST-a (www.hamaginvest.hr), a prijave se zaprimaju isključivo od 31.03.2014. (osim na Mjerama D2.2 te D2.3 na kojima se prijave zaprimaju od 01. 08.2014.).

 

Javni pozivi bit će otvoreni do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 31.10.2014. (osim za Mjeru B2 na kojoj će se prijave zaprimati do 30.05.2014.)

 

Pitanja vezana za Poduzetnički impuls 2014.
 

Za Mjere A2, A3, C2, C3, D1 i D2:

Svi upiti podnose se u pisanom obliku putem obrasca koji možete naći na stranicama www.minpo.hr

 Pitanja možete uputiti i na besplatni info telefon: 0800/234505.

 

Za Mjere A1, B1 i B2:

Svi upiti podnose se u pisanom obliku na adresu e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Pitanja možete uputiti i na info telefone: 01/488 10 43 i 01/488 10 15.

 

Odgovori na sva postavljena pitanja objavljuju se na mrežnim stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta www.minpo.hr i na stranicama HAMAG-INVEST-a www.hamaginvest.hr

Odgovore na najčešće postavljena pitanja za mjere A1, B1 i B2 možete pronaći na: http://www.hamaginvest.hr/potpore/otvoreni-javni-pozivi-2/najcesca-pitanja-i-odgovori/

NAPOMENA: Skupna izjava se više ne ovjerava kod javnog bilježnika.

Informacije o uvjetima i potrebnoj dokumentaciji te roku prijave za pojedini Projekt dostupne su i u Međuopćinskom udruženju obrtnika Klanjec na telefon 049/ 550 979, GDJE MOŽETE I PREUZETI POPIS POTREBNE DOKUMENTACIJE I OBRASCE ZAHTJEVA.

 

 U tabeli su izvađeni podaci koji se odnose na obrte:

Više...
 

Obilježena obrtnička noć MUO Klanjec

E-mail Ispis

Svečanom sjednicom na Obrtničkoj noći  obilježen je Dan obrtnika Međuopćinskog udruženja obrtnika Klanjec.  Tradicionalna Obrtnička noć održana je 22.02.2014. godine u restoranu Zelenjak-Ventek.

Predsjednik Udruženja Mladen Županić je podnio izvještaj o radu za proteklu godinu, te zaključio da iako je broj obrtnika svake godine u padu, to nas neće obeshrabriti u daljnjem radu i djelovanju.

Uz aktivne članove, svečanosti su prisustvovali i gosti; župan Željko Kolar, gradonačelnik grada Klanjca Zlatko Brlek, načelnik općine Kumrovec Dragutin Ulama, glavna tajnica HOK-a Violeta Jelić, predsjednik OKKZŽ Davor Pleško, predsjednici i predstavnici Udruženja obrtnika KZŽ  i Udruženja obrtnika grada Zagreba.

Nazočnima su se obratili: župan Željko Kolar, glavna tajnica HOK-e Violeta Jelić i predsjednik OKKZŽ Davor Pleško

Ovom prigodom dodijeljene su  Diplome za postignute uspjehe u obrtništvu i promicanje obrtničke struke koje su dobili: Dejan Slovenec za rad u tijelima Udruženja; Juraj Ricijaš, Miljenko Jurak i Ivan Zorman za postignute uspjehe u obrtu; Ženko Berc za sudjelovanje u rekreativnim aktivnostima i Slavko Petrinec za strukovno obrazovanje naučnika. Također su dodijeljena i Priznanja OKKZŽ. Priznanja su dobili: za 20 godina uspješnog vođenja obrta- Željko Brlek, Tomislav Greblički, Boris Kolman, Franjo Hlad; za 20 godina uspješnog rada obrta – Ugostiteljstvo-proizvodnja Broz; za 25 godina uspješnog rada obrta – Ljevaonica Krčelić; za 30 godina uspješnog rada obrta: Klapom-servis i prodaja poljoprivredne mehanizacije, za 30 godina uspješnog vođenja obrta – Branko Greblički i Ivan Zorman; za 35 godina uspješnog rada obrta – Zajednička zanatska radnja „Duni“- ljevaonica obojenih metala i za 40 godina uspješnog rada obrta – Mesnica-klaonica „J&Ž“ iz Klanjca.Goste je zabavljao muzički sastav “Zlatni grafiti”, a gost večeri je bio mađioničar MG Taylor.

 


Stranica 2 od 4

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner