OKKZZ.HR

 • Povećaj slova
 • Resetiraj
 • Smanji slova
Naslovna Krapinske Toplice
Krapinske Toplice
 

UOO Krapinske Toplice u Pakracu i Lipiku

E-mail Ispis

Povodom obilježavanja 200 godina obrtništva u Pakracu i Lipiku, organizirana je prigodna manifestacija prilikom koje je predstavljena brošura autora Maria Barača, a istog dana održan je i sajam "Slavonski banovac".

Na sajmu se održavao i 4. Grahfest, na kojem su po prvi puta sudjelovali i članovi Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice i to među više od 80 prijavljenih sudionika.

Na poziv Udruženja Petrinja, Topusko, Glina, članovi Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice posjetili su i sajam kestena u Petrinji.

 

Članovi UOO Krapinske Toplice u Vukovaru

E-mail Ispis

Krajem rujna 2018. godine obrtnici Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice sudjelovali su na 3. Danima obrtništva u Vukovaru, koje se organizira s ciljem osnaživanja obrta i obrtničkog djelovanja. Tom prigodom građanima su se prezentirala i dijelila jela iz svih krajeva Hrvatske. Članovi UOO Krapinske Toplice osim prisustvovanja manifestaciji posjetili su i memorijalna mjesta Domovinskog rata.

 

Održana izborna Skupština UOO Krapinske Toplice

E-mail Ispis

Udruženje obrtnika općine Krapinske Toplice održalo je svoju 1. konstituirajuću sjednicu  na kojoj su imenovani članovi u tijela UOO Krapinske Toplice za mandatno razdoblje 2018.-2022.

Za predsjednika UOO Krapinske Toplice imenovan je i dalje g. Mirko Blažičević, dok je potpredsjednik UOO Krapinske Toplice g. Dario Filipaj.

Članovi koji su imenovani u Upravni odbor UOO Krapinske Toplice su Dario Filipaj, Damir Tumpa, Darko Matkun, Sanja Horvat, Ivanka Veček, Božica Blažičević i Miljenko Filipčić

U Skupštinu UOO Krapinske Toplice imenovani su: Mladen Šoštarko, Davor Halapir, Mladen Očić, Mladen Antolić, Igor Kerep, Božidar  Ljubej, Dario Filipaj, Damir Tumpa, Darko Matkun, Sanja Horvat, Ivanka Veček, Božica Blažičević, Miljenko Filipčić, i Mirko Blažičević Vjekoslav Filipaj.

Članovima Nadzornog odbora imenovani su Vjekoslav Filipaj, Mladen Šoštarko i Božidar Ljubej.

 

Večer obrtnika općine Krapinske Toplice

E-mail Ispis

U Krapinskim Toplicama 5. prosinca 2015. održana je prva Večer obrtnika Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice i dodjela priznanja obrtnicima koji 2015. godine obilježavaju jubilarne godine rada u obrtništvu. Uz članove udruženja, na Večeri obrtnika prisustvovali su i predsjednik Hrvatske obrtničke komore g. Dragutin Ranogajec, zamjenica župana Krapinsko-zagorske županije gđa. Jasna Petek, potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore i predsjednik Obrtničke komore KZŽ g. Davor Pleško, zamjenik načelnika općine Krapinske Toplice g. Mladen Antolić, potpredsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije g. Tomislav Jurinjak, predsjednici i predstavnici Udruženja obrtnika Sisak, Krapina, Klanjec, Stubica i Zabok te predstavnici Zagrebačke banke.

Udruženje obrtnika općine Krapinske Toplice priznanja za 10 godina uspješnog vođenja obrta dodjelilo je: Jadranki Grozaj, vlasnici frizerskog salona „Trend“, Danieli Ilijaš, vlasnici bravarije „Ilijaš“ i Verici Kunštek, vlasnici caffe bara „Ex“.

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije za 20 godina uspješnog vođenja obrta dodjelila je prizanja: Anki Kranjčec, vlasnici frizerskog salona „Seka“, Tomislavu Huzaku, vlasniku autolimarske radionice „Tom Autolim lak“ i Ivanu Špoljaru, vlasniku obrta za pogrebne usluge i trgovinu „Špoljar“. Za 25 godina rada u obrtništvu prizanje je dodjeljeno g. Mirku Ljubeju, vlasniku obrta za trgovinu, proizvodnju i usluge „Ljubej“.

Dva obrta u nasljeđu sa područja Krapinskih Toplica primila su priznanje za 30 godina rada, a to su: Bravarska radiona „Šturman“, vlasnice Božice Šturman i „Aluprom metalne konstrukcije“, vlasnice Božice Blažičević.

Nakon dodjele prizanja prisutne je zabavljala pjevačka sekcija KUD-a Zlatko Baloković i bend Fiškali, a mnogi obrtnici kući su otišli sa zanimljivim nagradama osvojenim na tomboli.

 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »


Stranica 1 od 3

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner