OKKZZ.HR

 • Povećaj slova
 • Resetiraj
 • Smanji slova
Naslovna Krapina
Krapina
 

Obrtnička noć Udruženja obrtnika Krapina

E-mail Ispis

U petak, 6. svibnja 2016. godine u Restoranu "Kod Žarka" u Đurmancu održana je "Obrtnička noć" Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj. Na svečanosti su uz domaće obrtnike prisustvovali zamjenik župana za gospodarstvo Krapinsko-zagorske županije Anđelko Ferek Jambrek, izaslanik predsjednika Hrvatske obrtničke komore Dragutina Ranogajca, potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore i predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Davor Pleško, predsjednik Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Krapina Josip Grilec, gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović i načelnik Općine Đurmanec Damir Belošević, te predsjednici Udruženja obrtnika Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije.

Nakon pozdravnih riječi domaćina, predsjednika Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj Vladimira Vidovića i gostiju, potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore i predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Davor Pleško uručio je priznanja obrtnicima Udruženja obrtnika Krapina za 20 godina kontinuiranog rada u obrtništvu: Vesni Cigula, Željku Erdelji, Vesni Florjan za obrt u nasljeđu, Željku Frankolu, Tomislavu Horvatu, Gordanu Hršaku, Damiru Majsecu i Branku Šimuniću. Zbog obveza bili su spriječeni prisustvovati svečanosti, no priznanja za 20 godina uspješnog vođenja obrta još dobivaju: Nada Cerovečki, Ivan Crnogaj, Slaven Hršak, Vesna Puljko, Hikmeta Rznići i Nevenka Tušek.

Priznanja za 25 godina kontinuiranog rada obrta uručena su: Damiru Čučeku za obrt u nasljeđu, Ljubomiru Marjanoviću, Vladimiru Dunaju, Zlatku Vidoviću i Rudolfu Vešligaju. Priznanja za 25 godina uspješnog vođenja obrta također dobivaju Željko Glas, Ivan Jedvaj, Stjepan Malarić, Stjepan Belošević i Dragica Oraić koji nisu mogli prisustvovati svečanoj dodjeli.

Za 30 godina uspješnog vođenja obrta priznanje je uručeno obrtniku Franji Cvetku, a za isto toliko godina u obrtu priznanja se dodjeljuju Josipu Raničkom i Gordani Frljužec za obrt u nasljeđu.

Priznanje za 35 godina kontinuiranog rada obrta dodjeljuje se Alojziji Varjačić i Ivici Smrekaru za obrt u nasljeđu.

Udruženje obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj proslavilo je tako 179. godišnjicu postojanja i organiziranog djelovanja, goste je cijelu večer zabavljao glazbeni sastav "Fiškali", a članice AKUD-a "Žensko kazalište Gornje Jesenje" su oduševile svojom kratkom predstavom pod nazivom "Mito i korupcija", nasmijale prisutne obrtnike i goste te time upotpunile "Obrtničku noć".

 

Produljeno radno vrijeme ugostitelja za vrijeme Tjedna Kajkavske kulture

E-mail Ispis

Dana 02. rujna 2015. Gradonačelnik Grada Krapine je donio Odluku o radnom vremenu ugostiteljskih objekata i sudionika manifestacije za vrijeme održavanja Tjedna kajkavske kulture 2015. Odluka se nalazi u prilogu.

 

Iznajmljuju se poslovni prostori Udruženja obrtnika Krapina

E-mail Ispis

Temeljem Odluke Upravnog odbora Udruženja obrtnika Krapina koja je donesena na svojoj 3. sjednici održanoj 28. svibnja 2015. godine Udruženje obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj objavljuje natječaj za najam poslovnog prostora (pizzerije) u prizemlju zgrade Udruženja obrtnika  u Magistratskoj 2, Krapina. Natječaj je objavljen 01. lipnja 2015. i trajat će do 15. lipnja 2015. do kada se primaju zatvorene ponude. Za sve detaljnije informacije možete nazvati na broj 049/370-988, a Odluku o raspisivanju natječaja i Odluku o uvjetima možete preuzeti iz priloga.

 

Prezentacija UO Krapina

E-mail Ispis

U petak, 20. ožujka 2015. je u Udruženju obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj za članove obrtnika održana prezentacija pod nazivom „Pregled bespovratnih potpora mikro, malih, srednjih i velikih tvrtki i obrta iz domaćih i stranih izvora (fondova). Prezentaciju je održao g. Hrvoje Duk, vlasnik obrta za savjetovanje, izradu projekata i posredovanje „HD-KONZALTING“. Prezentaciji su prisustvovali obrtnici iz proizvodnih i uslužnih djelatnosti. Prisutni su dobili informacije o Poduzetničkom impulsu 2015, te o trenutno otvorenim EU natječajima. Nakon prezentacije, prisutni su postavljali konkretna pitanja i dobili konkretne odgovore. Pozivamo naše obrtnike da se i ubuduće odazovu na slične prezentacije i radionice u Udruženju obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj.

 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »


Stranica 1 od 3

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner