OKKZZ.HR

 • Povećaj slova
 • Resetiraj
 • Smanji slova
Naslovna Krapina
Krapina
 

Obrtnici sudjelovali u humanitarnoj akciji Prijenosni inkubator za Zagorje

E-mail Ispis

U srijedu, 31. listopada 2018. godine u Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“ održan je humanitarni koncert Prijenosni inkubator za Zagorje u organizaciji Udruge Ponos domovine u sklopu humanitarne akcije Prijenosni inkubator za Zagorje koja traje od 15. rujna 2018. do 30. studenog 2018.

Udruženje obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj je pokrenulo inicijativu za posjet koncertu, a istu su podržali obrtnici iz Udruženja obrtnika Bedekovčina, te iz Udruženja obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice te su kupnjom karata za koncert i zajedničkom posjetom triju Udruženja sudjelovali humanitarnoj akciji.

Koncert je bio pravi glazbeno-scenski događaj na kojem su nastupili Radek Brodarec, Drago Diklić, Tamburaški orkestar HRT-a, Tamburaški sastav MUP-a, i Zbor policijske akademije, Kvartet Gubec, Vinski brati, Barbara Suhodolčan, Gordana Ivanjek Tušek, Podvinčani, Kavaliri, Savski valovi, Klapa Bistrica, Gazde, Denis Bašić i drugi.

 

Konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petr

E-mail Ispis

Konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj za mandatno razdoblje 2018.-2022. godine održana je dana 17.09.2018. godine.

Na sjednici je Konstituiran novi saziv Skupštine od 19 člana u sastavu: Tomica Jurinjak, Sandra Šimunić, Željko Šalković, Tomislav Horvat, Darko Bolfek, Damir Čuček, Dejan Krkalo, Vladimir Vidović, Ivan Peperko, Branko Šimunić, Slaven Svečnjak, Milan Frljužec, Mario Petek, Jagoda Špiljak, Ljubomir Marjanović, Mirko Kuhar, Zvonko Semenić, Silvija Vinceljak i Krunoslav Katalenić.

Više...
 

U petak, 04. svibnja 2018. godine održana je Obrtnička noć Udruženja obrtnika Grada Krapine i Općina

E-mail Ispis

Obrtnička noć Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj tradicionalno se održava početkom svibnja, jer 5. svibnja Udruženje slavi svoju godišnjicu, a ove godine je to 181. godina od kad je osnovan Veliki Krapinski Ceh. Obrtničkoj noći bili su nazočni čelnici jedinica lokalne samouprave, potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore i predsjednik OKKZŽ Davor Pleško, glavna tajnica Hrvatske obrtničke komore Violeta Jelić, predsjednici susjednih Udruženja obrtnika OKKZŽ, obrtnici i drugi gosti.

Glavna tajnica Hrvatske obrtničke komore u svom toplom obraćanju prisutnima je usporedila Udruženje obrtnika Sisak sa Udruženjem obrtnika Krapina koje je u 181. godini svog postojanja, pohvalila je upornost obrtnika i predan rad koje posjeduju da bi uspjeli u današnje vrijeme, uz sve zakonske prepreke te je istaknula da Hrvatska obrtnička komora radi sve da bi se olakšalo poslovanje obrta.

Više...
 

USPJEŠNO ODRŽANI 16. SPORTSKI SUSRETI OBRTNIKA KZŽ

E-mail Ispis

Dana 24. ožujka 2018. godine domaćin 16. Sportskih  susreta obrtnika Krapinsko-zagorske županije  bilo je Udruženjem obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj.

Pozdravnu riječ i dobre sportske rezultate prisutnima na samom početku uputili su predsjednik UO Krapina Vladimir Vidović, potpredsjednik HOK-a i predsjednik OKKZŽ Davor Pleško, načelnik općine Jesenje Andrija Ranogajec, predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec i župan KZŽ Željko Kolar koji je i otvorio susrete.

16. Sportski susreti obrtnika KZŽ održali su se u sportskoj dvorani OŠ Gornje Jesenje.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »


Stranica 1 od 4

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner