OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Bedekovčina
Bedekovčina

Dodijeljenja priznanja obrtnicima

E-mail Ispis

U petak, 23.11.2018. godine održana je svečana sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Bedekovčina. Na sjednici je usvojen Financijski plan  i Program rada Udruženja za 2019.godinu.

Nakon radnog dijela Skupštine, predsjednik Udruženja obrtnika Bedekovčina Stjepan Kotarski i predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Davor Pleško dodijeli su priznanja obrtnicima koji 2018. godine obilježavaju jubilarne godine rada u obrtništvu.
Za dvadeset godina u obrtništvu priznanje su primili:

Silva Jakuš, vlasnica obrta JAKUŠ proizvodnja, trgovina i poljoprivreda,

Ivan Pavlek, vlasnik obrta KEP-PAVLEK glazure i keramika

Za dvadeset i pet godina u obrtništvu priznanje su primili:

Brigita Rogan, vlasnica obrta BAN - tiskara, izrada štambilja, alata i kožne galanterije,

Lidija Hudovsky, vlasnica obrta Pletenje - trgovina "LIDIJA",

Stjepan Hrvoj, vlasnik obrta Građevinar "HRVOJ"

Antun Babić, vlasnik obrta Trgovina  "BABIĆ",

Dražen Sedak, vlasnik obrta ELEKTRO-SEDAK

Zvonko Peršin, vlasnik obrta GRADING-PER visoko i niskogradnja

Josip Tomaševski, vlasnik obrta BEDEX-SUPERTOM, obrt za trgovinu, pekarnu, turizam, ugostiteljske i turističke usluge i poljoprivredu,

Za četrdeset godina obrtništva priznanje je primio
Željko Rogan, vlasnik obrta AUTO-TAKSI

Povelju Hrvatske obrtničke komore  za izniman doprinos razvoja obrtništva i obrtničkih institucija primio je Zlatko Sente.

Zahvalnicu Hrvatske obrtničke komore za izniman doprinos strukovnom obrazovanju za potrebe obrtništva primio je  Ivan Gorički

 

 

Plakete Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije

E-mail Ispis

Dana 05. studenog 2018. godine u domaćinstvu Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije (OKKZŽ), u znak obilježavanja dana osnutka 4. studenog 1994. godine, 2.  svečanom sjednicom Skupštine obilježila je Dan Komore.

Nakon uvodnih pozdrava i izlaganja domaćina i uzvanika uručene su plakete OKKZŽ-e za 2018. godinu.Brončanu plaketu kao priznanje obrtnicima OKKZŽ-e za postignute uspjehe i doprinos razvoju obrtništva između ostalih primio je i obrtnik iz Udruženja obrtnika Bedekovčina gosp. Vlado Franc, vlasnik obrta FRAMONT.

 

Humanitarni koncert

E-mail Ispis

Zajedničkim odlaskom sa drugim Udruženjima, obrtnici Udruženja obrtnika Bedekovčina prisustvovali su humanitarnom koncertu koji se je održavao dana 31.listopada u KD Lisinski, te kupnjom ulaznica podržali humanitarnu akciju za "Prijenosni inkubator za Zagorje".

 

Održana sjednica Upravnog odbora Udruženja obrtnika Bedekovčina

E-mail Ispis

Dana 30.listopada održana je 2.sjednica Upravnog odbora Udruženja obrtnika Bedekovčina. Na sjednici se je raspravljalo između ostalog i o Izmjenama i dopunama Financijskog plana za 2018. g., Finacijskom planu za 2019.g., Programu rada za 2019.g. Na kraju sjednice članovima Upravnog odbora pridružili su se načelnik Općine Bedekovčina g.Darko Ban i njegov zamjenik g.Janko Buzjak, te su izvjestili članove Upravnog odbora o aktualnostima koje se odvijaju na području općine.

 

Posjet Vukovaru

E-mail Ispis

Udruženje obrtnika Bedekovčina organiziralo je 13. i 14. listopada 2018. g. za svoje članove odlazak na dvodnevni izlet u Vukovar- Ilok -Đakovo. Prvi dan obrtnici su obišli Vukovar: otišli do Trpinjske ceste "groblja tenkova", posjetili Vukovarsku bolnicu, Vodotoranj, Ovčaru, Memorijalno groblje, dvorac Eltz .. Nakon Vukovara otišli su Ilok, najistočniji grad u Hrvatskoj povrh Dunava. Po završetku razgleda Iloka, otišli su u obilazak Iločkih podruma.   Drugi dan razgledali su Đakovo, Slavonski Brod i Požegu.


 


Stranica 2 od 19

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner