OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Bedekovčina
Bedekovčina

Javni poziv iz Programa Poduzetnički impuls

E-mail Ispis

Ministarstvo poduzetništva i obrta otvorilo je drugi krug javnih poziva za sufinanciranje projekata poduzetnika i obrtnika iz programa Poduzetnički impuls 2015. ukupne vrijednosti gotovo 14 milijuna kuna namijenjenih jačanju konkurentnosti prerađivačke industrije, jačanju konkurentnosti uslužnih djelatnosti te sudjelovanju poduzetnika i obrtnika na inozemnim sajmovima.

Za „Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije“ u novom je krugu natječaja osigurano 8,37 milijuna kuna, a poduzetnici mogu ostvariti potporu od 50 tisuća do 400 tisuća kuna.              

Za „Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti“ mikro i malim poduzetnicima te obrtnicima na raspolaganju je, pak, 5 milijuna kuna, a moguće je ostvariti bespovratnu potporu od 30 tisuća do 200 tisuća kuna i to u iznosu do 75 posto vrijednosti investicije.

Prijave se zaprimaju isključivo od 20. srpnja do 3. kolovoza 2015!

Više o tome na  www.minpo.hr   i  www.hamagbicro.hr 

 

 

Radionice iz programa Poduzetnički impuls

E-mail Ispis

Temeljem objavljenog javnog poziva Ministarstva poduzetništva i obrta, prvog programskog područja programa Poduzetnički impuls, Općina Bedekovčina će u petak, 13.03.2015.g. održati radionicu o navedenom javnom pozivu.

Prvo programsko područje za koje je objavljen poziv odnosi se na sljedeće aktivnosti:

- Cjeloživotno obrazovanje za obrtnike

- Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti

- Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije

 Za aktivnost cjeloživotno obrazovanje za obrtnike, mogu se prijaviti mikro, mala i srednja poduzeća (isključivo obrti, trgovačka društva, zadruge i ustanove) te fizičke osobe.

Za aktivnost jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti, mogu se prijaviti mikro poduzetnici (NKD područja E, J, N, P, Q, S, skupina 45.2, te područje I osim skupine 56.3)

Za aktivnost jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije, mogu se prijaviti Mikro i mala poduzeća registrirana za područje C (Prerađivačka industrija), odjeljak 10-32, prema NKD-u 2007.

Prijave se zaprimaju isključivo od 30.03.2015. godine. 

Predavanje o navedenom javnom pozivu održat će se u prostorijama Općine Bedekovčina (Trg A.Starčevića 4), u petak 13.03.2015, s početkom u 18:00 sati.

Molim Vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na telefon: 049/213-963.

Više o Javnim pozivima na stranicama Ministarstva: http://www.minpo.hr/default.aspx?id=4118

 

 

Novi predsjednik Udruženja obrtnika Bedekovčina

E-mail Ispis

Skupština Udruženja obrtnika Bedekovčina,  na svojoj Konstituirajućoj sjednici održanoj dana  24. veljače 2015. godine jednoglasno je donijela Odluku, prema kojoj se Stjepan Kotarski, vlasnik obrta Instalacije-trgovina „Plinotehnika“, Križanče 22/1, Bedekovčina, imenuje za predsjednika Udruženja obrtnika Bedekovčina u mandatnom razdoblju 2014.-2018.g.

 

Sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Bedekovčina

E-mail Ispis

Bedekovčina-SkupštinaU utorak 18. studenog 2014. godine održana je sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Bedekovčina. Na radnom dijelu Skupštine donesene su Odluke o usvajanju rebalansa Financijskog proračuna za 2014. godinu, Programa rada za 2015. godinu i  Financijski proračun za 2015. godinu, Odluka o izmjenama Statuta Udruženja, Pravilnik o materijalno-finacijskom poslovanju Udruženja i td.
U nastavku dodjeljenja su priznanja obrtnicima koji ove godine obilježavaju 20, 25 i 30 godina rada u obrtništvu.

 

 

20. godina djelovanja OKKŽZ

E-mail Ispis

U znak obilježavanja osnutka Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije 4.11.1994. godine, dana 04. studenoga, održana je 17. svečana sjednica Skupštine OKKZŽ. Tom prigodom povodom obilježavanja 20. godišnjice OKKZŽ na poziv Udruženja obrtnika Stubica svečana sjednica održana je  u impresivnom prostoru  «Izletišta Zagorski dvori» u Mariji Bistrici. Na svečanom dijelu 17. sjednice Skupštine OKKZŽ uz nazočnost predsjednika Hrvatske obrtničke komore Dragutina Ranogajca, župana Krapinsko-zagorske županije Željka Kolara, predstavnice Ministarstva poduzetništva i obrta Vlatke Mlakar, dožupana za gospodarstvo KZŽ Anđelka Ferek Jambreka, načelnika općine Marija Bistrica Josipa Miličkog, potpredsjednika HOK-a Ivana Obada i ostalih uzvanika  dodijeljena su tradicionalna godišnja priznanja OKKZŽ za 2014. godinu.
Na samom početku svečanog dijela predsjednik OKKZŽ Davor Pleško dao je kratki sukus aktivnosti OKKZŽ u proteklih 20. godina uspješnog djelovanja.  Osobito podržano i pozdravljeno bilo je izlaganje predsjednika HOK-a Dragutina Ranogajca vezano uz aktualnosti u obrtništvu.
Nakon izlaganja uvaženih gostiju, uručile su se plakete OKKZŽ za 2014. godinu.

Brončana plaketa kao priznanje obrtnicima za postignute uspjehe i doprinos razvoju obrtništva na području KZŽ za 2014. godinu, dodijeljena je slijedećim obrtnicima:Zdravku Špiranecu iz UO Bedekovčina, Nenadu Kučišu iz UO Stubica, Tomislavu Greblički iz MUO Klanjec, Mariu Kiseljaku iz UO Krapina, Josipu Vdoviću iz  UOO Krapinske Toplice, Ivanu Šlogaru iz UO Pregrada, Dubravki Mišak Skočaj iz UO Sveti Križ Začretje, Franji Turku iz UO Zabok i Zdravku Domitranu iz UO Zlatar.

Attachments:
Download this file (Špiranec Z..JPG)Dodjela priznanja[ ]6577 Kb
 


Stranica 10 od 19

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner