OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Bedekovčina
Bedekovčina

Novi predsjednik Udruženja obrtnika Bedekovčina

E-mail Ispis

Skupština Udruženja obrtnika Bedekovčina,  na svojoj Konstituirajućoj sjednici održanoj dana  24. veljače 2015. godine jednoglasno je donijela Odluku, prema kojoj se Stjepan Kotarski, vlasnik obrta Instalacije-trgovina „Plinotehnika“, Križanče 22/1, Bedekovčina, imenuje za predsjednika Udruženja obrtnika Bedekovčina u mandatnom razdoblju 2014.-2018.g.

 

Sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Bedekovčina

E-mail Ispis

Bedekovčina-SkupštinaU utorak 18. studenog 2014. godine održana je sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Bedekovčina. Na radnom dijelu Skupštine donesene su Odluke o usvajanju rebalansa Financijskog proračuna za 2014. godinu, Programa rada za 2015. godinu i  Financijski proračun za 2015. godinu, Odluka o izmjenama Statuta Udruženja, Pravilnik o materijalno-finacijskom poslovanju Udruženja i td.
U nastavku dodjeljenja su priznanja obrtnicima koji ove godine obilježavaju 20, 25 i 30 godina rada u obrtništvu.

 

 

20. godina djelovanja OKKŽZ

E-mail Ispis

U znak obilježavanja osnutka Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije 4.11.1994. godine, dana 04. studenoga, održana je 17. svečana sjednica Skupštine OKKZŽ. Tom prigodom povodom obilježavanja 20. godišnjice OKKZŽ na poziv Udruženja obrtnika Stubica svečana sjednica održana je  u impresivnom prostoru  «Izletišta Zagorski dvori» u Mariji Bistrici. Na svečanom dijelu 17. sjednice Skupštine OKKZŽ uz nazočnost predsjednika Hrvatske obrtničke komore Dragutina Ranogajca, župana Krapinsko-zagorske županije Željka Kolara, predstavnice Ministarstva poduzetništva i obrta Vlatke Mlakar, dožupana za gospodarstvo KZŽ Anđelka Ferek Jambreka, načelnika općine Marija Bistrica Josipa Miličkog, potpredsjednika HOK-a Ivana Obada i ostalih uzvanika  dodijeljena su tradicionalna godišnja priznanja OKKZŽ za 2014. godinu.
Na samom početku svečanog dijela predsjednik OKKZŽ Davor Pleško dao je kratki sukus aktivnosti OKKZŽ u proteklih 20. godina uspješnog djelovanja.  Osobito podržano i pozdravljeno bilo je izlaganje predsjednika HOK-a Dragutina Ranogajca vezano uz aktualnosti u obrtništvu.
Nakon izlaganja uvaženih gostiju, uručile su se plakete OKKZŽ za 2014. godinu.

Brončana plaketa kao priznanje obrtnicima za postignute uspjehe i doprinos razvoju obrtništva na području KZŽ za 2014. godinu, dodijeljena je slijedećim obrtnicima:Zdravku Špiranecu iz UO Bedekovčina, Nenadu Kučišu iz UO Stubica, Tomislavu Greblički iz MUO Klanjec, Mariu Kiseljaku iz UO Krapina, Josipu Vdoviću iz  UOO Krapinske Toplice, Ivanu Šlogaru iz UO Pregrada, Dubravki Mišak Skočaj iz UO Sveti Križ Začretje, Franji Turku iz UO Zabok i Zdravku Domitranu iz UO Zlatar.

Attachments:
Download this file (Špiranec Z..JPG)Dodjela priznanja[ ]6577 Kb
 

17. obrtnički i gospodarski sajam, Križevci od 07.-09.11.2014.

E-mail Ispis

17. obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije,   Križevci od 07.-09. studenog 2014.g

Pozivamo obrtnike da se  prijave za izlaganje na 17. OBRTNIČKOM I GOSPODARSKOM SAJMU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE U KRIŽEVCIMA od 07. do 09.11.2014.g. 
Sajam će se održati u velikoj Sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca  Križevci te u Sportskoj dvorani Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog i pripadajućim vanjskim prostorima ispred dvorana na ukupno 3.000 m2 unutarnjeg i 2.500 m2 vanjskog prostora.

Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima razvio se u značajnu sajamsku priredbu tako da su na prošlogodišnjem sajmu izlagali obrtnici i poduzetnici iz 6 zemalja, iz 13 hrvatskih županija (240 izlagača na 3.000 m2 unutarnjeg i 2.500 m2 vanjskog prostora).Detaljnije informacije mogu se dobiti u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije (tajnik Komore mob: 098/249-401) ili u Udruženju obrtnika Križevci (tajnica Udruženja mob: 098/249-270).

            U privitku ovog dopisa dostavljamo Vam “Prijavu za nastup”.  Ostale informacije možete vidjeti na web stranici Sajma www.obrtnicka-komora-koprivnica.hr/sajmovi.aspx.

 

 

Ishođenje Uvjerenja kućnog broja zgrade

E-mail Ispis

Obavještavamo članove o provedbi ishođenja Uvjerenje o kućnom broju temeljem Zakonom o prebivalištu (NN 144/12) koji je stupo na snagu 29.12.2012,  Izmjenama i dopunama Uredbe o izmjeni Zakona o prebivalištu (NN 158/2013), te Pravilniku o sadržaju obrazaca i načinu vođenja zbirke podataka o prebivalištu i boravištu (NN. 027/2013))

 U članku 2. određeno je:
- prebivalište je mjesto i adresa u Republici Hrvatskoj na kojoj se osoba trajno nastanila radi ostvarivanja svojih prava i obveza vezanih za životne interese, kao što su obiteljski, profesionalni, ekonomski, socijalni, kulturni i drugi interesi
- adresa u smislu ovoga Zakona je ulica ili trg i kućni broj, evidentiran u registru prostornih jedinica što ga vodi nadležno tijelo
- na adresi koja nije evidentirana u registru prostornih jedinica, ne može se izvršiti prijava prebivališta ili boravišta

 Sukladno navedenom, svi koji imaju prijavljeno sjedište obrta ili izdvojenog pogona na adresi koja ima oznaku b.b., moraju uskladiti dokumente i ishoditi Uvjerenje o kućnom broju u Područnom uredu za katastar, a isto tako provesti  izmjene u Uredu za gospodarstvo u Obrtnom registru i MUP-u, kako bi nesmetano mogli obavljati djelatnost, odnosno registrirati vozilo u obrtu.

 


Stranica 8 od 17

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner