OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Bedekovčina
Bedekovčina

Brončane plakete članovima Udruženja OKKZŽ

E-mail Ispis

U znak obilježavanja osnutka Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije 4.11.1994. godine, dana 04. studenoga, održana je 3. svečana sjednica Skupštine OKKZŽ. 

Na samom početku svečanog dijela predsjednik OKKZŽ Davor Pleško dao je kratki osvrt na aktivnosti OKKZŽ u 2015. godini, istaknuvši pritom osobitu zahvalu županu Krapinsko-zagorske županije Željku Kolaru na značajnom partnerskom odnosu i podršci.
Nakon izlaganja uvaženih gostiju, uručile su se plakete OKKZŽ za 2015. godinu.

BRONČANU PLAKETU kao priznanje obrtnicima OKKZŽ za postignute uspjehe i doprinos razvoju obrtništva na području UO Bedekovčina za 2015. godinu, dobio je:
 ZLATKO SENTE, vlasnik obrta: Transport i građevinska mehanizacija „Sente“, Naselje Malekovec 7, Bedekovčina

 

Javni poziv iz Programa Poduzetnički impuls

E-mail Ispis

Ministarstvo poduzetništva i obrta otvorilo je drugi krug javnih poziva za sufinanciranje projekata poduzetnika i obrtnika iz programa Poduzetnički impuls 2015. ukupne vrijednosti gotovo 14 milijuna kuna namijenjenih jačanju konkurentnosti prerađivačke industrije, jačanju konkurentnosti uslužnih djelatnosti te sudjelovanju poduzetnika i obrtnika na inozemnim sajmovima.

Za „Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije“ u novom je krugu natječaja osigurano 8,37 milijuna kuna, a poduzetnici mogu ostvariti potporu od 50 tisuća do 400 tisuća kuna.              

Za „Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti“ mikro i malim poduzetnicima te obrtnicima na raspolaganju je, pak, 5 milijuna kuna, a moguće je ostvariti bespovratnu potporu od 30 tisuća do 200 tisuća kuna i to u iznosu do 75 posto vrijednosti investicije.

Prijave se zaprimaju isključivo od 20. srpnja do 3. kolovoza 2015!

Više o tome na  www.minpo.hr   i  www.hamagbicro.hr 

 

 

Radionice iz programa Poduzetnički impuls

E-mail Ispis

Temeljem objavljenog javnog poziva Ministarstva poduzetništva i obrta, prvog programskog područja programa Poduzetnički impuls, Općina Bedekovčina će u petak, 13.03.2015.g. održati radionicu o navedenom javnom pozivu.

Prvo programsko područje za koje je objavljen poziv odnosi se na sljedeće aktivnosti:

- Cjeloživotno obrazovanje za obrtnike

- Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti

- Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije

 Za aktivnost cjeloživotno obrazovanje za obrtnike, mogu se prijaviti mikro, mala i srednja poduzeća (isključivo obrti, trgovačka društva, zadruge i ustanove) te fizičke osobe.

Za aktivnost jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti, mogu se prijaviti mikro poduzetnici (NKD područja E, J, N, P, Q, S, skupina 45.2, te područje I osim skupine 56.3)

Za aktivnost jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije, mogu se prijaviti Mikro i mala poduzeća registrirana za područje C (Prerađivačka industrija), odjeljak 10-32, prema NKD-u 2007.

Prijave se zaprimaju isključivo od 30.03.2015. godine. 

Predavanje o navedenom javnom pozivu održat će se u prostorijama Općine Bedekovčina (Trg A.Starčevića 4), u petak 13.03.2015, s početkom u 18:00 sati.

Molim Vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na telefon: 049/213-963.

Više o Javnim pozivima na stranicama Ministarstva: http://www.minpo.hr/default.aspx?id=4118

 

 

Novi predsjednik Udruženja obrtnika Bedekovčina

E-mail Ispis

Skupština Udruženja obrtnika Bedekovčina,  na svojoj Konstituirajućoj sjednici održanoj dana  24. veljače 2015. godine jednoglasno je donijela Odluku, prema kojoj se Stjepan Kotarski, vlasnik obrta Instalacije-trgovina „Plinotehnika“, Križanče 22/1, Bedekovčina, imenuje za predsjednika Udruženja obrtnika Bedekovčina u mandatnom razdoblju 2014.-2018.g.

 

Sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Bedekovčina

E-mail Ispis

Bedekovčina-SkupštinaU utorak 18. studenog 2014. godine održana je sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Bedekovčina. Na radnom dijelu Skupštine donesene su Odluke o usvajanju rebalansa Financijskog proračuna za 2014. godinu, Programa rada za 2015. godinu i  Financijski proračun za 2015. godinu, Odluka o izmjenama Statuta Udruženja, Pravilnik o materijalno-finacijskom poslovanju Udruženja i td.
U nastavku dodjeljenja su priznanja obrtnicima koji ove godine obilježavaju 20, 25 i 30 godina rada u obrtništvu.

 

 


Stranica 7 od 16

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner