OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Bedekovčina
Bedekovčina

Povoljnija cijena usluga Odvjetničkog ureda Hanžeković&partneri

E-mail Ispis

Temeljem Ugovora o pružanju odvjetničkih usluga, svim obrtnicima članovima Hrvatske obrtničke komore osigurava se povoljnija cijena pružanja usluga Odvjetničkog ureda Hanžeković&partneri.

Ugovor su 8. prosinca 2015. godine potpisali Dragutin Ranogajec, predsjednik Hrvatske obrtničke komore i Marijan Hanžeković, predsjednik Uprave Odvjetničkog ureda Hanžeković&partneri.

Popust na pružanje odvjetničkih usluga iznosi 30 posto, a kako bi ostvarili pravo na odvjetničke usluge, članovi HOK-a dužni su dostaviti Odvjetničkom društvu potvrdu HOK-a o plaćenom komorskom doprinosu. Potvrdu o plaćenom komorskom doprinosu članovi HOK-a mogu podići u područnoj obrtničkoj komori.

Radi pružanja pravne pomoći članovi HOK-a mogu se obratiti pisarnicama Odvjetničkog ureda na sljedećim lokacijama:
- u Zagrebu, Radnička cesta 22, tel: 01/6184-817, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ; 
- u Splitu, Hrvatske mornarice 1i, tel: 021/273-500, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ; 
- u Osijeku, Kardinala Alojzija Stepinca 15, tel: 031/628-080, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ;

Povoljnije cijene odvjetničkih usluga Odvjetničkog ureda Hanžeković&partneri ostvaruju se u sklopu projekta Zajednička nabava - HOK ZNA, čiji je cilj omogućiti članovima HOK-a kvalitetnije i povoljnije poslovanje te osigurati poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem benefita i pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, s kojima Hrvatska obrtnička komora potpiše ugovore o suradnji. Namjera je uključiti u projekt HOK ZNA partnere iz raznih gospodarskih sektora, koji su bitni članstvu HOK-a u svakodnevnom poslovanju.

 

Pecec se uključio u pojekt "Zajednička nabava - HOK zna"

E-mail Ispis

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore (HOK) i tvrtke Pevec za sve članove HOK-a osiguravaju se posebni uvjeti nabave proizvoda iz prodajnog asortimana trgovačkog lanca  Pevec u prodajnim centrima diljem Hrvatske.

 

Utvrđena minimalna bruto plaća za 2016. godinu

E-mail Ispis

Vlada Republike Hrvatske je na sjednici održanoj 30. prosinca donijela Uredbu o visini minimalne plaće za 2016. godinu (Narodne novine 140/2015), kojom se utvrđuje minimalna bruto plaća u iznosu od 3.120,00 kuna.

Podsjetimo, minimalna bruto plaća za 2015. godinu iznosila je 3.029,55 kuna.

 

Prijava poreza na dohodak za 2015. godinu

E-mail Ispis

Ministarstvo financija – Porezna uprava objavilo je „Obavijest o načinu podnošenja godišnje prijave poreza na dohodak i posebnom postupku utvrđivanja godišnjeg poreza na dohodak za 2015. godinu“.

U njoj se navode pravila o obvezi ili dobrovoljnom podnošenju godišnje porezne prijave, dohoci za koje se obvezno podnosi porezna prijava te posebni postupak utvrđivanja godišnjeg poreza na dohodak.

Navedenu Obavijest možete pročitati u prilogu.

OBAVIJEST POREZNA PRIJAVA 2015.pdf 770,45 kB

 

Kolektivni ugovori ugostiteljstva i građevinarstva prošireni na sve poslodavce i zaposlene

E-mail Ispis

Na web stranici: http://narodne.novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2015_12_134_2524.html nalazi se Odluka o proširenju primjene Kolektivnog ugovora graditeljstva.


 

 


Stranica 6 od 17

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner