OKKZZ.HR

 • Povećaj slova
 • Resetiraj
 • Smanji slova
Naslovna Bedekovčina
Bedekovčina
 

Humanitarna akcija

E-mail Ispis

Dragi prijatelji i ljudi dobre volje,

Molimo Vas da se odazovete akciji za  Marka.
Donirajte, svaka pomoć mu je dobrodošla.

I mali iznos puno mu znači.

Od srca Vam hvala!Attachments:
Download this file (Marko Car.jpg)Marko Car.jpg[ ]964 Kb
 

Nastavak uspješne suradnje HOK-e i HEP Opskrbe

E-mail Ispis

Povlaštene cijene električne energije za sve obrtnike na području cijele Republike Hrvatske.

Hrvatska obrtnička komora (HOK) i HEP Opskrba danas su potpisali drugi Dodatak Sporazumu o poslovnoj suradnji koji obrtnicima osigurava jedinstvene uvjete opskrbe električnom energijom na području cijele Republike Hrvatske. Svi članovi HOK-a na području cijele Republike Hrvatske imaju mogućnost ugovaranja posebnih uvjeta cijene nabave električne energije.
Dodatak Sporazuma potpisali su predsjednik HOK-a, Dragutin Ranogajec i direktor HEP Opskrbe, Mario Puntarić, a potpisivanjem Dodatka nastavlja uspješna dugogodišnja suradnja HOK-a i HEP Opskrbe u okviru projekta HOK Zajednička nabava. Višegodišnja uspješna suradnja HEP Opskrbe i HOK-a rezultirala je sklapanjem više od 10.000 ugovora o opskrbi električnom energijom.

Više...
 

Sjednica Skupštine UO Bedekovčina

E-mail Ispis

U petak, 29.11.2019. godine održana je svečana sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Bedekovčina.Na sjednici su usvojene Izmjene i dopune Finacijskog plana za 2019. godinu, Financijski plan za 2020. godinu  i Program rada Udruženja obrtnika Bedekovčina za 2020.godinu.
Sjednici je prisustvovao i predsjednik Udruženja obrtnika Zabok i potpredsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županijem g. Miro Čaržavec.
Nakon radnog dijela Skupštine, istaknute su jubilarne godine rada u obrtništvu.
Ove godine 20 godina u obrtništvu obilježava : Damir Papiga, vlasnik obrta Auto servis "Damir"

25. godina u obrtništvu obilježavaju:
Ivan Jurina, vlasnik obrta Građevinarstvo -ugostiteljstvo "Jurina"
Jasna Supina, vlasnica obrta Trgovina -ugostiteljstvo "U Lugu"
Marinko Hranić, vlasnik obrta Trgovina i usluge "Hranić"

30.godina obrtništva: Boris Jurin, vlasnik obrta PARKETMONT, obrt za završne radove, trgovinu i usluge
35.godina obrtništva: Marijan Vurnek, vlasnik obrta TLORISS obrt za popravak oružja i trgovinu

Stjepan Hrvoj primio je Povelju Hrvatske obrtničke komore za izniman doprinos razvoja obrtništva i obrtničkih institucija.

 

25.godina rada Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije

E-mail Ispis

U ponedjeljak 4. studenoga u dvorani općine Hum na Sutli svečano je obilježen Dan komore i 25. godišnjica djelovanja Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije. Tim je povodom održana 5. svečana sjednica Skupštine na kojoj su dodijeljena i godišnja priznanja Obrtničke komore KZŽ. Svečanoj proslavi 25. godišnjice OKKZŽ nazočili su: predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, predsjednica Skupštine KZŽ i predsjednica Ceha tradicijskih i umjetničkih obrta OKKZŽ Vlasta Hubicki i mnogi drugi uvaženi gosti.

Na samom početku svečanog dijela Skupštine načelnik općine Hum na Sutli, Zvonko Jutriša svim nazočnima zaželio je dobrodošlicu, a kako su sjednici prisustvovali brojni gosti i predstavnici ostalih ŽK Lijepe naše, ukratko je i predstavio općinu.

Predsjednik OKKZŽ Davor Pleško dao je kratki sukus aktivnosti Komore u proteklih 25 godina svog uspješnog djelovanja. Istaknuvši pritom kako je OKKZŽ jedna je od aktivnijih Područnih obrtničkih komora te uputivši zahvalu svim članovima Komore u aktualnom i svim dosadašnjim mandatima, kao i svima koji su svih tih godina pomogli u radu obrtničke komore.

Čestitke OKKZŽ i nagrađenim obrtnicima uz osvrt na dane osnivanja same komore uputio je predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec uputivši pritom poseban pozdrav prisutnom Branku Varjačiću koji je osobno vodio osnivačku sjednicu Skupštine OKKZŽ a čiji član je bio i sam predsjednik Ranogajec.

Ovom prigodom župan KZŽ Željko Kolar dao je detaljni osvrt na važnost i nastavak partnerskog odnosa županije i OKKZŽ, te je pritom istaknu spremnost na nastavak svih postojećih kao i svih budućih hvalevrijednih i zajedničkih Projekata na dobrobit obrtništva KZŽ.

Nakon izlaganja uvaženih gostiju, uručene su se plakete OKKZŽ za 2019. godinu.

BRONČANA PLAKETA kao priznanje obrtnicima za postignute uspjehe i doprinos razvoju obrtništva na području KZŽ za 2019. godinu, iz našeg Udruženja dodijeljena je slijedećem obrtniku:

1. IVANU VIDČEKU, vl. obrta „VIDIČEKTRANS“

Ponosan na postignute rezultate OKKZŽ, Dragutin Ranogajec predsjednik HOK-a ispred krovne kuće povodom obilježavanje 25 godina djelovanja dodijelio je OKKZŽ POVELJU za izniman doprinos razvoju obrtništva i obrtničkih institucija.

Nastavno, ovom je prigodom istaknuto kako uručena priznanja predstavljaju iskrenu zahvalu za sav uloženi dugogodišnji trud, zalaganje i odricanje te je od iznimne važnosti kako će dodijeljena priznanja dobitnicima predstavljati značajan poticaj za nastavak časnog djelovanja u obrtništvu i za obrtništvo, koje čini najžilaviji dio gospodarstva Krapinsko-zagorske županija na dobrobit svih.

Zaključno, ispred OKKZŽ upućena je zahvala na domaćinstvu Udruženju obrtnika Pregrada, Hum na Sutli, Desinić sa predsjednikom Josipom Grofelnikom na čelu i suradnicima.

 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »


Stranica 1 od 24

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner