OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Novosti OKKZŽ OKKZŽ primila po treći put donaciju od KZŽ i uputila požurnicu za tradicijske obrte

OKKZŽ primila po treći put donaciju od KZŽ i uputila požurnicu za tradicijske obrte

E-mail Ispis PDF

Dana 11. svibnja 2020. godine, po treći put, Krapinsko – zagorska županija donirala je Obrtničkoj komori Krapinsko – zagorske županije zaštitne maske, vizire, rukavice i dezinficijense za obrte koji su od ponedjeljka na području Krapinsko-zagorske županije počeli s radom. Ispred Komore donirana sredstva uručena su pripadajućim Udruženjima obrtnika za uručivanje članovima.

Nastavno, ističemo kako je ispred Ceha tradicijskih i umjetničkih obrta OKKZŽ sa predsjednicom gđom. Vlastom Hubicki, upućena  požurnica prema Stožeru civilne zaštite KZŽ i RH za rješenje upućene im inicijative vezane uz  Odluku o radnom vremenu i načinu rada u djelatnosti trgovine za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19  vezane za rad tradicijskih i umjetničkih obrta OKKZŽ, nedjeljom i blagdanom u Mariji Bistrici. Pritom je istaknuta zahvala Županijskom stožeru civilne zaštite i epidemiološkoj službi Županijskog zavoda za javno zdravstvo na ranije iskazanoj podršci ovoj inicijativi.

Ispred OKKZŽ i Ceha tradicijskih i umjetničkih obrta OKKZŽ ističemo  iskreno nadanje kako će Stožer civilne zaštite RH žurno uvažiti specifičnost tradicijskih i umjetničkih obrta te radi očuvanja i opstanka istih, odobriti izuzeće od zabrane rada nedjeljom i blagdanom za suvenirnice u Mariji Bistrici, da mogu raditi nedjeljom kao i suvenirnice u okviru muzeja,  nacionalnih parkova, odnosno  kao i ugostiteljski objekti.

Ažurirano Srijeda, 13 Svibanj 2020 07:59  

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner