OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Novosti OKKZŽ Usvojena Strategija razvoja ljudskih potencija KZŽ

Usvojena Strategija razvoja ljudskih potencija KZŽ

E-mail Ispis PDF

Jedna od glavnih aktivnosti PVTR KZŽ koje je ustrojeno  15.12.2010. u sklopu provedbe projekta IV komponente Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA) „Razvoj ljudskih potencijala“, a uz aktivno učešće svih dionika bila je  izrada Strategije razvoja ljudskih potencijala. Ustrojene Tematske radne skupine razvile su Strategiju na temelju relevantnih analiza tržišta rada, informacija prikupljenih iz različitih izvora uključivši ciljeve koji su u skladu sa stvarnim potrebama tržišta rada Krapinsko-zagorske županije, otvaranjem novih radnih mjesta, povećanjem zapošljivosti, smanjenjem nejednakosti i slično. Strategija je u skladu sa Strategijom razvoja Krapinsko-zagorske županije, nacionalnim ciljevima, ciljevima Europske unije na području tržišta rada, te će se mijenjati i dopunjavati sukladno promjenama i potrebama.

Strategija razvoja ljudskih potencijala Krapinsko-zagorske županije postavlja strateške ciljeve i glavne smjerove djelovanja na području ljudskih potencijala, kako bi do 2013. godine Županija mogla u potpunosti biti regija pogodna za obrazovanje i zapošljavanje uz jednake mogućnosti za sve, za razvijeno konkurentno društveno odgovorno gospodarstvo.

Temeljem Mjera koje su proizašle iz postavljenih ciljeva izrađen je Akcijski plan kao akt operacionalizacije i provedbe Strategije. On predviđa pojedine projektne ideje pod svakom mjerom( naziv projekta, odgovorni članovi, budžet, izvori financiranja, početak-kraj projekta i cilj projekta. )To će služiti kao baza za prijavu na sredstva EU.

Strategija i Akcijski plan mijenjati će se i dopunjavati ovisno o potrebama za obrazovanjem ,usavršavanjem u gospodarstvu, razvojnim planovima i programima Županije.

Na Skupštini   je za člana Upravnog odbora PVTR KZŽ umjesto Dragutina Ranogajca radi odlaska na drugu dužnost imenovan Davor Pleško predsjednik OKKZŽ.

Ažurirano Srijeda, 08 Lipanj 2011 07:18  

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner