OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna

Izvješće s konstituirajuće sjednice UO Krapina

E-mail Ispis

Konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj za mandatno razdoblje 2018.-2022. godine održana je dana 17.09.2018. godine. Na sjednici je Konstituiran novi saziv Skupštine od 19 člana u sastavu: Tomica Jurinjak, Sandra Šimunić, Željko Šalković, Tomislav Horvat, Darko Bolfek, Damir Čuček, Dejan Krkalo, Vladimir Vidović, Ivan Peperko, Branko Šimunić, Slaven Svečnjak, Milan Frljužec, Mario Petek, Jagoda Špiljak, Ljubomir Marjanović, Mirko Kuhar, Zvonko Semenić, Silvija Vinceljak i Krunoslav Katalenić.

Jednoglasnom odlukom za predsjednika Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj u mandatnom razdoblju 2018.-2022. izabran je Vladimir Vidović, iz Jazvina 16, 49232 Radoboj.  Na dužnost potpredsjednika Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj u mandatu 2018.-2022. g. izabran je Tomica Jurinjak. Za  članove Upravnog odbora u mandatu  2018.-2022. imenovani su: Mario Kiseljak, Tomica Jurinjak, Liljana Cvrtila, Robert Horvat, Mario Petek, Damir Čuček, Željko Šalković, Milan Frljužec i Tomislav Horvat.

Za članove Nadzornog odbora imenovani su: Silvija Sirovec, Mirko Kuhar i Slaven Svečnjak. Za predstavnike u Skupštinu Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije imenovani su Damir Čuček, Mario Kiseljak, Mario Petek i Tomica Jurinjak. Novoizabrani predsjednik Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj  Vladimir Vidović zahvalio je svima na ukazanom povjerenju i podršci.

Sjednici Skupštine nazočio je i potpredsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Darko Varga. Čestitao je predsjedniku Vladimiru Vidoviću na dužnosti predsjednika  kao i ostalim članovima Udruženja koji su izabrani na svoje dužnosti za mandatno razdoblje 2018. – 2022. godina.

 

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner