OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Novosti OKKZŽ 11. Večer obrtnika Udruženja obrtnika grada Zaboka

11. Večer obrtnika Udruženja obrtnika grada Zaboka

E-mail Ispis PDF

1997. godine s radom su započeli i ove godine slave dvadeset godina rada Brankica Vukas vlasnica obrta Trgovina na malo "MATIJA" iz Dubrovčana, Stjepan-Damir Vuk vlasnik obrta Transport " VUK " iz Jalšja,  Željko Poštek vlasnik obrta Automehaničarska radionica "BR&ŽE" iz Martinišća, Ivica Kanceljak vlasnik obrta Mesnica "KANCELJAK" iz  Velikog Trgovišća,  Jasmina Gorički Očić vlasnica obrta Modni studio NINA iz Zaboka, Darko Dragčević vlasnik obrta Foto studio "D" iz Zaboka, Kristina Burić vlasnica obrta Frizerski salon" KRISTINA " iz Zaboka i Darko Antolković vlasnik obrta  Vodolim "ANDA" iz Velike Erpenje.

Za dvadeset i pet   godina rada priznanje su dobili Miro Čaržavec vlasnik obrta ČARŽAVEC obrt za završne radove, proizvodnju i trgovinu iz Dubrovčana, Viktor i Evica Dodić vlasnici obrta Zlato-satovi DODIĆ obrt za proizvodnju, usluge i trgovinu iz Zaboka, Tihomir Herceg vlasnik obrta "HERCKOP" prijevoz i strojni iskop iz Špičkovine, Rudolf Ivetić vlasnik obrta "JEZERO-METAL" izrada predmeta od metala iz Jezera Klanječkog 20, Željko Matas vlasnik obrta AUTOPRIJEVOZNIK iz Gubaševa i Mirjana Juras vlasnica obrta Transport "TIŠLJAR" iz Jezera Klanječkog.

Trideset godina rada u obrtništvu ove godine slave Štefica Očić vlasnica obrta Frizerski salon "ŠTEFICA" iz Velikog Trgovišća i Tomislav Mihelić vlasnik obrta "ZABOK-MONTAŽA" instalacijsko-završni radovi iz Zaboka.

Za trideset i pet godina rada priznanje je dodijeljeno Ivici Cakolu vlasniku obrta CIPELE CAKOL obrt za trgovinu i usluge iz Zaboka i obrtu "BIROTEHNIKA" servis, kopiranje i trgovina, iz Zaboka.

Prisutnim obrtnicima u ime Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije priznanja je uručio predsjednik OKKZž-e g.  Davor Pleško.

Cijela večer protekla je u ugodnom i veselom raspoloženju.

Ažurirano Ponedjeljak, 11 Prosinac 2017 14:04  

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner