OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Novosti OKKZŽ PREDAVANJE I RADIONICA ''INOVACIJSKI MENADŽMENT'' – POZIV

PREDAVANJE I RADIONICA ''INOVACIJSKI MENADŽMENT'' – POZIV

E-mail Ispis PDF

Suradnja između sveučilišta, industrije i vlade u Hrvatskoj još uvijek nije u potpunosti razvijena. Sve više dolazi do izražaja činjenica da izlaz iz vrlo teške ekonomske situacije u kojoj su se našle gotovo sve zemlje članice Europske unije treba tražiti u promjenama sustava istraživanja i razvoja novih modela proizvodnje i poslovanja. Postalo je vidljivim da se razvoj ne može zasnivati na starim i konvencionalnim tehnologijama i izvorima energije. Razvoj treba biti zasnovan na tehnologiji koja pretpostavlja primjenu vlastitog znanja i istraživačkih potencijala uslijed čega će doći do nove proizvodnje zasnovane na znanju. Samo one tvrtke koje mogu proizvodnju okrenuti na način da se zasniva na istraživanju, mogu opstati na vrlo zahtjevnom tržištu.

U tri dana trajanja radionica, obradit će se sljedeće teme:

''Inovacijski menadžment'' (prvi dan),

''Znanost & inovacije'' (drugi dan)

''Gospodarstvo i inovacije'' (treći dan).

Unutar ova tri naslova bit će riječi o transferu tehnologije i inovacija te zaštiti intelektualnog vlasništva, zatim o inovacijama u poduzećima te inovacijama na nacionalnoj razini i EU strategiji u području inovacija.

U sklopu naslova ''Gospodarstvo i inovacije'', predstavit će se uspješni domaći i inozemni primjeri korištenja inovacijskog potencijala u upravljanju tvrtkama. Ostale teme obradit će renomirani domaći i inozemni stručnjaci.

U prilogu su dostupni program radionice, pozivnicu, te obrazac za prijavu sudjelovanja na radionici.

 

 

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner