OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Novosti OKKZŽ Održana 3. Večer obrtnika UO Krapinske Toplice

Održana 3. Večer obrtnika UO Krapinske Toplice

E-mail Ispis PDF

Krapinske Toplice, 28. listopada 2017. godine održana je 3. Večer obrtnika općine Krapinske Toplice

Događanju je nazočila i zamjenica župana Krapinsko – zagorske županije Jasna Petek, koja je tom prilikom istaknula: „Gospodarstvo na području Krapinsko-zagorske županije intenzivno raste, imamo najveću stopu novozaposlenih u Republici Hrvatskoj, uz istodobno najveće smanjenje nezaposlenosti. Svemu tome velik doprinos dali ste vi, obrtnici, koji ste i tijekom gospodarske krize ulagali u znanje svojih zaposlenih i u novu tehnologiju, čime su ostvareni uvjeti za povećanje proizvodnje, a samim time i otvaranje novih radnih mjesta. Krapinsko – zagorska županija pomaže obrtništvo na razne načine, pa tako sufinanciramo odlazak obrtnika na domaće i inozemne sajmove, izdvajamo sredstva za tradicijske obrte i stipendiramo učenice i učenike koji se odluče školovati za deficitarna obrtnička zanimanja. Osim toga, sa Obrtničkom komorom Krapinsko – zagorske županije, radimo na promociji deficitarnih zanimanja učenicima koji završavaju osnovnoškolsko obrazovanje“, rekla je zamjenica župana Petek. Uzvanike su pozdravili i predsjednik OKKZŽ Davor Pleško i predsjednik Udruženja obrtnika Krapinske Toplice Mirko Blažičević.

Na svečanosti su dodijeljena i priznanja Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije:

Za 10 godina u obrtništvu:

1.         DRAGAN JAGIĆ, VLASNIK OBRTA „Graditeljstvo Jagić“

Za 20 godina u obrtništvu:

1.         DAVOR HALAPIR, VLASNIK PIZZERIE „SERVUS“

2.         RENATA HERŠAK, VLASNICA PEDIKERSKOG SALONA „RENATA“

3.         BOŽIDAR OČIĆ, VLASNIK UGOSTITELJSKOG OBRTA „KAPLJICA“

4.         MLADEN ŠOŠTARKO, VLASNIK OBRTA „VODOLIMEX“

5.         DAMIR TUMPA, VLASNIK UGOSTITELJSKOG OBRTA „SUNCE“

6.         MARJAN VDOVIĆ, VLASNIK STOLARIJE „TOMISLAV“

Za 25 godina u obrtništvu:

1.         MLADEN ANTOLIĆ, VLASNIK GRAĐEVINSKOG OBRTA „MAGRA“

2.         ALAN KRALJ, SOBOSLIKAR I LIČILAC

3.         DARKO MATKUN, VLASNIK OBRTA „ELEKTROSERVIS“

Za 30 godina u obrtništvu:

1.         VLASTA ŽNIDARIĆ, VLASNICA OBRTA „PEČENJARNICA 6“

Za 35 godina u obrtništvu:

1.         BOŽIDAR BELINA, VLASNIK OBRTA „AUTOMONT BELINA“

Priznanje Hrvatske obrtničke komore ove godine primio je Miljenko Filipčić, vlasnik obrta „F&B Tours“. Povelju Hrvatske obrtničke komore primio je Dario Filipaj, potpredsjednik Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice te dugogodišnji aktivan član mnogih tijela Udruženja i OKKZŽ. Po 2. puta Udruženje obrtnika općine Krapinske Toplice dodijelilo je priznanje Jakob Badel, koje se dodjeljuje kolegi obrtniku koji se posebno ističe ili se isticao svojim radom i postignućima, promociji obrtništva te sudjelovanju i pomoći u radu matičnog udruženja. Navedeno priznanje dobio je Josip Očić. Na navedenom događanju Udruženje obrtnika općine Krapinske Toplice i Udruženje obrtnika Sisak potpisali su Povelju o prijateljstvu, koju su potpisali predsjednica Udruženja obrtnika Sisak Ivanka Čačić i predsjednik Udruženja obrtnika Krapinske Toplice Mirko Blažičević.

Potpredsjednik HOK-a i predsjednik OKKZŽ, Davor Pleško, čestitao je svim dobitnicima priznanja na njihovom dugogodišnjem i uspješnom poslovanju u obrtništvu kao i na njihovom angažmanu u promicanju obrtništva. Ovom prigodom  predsjednik OKKZŽ je upito riječi zahvale Krapinsko-zagorskoj županiji na svoj podršci koju pruža obrtništvu te se zahvalio i predsjedniku Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice na svim aktivnostima koje ovo Udruženje uspješno provodi.

Ažurirano Utorak, 31 Listopad 2017 11:03  

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner