OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna

Uspjeh hrvatskih predstavnika na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara u Parizu

E-mail Ispis

Hrvatski predstavnici su i ove godine ostvarili iznimne rezultate na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara OMC World Championship, održanom u Parizu. Natjecatelji koji su na Otvorenom prvenstvu frizera i kozmetičara koje je Hrvatska obrtnička komora organizirala u travnju u Zagrebu, ostvarili odlične rezultate svoja su znanja i vještine potvrdili i pred međunarodnim žirijem i brojnom publikom.

Ivica Zanetti predsjednik ceha frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore izrazio je zadovoljstvo i ponos još jednim uspješnim predstavljanjem hrvatskih natjecatelja, kojih je ove godine bilo 13. Devet žena i četvorica muškaraca, svi iznimni talenti u struci frizera i kozmetičara, natjecali su se s kolegama iz ukupno 54 zemlje i svi zaslužuju čestitku za svoj trud i prikazane radove. Zadovoljstvo je tim veće jer iz godine u godinu natjecanju se priključuju novi, mladi talentirani ljudi kojima sigurno predstoji uspješna budućnost u struci.

Jedna od takvih je i mlada obrtnica iz Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, članica Udruženja obrtnika Pregrada, Hum na Sutli, Desinić, Valentina Kučiš u kategoriji Ladies Free Nails Painting Box (1st Test/HM), koja dijeli osvojeno 6. mjesto s još jednom natjecateljicom u konkurenciji od ukupno 12 natjecatelja. Ostali natjecatelji ove kategorije bili su predstavnici iz raznih zemalja Rusije, Kine Tajlanda Ukrine..

Valentina Kučiš mlada je vlasnica salona za uljepšavanje  od 2015. godine iz mjesta Druškovec Humski, a specijalnost su joj ukrašavanje i njega noktiju. U  kratkom roku svog aktivnog rada, sudjelovala je na mnogim značajnim međunarodnim i državnim natjecanjima gdje je postigla rezultate na zavidnoj razini.  Na međunarodnom natjecanju za najboljeg Nail art dizajnera 2017. g. osvojila je 2. mjesto, zatim na Cosmetic News- međunarodni sajam kozmetike i wellnesa održan u Opatiji osvojila  je 1. mjesto. Kao najznačajnije natjecanje ističe Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore gdje je osvojila 1. mjesto, te joj se samim time ostvarila mogućnost sudjelovanja na ovom izuzetno važnom svjetskom prvenstvu u Parizu.  Mlada obrtnica je istaknula izrazito veliko zadovoljstvo svojim radom, ali i prilikom da upozna kolege iz brojnih zemalja te promatrajući njihovu tehniku rada puno i nauči. Želja joj je i u budućnosti odlaziti na natjecanja i razvijati se u svojoj struci.

Popis svih hrvatskih natjecatelja i njihove rezultate možete pogledati u prilogu.

Svjetsko prvenstvo frizera i kozmetičara - rezultati.docx 13,00 kB

 

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner