OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Novosti OKKZŽ VEČER OBRTNIKA UDRUŽENJA OBRTNIKA GRADA ZABOKA

VEČER OBRTNIKA UDRUŽENJA OBRTNIKA GRADA ZABOKA

E-mail Ispis PDF

U Udruženju obrtnika Zabok običaj je da se svaka obljetnica obilježi i proslavi. Obljetnica rada u obrtništvu također je događaj koji svakako vrijedi obilježiti, pa su iz ruku Dragutina Ranogajca, predsjednika Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, za  dvadeset godina rada u obrtništvu Priznanja primili: Zdravka Vrhovec, Ana Šaronja, Marija Filipčić, Stjepan Šivalec, Božidar Tkalčević i Vladimir Pleško.  Za dvadeset pet godina rada Priznanje je primio Dragutin Pavlinić, za trideset godina rada Marijan i Zvonko Lončarević, a za trideset pet godina rada Priznanje su primili Vjekoslav Hržina i Ivan Antolić.

Svaka dosad održana Večer obrtnika bila je namijenjena ostvarenju jednog dobrog djela. Ove godine Upravni odbor Udruženja obrtnika grada Zaboka predložio je da se i obrtnici svojim donacijama pridruže projektu nabavke i ugradnje dizala u Školi za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću u Zaboku, koje bi omogućilo učeniku Mariju Leskovaru lakše kretanje unutar škole, ali u budućnosti i nekom drugom djetetu koje bi tu školu izabralo i moglo se kretati po školi nesputano arhitektonskim zaprekama.

Donacijama svih udruženja obrtnika naše županije, Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije i pojedinačnim donacijama članova Udruženja obrtnika grada Zaboka sakupljeno je 20.000,00 kuna koje će biti donirane navedenoj školi i pridonijeti da jedna ideja mladih ljudi koji su svjesni problema svojih vršnjaka s posebnim potrebama ne ostane samo ideja i projekt na papiru.

Udruženje obrtnika grada Zaboka zahvaljuje svim donatorima.

 

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner