OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Krapina "Zlatne ruke" obrtniku iz Udruženja obrtnika Krapina

"Zlatne ruke" obrtniku iz Udruženja obrtnika Krapina

E-mail Ispis

 

Dana 01. srpnja 2014. godine u Hypo centru Zagreb, Hrvatska obrtnička komora (HOK), u znak održavanja obnoviteljske Skupštine 1. srpnja 1994. godine, svečanom Akademijom obilježila je Dan Komore i 20. obljetnicu obnove djelovanja.

Ovogodišnja svečanost održala se pod pokroviteljstvom predsjednika RH prof. dr. sc. Ive Josipovića. Predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec posebno je naglasio kako je obrtništvo, malo i srednje poduzetništvo nukleus gospodarstva i kao takvo mora doći u središte gospodarske politike RH.

Na Akademiji su dodijeljena najviša priznanja HOK-a „Zlatne ruke“ najzaslužnijim obrtnicima i institucijama koji su svojom aktivnošću i suradnjom s Hrvatskom obrtničkom komorom dali izniman doprinos razvoju obrta i obrtničkih institucija. Također, promovirani su novi majstori, njih 1.224, koji su položili majstorske ispite proteklih godinu dana, a Ministarstvo poduzetništva i obrta dodijelilo je nagradu „Šegrt Hlapić“ najboljoj školi, najboljem majstoru i najboljem učeniku strukovne škole.

Plaketu „Zlatne ruke“ s pisanim priznanjem „Zlatne ruke“ između ostalih dobio je potpredsjednik Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj VLADIMIR VIDOVIĆ, vlasnik obrta "Vidović" proizvodnja, servis i trgovina iz Jazvina. Gospodin Vladimir Vidović dugogodišnji je i uspješan obrtnik.

Godine 1993. otvara samostalnu  zanatsku radnju “VIDOVIĆ”proizvodnja, servis i trgovina uz. Djelatnost njegovog obrta  bazira se na proizvodnji opreme za ugostiteljstvo i trenutno ima 10 zaposlenih.

Gospodin Vladimir Vidović aktivni je član i dugogodišnje obnaša funkciju potpredsjednika u Udruženju.  Svojim je ljudskim zalaganjem nesebično pomagao matičnom  Udruženju. U tijelima područne komore je član  Skupštine, a u tijelima HOK-e obnaša dužnost člana Skupštine, član je komisije za majstorske i pomočničke ispite.

Osim u obrtništvu, svoj angažman iskazuje i u drugim društvenim sferama, ujedno je i predsjednik Lovačkog društva „Strahinjčica“ Radoboj.

Gospodin Vladimir Vidović je već dobitnik brončane plakete, što pokazuje njegovu uspješnost u poslovanju  i istodobno opravdanost da je i ovo  priznanje baš zbog toga i zaslužio.

 

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner