OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Naslovna Klanjec Obilježena obrtnička noć MUO Klanjec

Obilježena obrtnička noć MUO Klanjec

E-mail Ispis

Svečanom sjednicom na Obrtničkoj noći  obilježen je Dan obrtnika Međuopćinskog udruženja obrtnika Klanjec.  Tradicionalna Obrtnička noć održana je 22.02.2014. godine u restoranu Zelenjak-Ventek.

Predsjednik Udruženja Mladen Županić je podnio izvještaj o radu za proteklu godinu, te zaključio da iako je broj obrtnika svake godine u padu, to nas neće obeshrabriti u daljnjem radu i djelovanju.

Uz aktivne članove, svečanosti su prisustvovali i gosti; župan Željko Kolar, gradonačelnik grada Klanjca Zlatko Brlek, načelnik općine Kumrovec Dragutin Ulama, glavna tajnica HOK-a Violeta Jelić, predsjednik OKKZŽ Davor Pleško, predsjednici i predstavnici Udruženja obrtnika KZŽ  i Udruženja obrtnika grada Zagreba.

Nazočnima su se obratili: župan Željko Kolar, glavna tajnica HOK-e Violeta Jelić i predsjednik OKKZŽ Davor Pleško

Ovom prigodom dodijeljene su  Diplome za postignute uspjehe u obrtništvu i promicanje obrtničke struke koje su dobili: Dejan Slovenec za rad u tijelima Udruženja; Juraj Ricijaš, Miljenko Jurak i Ivan Zorman za postignute uspjehe u obrtu; Ženko Berc za sudjelovanje u rekreativnim aktivnostima i Slavko Petrinec za strukovno obrazovanje naučnika. Također su dodijeljena i Priznanja OKKZŽ. Priznanja su dobili: za 20 godina uspješnog vođenja obrta- Željko Brlek, Tomislav Greblički, Boris Kolman, Franjo Hlad; za 20 godina uspješnog rada obrta – Ugostiteljstvo-proizvodnja Broz; za 25 godina uspješnog rada obrta – Ljevaonica Krčelić; za 30 godina uspješnog rada obrta: Klapom-servis i prodaja poljoprivredne mehanizacije, za 30 godina uspješnog vođenja obrta – Branko Greblički i Ivan Zorman; za 35 godina uspješnog rada obrta – Zajednička zanatska radnja „Duni“- ljevaonica obojenih metala i za 40 godina uspješnog rada obrta – Mesnica-klaonica „J&Ž“ iz Klanjca.Goste je zabavljao muzički sastav “Zlatni grafiti”, a gost večeri je bio mađioničar MG Taylor.

 

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner