OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Računajte s računovođama

E-mail Ispis PDF

U Hrvatskoj obrtničkoj komori održan je 1.Okrugli stol pod nazivom „Bez računovođa se ne računa“.

Brojni su izazovi s kojima se u svakodnevnom radu susreću računovođe i računovotkinje koji su, složili su se svi sudionici, najvažnija spona između poduzetnika i zakonodavca. Kako bi rasprava bila kvalitetna i konstruktivna, Hrvatska obrtnička komora, kao organizator, pozvala je na sudjelovanje predstavnike relevantnih institucija koji su iznijeli svoje stavove i izrazili zadovoljstvo izborom tema o kojima se razgovaralo. Organizaciju Okruglog stola pozdravili su i brojni računovođe i računovotkinje iz različitih gradova koji su se prijavili za sudjelovanje te u velikom broju odazvali u publiku koja je pomno pratila raspravu.

Sudionike Okruglog stola uvodnim je govorom pozdravio Dragutin Ranogajec, predsjednik Hrvatske obrtničke komore, izrazivši zadovoljstvo što je upravo HOK inicijator ovog važnog događanja. „Ovo je struka koja radi dobar posao za državu, a ujedno i za klijente koji to nerijetko ne prepoznaju“, izjavio je te istaknuo namjeru HOK-a da se nastavi zalagati za to da se toj struci prestanu nametati stalno nove obveze i tereti, ali i odlučnost HOK-a da nastavi isticati svoje protivljenje licenciranju.

Ažurirano Petak, 20 Travanj 2018 13:45 Više...
 

Održana Obrtnička večer Udruženja obrtnika Zlatar

E-mail Ispis PDF

U subotu, 14. travnja 2018. održana je Obrtnička večer Udruženja obrtnika Zlatar.

Pozdravnom riječju obratio se predsjednik Udruženja gosp. Darko Varga, te je zaželio dobrodošlicu kolegicama i kolegama obrtnicima i gostima, te se osvrnuo na rad Udruženja u proteklom razdoblju, a naglasio je da tijekom provođenja svih aktivnosti, posebna pažnja je posvećena rješavanju pitanja koja su od  interesa za obrtnike i obrtništvo, kao i kvalitetno i pravovremeno informiranje svojih članova.

Prisutne je obavijestio između ostalog  o radovima koji su izvršeni u zgradi Udruženja, uređuje se kompletan  prvi kat, sanitarni čvor, hodnici,  stubište i dvorište. Iskoristio je priliku da zahvali Zagrebačkoj banci d.d. na vrijednoj donaciju u namještaju i računalima i na kraju je zahvalio svima koji su odvojili i koji će odvojiti  dio svoga vremena, kako bi Udruženje   što kvalitetnije i uspješnije izvršavalo svoje zadatke, ciljeve i planove.

 

Ažurirano Petak, 20 Travanj 2018 10:54 Više...
 

FINA gotovinski servisi d.o.o. osigurala pogodnosti za obrtnike

E-mail Ispis PDF

Hrvatska obrtnička komora kontinuirano radi na predstavljanju projekta HOK Zajednička nabava potencijalnim partnerima, pozivajući ih da osiguranjem  pogodnosti za hrvatske obrtnike postanu sastavni dio projekta HOK Zajednička nabava.

Novi partner u ovom projektu za kojeg sve veći broj obrtnika diljem Hrvatske pokazuje interes, uključujući se u korištenje pogodnosti različitih partnera, je tvrtka FINA gotovinski servisi d.o.o.

Fina gotovinski servisi d.o.o. (Fina GS) osnovana je 15. rujna 2009. godine kao samostalno trgovačko društvo izdvajanjem djelatnosti obrade gotovog novca i distribucije vrijednosnih pošiljki iz Financijske agencija (Fine).

Fina GS je moderna, tržišno orijentirana tvrtka, specijalizirana za usluge:

obrade i pohrana gotovog novca (domaće i strane valute) i ostalih vrijednosnica

prijevoz gotovog novca (domaće i strane valute) i ostalih vrijednosnica uz primjenu zaštite pri prijevozu

opsluživanje bankomata, usluge tjelesne zaštite, usluge tehničke zaštite, usluge facility managmenta

nabava i održavanje bankarsko - trezorske opreme (sefovi, brojačice, detektori novčanica i dr.)

usluge tradinga- veleprodaje potrošnog materijala za blagajničko-trezorsko poslovanje.

 

Ažurirano Petak, 20 Travanj 2018 10:55 Više...
 

KZŽ raspisala Natječaj za dodjelu potpora tradicionalnim i umjetničkim obrtima

E-mail Ispis PDF

OKKZŽ poziva članove na prijavu za Natječaj za dodjelu potpora tradicionalnim i umjetničkim obrtima

Ispred Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije skrećemo pažnju kako je Krapinsko-zagorska županija raspisala Natječaj za dodjelu potpora tradicionalnim i umjetničkim obrtima na području Krapinsko-zagorske županije koji je otvoren  30 dana od dana objave na web stranicama Krapinsko-zagorske županije.

Sva dokumentacija bitna za ovaj Natječaj nalazi se u privitku.

Attachments:
Download this file (Natječaj za tradicionalne umjetničke obrte 2018.pdf)Natječaj za tradicionalne umjetničke obrte 2018.pdf[ ]376 Kb
Download this file (Prilog 1.pdf)Prilog 1.pdf[ ]194 Kb
Download this file (Prilog 2.pdf)Prilog 2.pdf[ ]76 Kb
Download this file (Prilog 3.pdf)Prilog 3.pdf[ ]117 Kb
Download this file (Prilog 4.pdf)Prilog 4.pdf[ ]55 Kb
Download this file (Prilog 5.pdf)Prilog 5.pdf[ ]97 Kb
Ažurirano Ponedjeljak, 09 Travanj 2018 13:31
 

Prijava vinara za 51. Sajam i izložbu zagorskih vina, Bedekovčina 2018.g.

E-mail Ispis PDF

Poštovani vinari,

u organizaciji Krapinsko-zagorske županije, Općine Bedekovčina, Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije, Udruge Vino zagorje, HGK-Županijske komore Krapina,   Obrtničke komore KZŽ i Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe dana 18. i 19. svibnja 2018. godine održati će se „51. Sajam i izložba zagorskih vina“, Bedekovčina 2018. godine.

Udruga Vino zagorje Krapinsko-zagorske županije dana 26. travnja 2018. godine (četvrtak) u prostorijama restorana na Bedekovčanskim jezerima u Bedekovčini u vremenu

od 15,00 do 20,00 sati prikuplja uzorke vina za ocjenjivanje.

Više detaljnijih  informacija na www.kzz.hr.

 


Stranica 10 od 311

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 29