OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Prijavite se na " Dan kreativnih žena "

E-mail Ispis PDF

Partneri projekta Enter koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda organiziraju Dan kreativnih žena u sklopu ovogodišnjeg Zagorskog gospodarskog zbora.

Dan kreativnih žena zamišljen je kao okrugli stol na kojem će razni sudionici predstaviti svoja iskustva u sferi poduzetništva, ali imat će i mogućnosti čuti o raznim oblicima finacniranja svojih poduzetničkih ideja.

Okrugli stol održat će se 07.rujna 2018. godine u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Županijskoj komori Krapina s početkom u 14.00 sati, a prijave za sudjelovanje zaprimaju se zaključno do  06. rujna 2018. godine putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Ažurirano Petak, 31 Kolovoz 2018 12:52
 

Najava 26. Međunarodnog sajma gospodarstva „ Zagorski gospodarski zbor Krapina 2018.“

E-mail Ispis PDF

Dana 30. kolovoza 2018. godine, održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljeno održavanje najznačajnije gospodarske manifestacije Krapinsko-zagorske županije „26. Međunarodni gospodarski sajam - ZAGORSKI GOSPODARSKI ZBOR KRAPINA 2018.“ koji se tradicionalno i ove godine održava u sklopu Tjedna kajkavske kulture u Krapini.

Najavu ove tradicionalne gospodarske manifestacije održali su ispred organizatora HGK Županijske komore Krapina-predsjednik Josip Grilec, suorganizatora Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije-potpredsjednik Darko Varga, te ispred organizacijskih partnera Krapinsko-zagorske županije-župan Željko Kolar i Grada Krapine-gradonačelnik Zoran Gregurović.

 

Ažurirano Petak, 07 Rujan 2018 15:42 Više...
 

Radno vrijeme ugostiteljskih objekata za vrijeme Tjedna kajkavske kulture u Krapini

E-mail Ispis PDF

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije skreće pažnju vlasnicima obrta ugostiteljske djelatnosti s područja grada Krapine kako je ispred Grada Krapine  donešena Odluka o radnom vremenu ugostiteljskih objekata i sudionika manifestacije za vrijeme održavanja Tjedna kajkavske kulture 2018. (od 2. do 9. rujna 2018.) u kojoj se između ostalog odobrava radno vrijeme ugostiteljskih objekata do 5,00 sati. Detaljne informacije o istome dostupne su u Udruženju obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj.

Ažurirano Četvrtak, 30 Kolovoz 2018 11:44
 

Prijavite se na 25. Generalni BH sajam ZEPS Zenica 2018

E-mail Ispis PDF

Hrvatska obrtnička komora organizira i s 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a na 25. Generalnom BH sajmu ZEPS u Zenici 2018., koji će se održati od 02. do 06. listopada 2018. godine.

Radi se o najvažnijem i najvećem sajmu u Republici Bosni i Hercegovini u jesenskom terminu sajmova u 2018. godini, koji brojem izlagača, posjetitelja i sajamskom ponudom pruža mogućnosti hrvatskim obrtnicima i poduzetnicima za kvalitetnu prezentaciju proizvoda i usluga.

Ažurirano Petak, 07 Rujan 2018 15:45 Više...
 

Dodjela priznanja za ostvarene rezultate u okviru provedbe prve Nacionalne kampanje

E-mail Ispis PDF

Zavod za unapređivanje zaštite na radu kao središnja javna ustanova nadležna za praćenje i unapređivanje područja zaštite na radu u Republici Hrvatskoj, pokrenuo je 2016.godine prvu Nacionalnu kampanju „STOP ozljedama na radu" 2016.-2018.

Cilj ove Nacionalne kampanje je  podizanje svijesti o značaju sprečavanja rizika na mjestima rada, o potrebi uključivanja zaštite na radu u strateške i operativne planove poslovanja, o primjeni inovativnih rješenja na povećanju sigurnosti rada te provedbi mjera i aktivnosti kojima se postižu pozitivni učinci na smanjivanju broja ozljeda na radu, profesionalnih i drugih bolesti povezanih s radom.

Ažurirano Petak, 07 Rujan 2018 15:45 Više...
 


Stranica 10 od 323

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 24