OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

NAJAVA: Konferencija Žene i poduzetništvo u Krapinsko-zagorskoj županiji

E-mail Ispis PDF

U prostorijama Krapinsko-zagorske županije u Krapini je u utorak, 7. svibnja 2019. godine, održana konferencija za medije na kojoj je najavljena konferencija Žene i poduzetništvo u Krapinsko-zagorskoj županiji, koja će biti održana 13. svibnja u Termama Jezerčica u Donjoj Stubici.

Konferenciju Žene i poduzetništvo u Krapinsko-zagorskoj županiji najavili su župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar i zamjenica Jasna Petek, predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Davor Pleško, direktorica Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Krapina Janja Kantolić i direktorica tvrtke SL komunikacije i mediji Snježana Leljak.

 

Ažurirano Srijeda, 15 Svibanj 2019 12:15 Više...
 

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava-tradicijskim i umjetničkim obrtima

E-mail Ispis PDF

Predmet Otvorenog javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta temeljem Programa „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“ za 2019. godinu. Poziv se objavljuje na mrežnim stranicama Ministarstvahttps://www.mingo.hr/page/kategorija/ministarstvo, prijave se zaprimaju isključivo od 2. svibnja do 16. lipnja 2019. godine

Ažurirano Petak, 17 Svibanj 2019 11:54 Više...
 

Obrtnička noć UO Krapine

E-mail Ispis PDF

Obrtnička noć Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj održana je u petak 3. svibnja 2019. u Đurmancu. Predsjednik Udruženja Vladimir Vidović ovom je prilikom istaknuo da ga veseli što je porastao broj obrtnika. - Smatram da svojim radom oplemenjujemo obrtništvo, ali i općenito društvo jer biti obrtnik je čast. Spajaju nas ujedno i zajednički problemi i svakodnevne prepreke. Veseli me što mogu reći da smo pri samom kraju uređenja naših novih prostora u Ulici Frana Galovića te bi se ove godine trebali preseliti u nove urede, gdje će biti više mogućnosti što se tiče raznih edukacija i seminara za naše članove, kao i drugih događanja – rekao je Vidović.

Zahvale na svemu što rade i čestitke uputili su zamjenik župana za gospodarstvo Krapinsko - zagorske županije, Anđelko Ferek – Jambrek, predsjednik Obrtničke komore Krapinsko - zagorske županije Davor Pleško te zamjenik gradonačelnika Grada Krapine Dragutin Kozina.

Ažurirano Četvrtak, 09 Svibanj 2019 07:33 Više...
 

Prijavite se na 52. Međunarodni obrtnički i poduzetnički sajam u Celju

E-mail Ispis PDF

Hrvatska obrtnička komora organizira i s 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a na 52. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju 2019., najvećem obrtničkom sajmu u široj regiji, koji će se održati od 10. do 15. rujna 2019. godine.

Ažurirano Petak, 17 Svibanj 2019 11:56 Više...
 

Nadzorne aktivnosti Porezne i carinske uprave

E-mail Ispis PDF

U sklopu redovnih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne i Carinske uprave provodit će nadzore fiskalizacije od 3. do 8. svibnja na cijelom području Republike Hrvatske s ciljem sprečavanja sive ekonomije te zaštite Državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje porezne obveze. Nadzornim aktivnostima bit će obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju djelatnost:

- H 49.32 – Taksi služba, - G 47.8  – Trgovina na malo na štandovima i tržnicama i - S 96.02 –  Frizerski saloni i saloni za uljepšavanje.

Ažurirano Četvrtak, 09 Svibanj 2019 07:34
 


Stranica 9 od 355

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 22