OKKZZ.HR

 • Povećaj slova
 • Resetiraj
 • Smanji slova

CRODUX - partner u HOK Zajedničkoj nabavi otvara nove benzinske servise

E-mail Ispis PDF

CRODUX nastavlja uspješnu suradnju s Hrvatskom obrtničkom komorom u projektu HOK Zajednička nabava, koja omogućava svim obrtnicima povoljniju nabavu naftnih derivata te prirodnog i ukapljenog naftnog plina (UNP). CRODUX - HOK  karticu svi obrtnici mogu preuzeti u matičnom udruženju obrtnika. Kartica se izdaje brzo, jednostavno i bez suvišne papirologije, a pogodnosti se mogu koristiti odmah po preuzimanju kartice. Kartica je za sve članove HOK- a potpuno besplatna.

Više informacija na: www.crodux-derivati.hr/HOK_i_CRODUX-Partneri_za_Vasu_ustedu

Predočenjem CRODUX -HOK kartice obrtnici odmah ostvaruju popust na:

 • Motorna  goriva vrhunske kvalitete
  • Benzin (Eurosuper 95 BS, Eurosuper 100 BS Max Power)
  • Eurodiesel (Eurodiesel BS, Eurodiesel BS Max Power)
  • Autoplin (LPG)
  • Plin u boci 10 kg
  • PLAVI DIESEL (novost) :
   • namijenjen za korištenje u poljoprivredi i ribarstvu
   • visokokvalitetno gorivo za diesel motore
   • kvaliteta prema europskoj normi EN 590
   • visoke čistoće, niskog sadržaja sumpora – „bezsumporno“
   • visok cetanski broj, visoka čistoća i niska točka filtrabilnosti omogućavaju lako paljenje u zimskim uvjetima i miran rad motora

CRODUX mreža u 2017. godini postala je bogatija za 6 benzinskih servisa, a širenje se nastavlja i u 2018. godini u kojoj smo otvorili još 5 benzinskih servisa te sada broji ukupno 77. Novi benzinski servisi otvoreni su u Požegi, Slavonskom Brodu, Čeglje, u Sesvetama Ljudevita Posavskog 2 i Slavonska 3, Lučkom, Vinkovcima, Virovitici, Virju, te Kenđelovcu. Ponosni smo što je u kolovozu 2017. godine otvoren najmoderniji nautičko-kopneni benzinski servis na Jadranu u zadarskoj luci Gaženica. Na svim novootvorenom benzinskim servisima dostupne su usluge benzinskih i dieselskih goriva, trgovina sa širokim asortimanom proizvoda kao što su pića, sendviči, slatke i slane grickalice, auto oprema i autokozmetika, ulja i maziva, tiskovine, osobna kozmetika, igračke.

Na svom putu do odredišta kupci se mogu okrijepiti i u caffe baru ili Crodux bistoru te napuniti energijom za duge vožnje.

Popis benzinskih servisa možete pronaći na slijedećem linku: http://www.crodux-derivati.hr/benzinske-postaje/

KONTAKTI:

CRODUX DERIVATI tel: 01 6651 465 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

CRODUX PLIN tel: 01 4590 580 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

CRODUX ENERGY tel: 015559060 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Ažurirano Četvrtak, 22 Ožujak 2018 21:29
 

Održana 5. sjednica Ceha tradicijskih i umjetničkih obrta OKKZŽ

E-mail Ispis PDF

Predsjednica Ceha tradicijskih i umjetničkih obrta Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Vlasta Hubicki i ostali članovi Ceha na svojoj 5. sjednici koja se održala 20. ožujka 2018. godine, donijeli su sljedeće zaključke:

1) Natječaj za potporu tradicijskim i umjetničkim obrtima će Krapinsko-zagorska županija raspisati 9. travnja, s rokom prijave do 7. svibnja, sukladno ranije osiguranim sredstvima u Proračunu Županije

2) Pozivaju se svi koji su dobili sredstva na Natječaju za 2017. godinu, da do raspisivanja novog natječaja dostave izvješće o utrošenim sredstvima

Ažurirano Srijeda, 21 Ožujak 2018 12:06
 

Tečaj iz toksikologije

E-mail Ispis PDF

Na inicijativu Međuopćinskog Udruženja obrtnika Klanjec, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije prikuplja podatke o broju obrta tj. zaposlenika obrta koji imaju obvezu za:

1. EDUKACIJU RADNIKA ZA RAD S OPASNIM KEMIKALIJAMA                        po polazniku    432,00 kn + PDV

2. EDUKACIJU ODGOVORNIH OSOBA ZA RAD S OPASNIM KEMIKALIJAMA  po polazniku 1.219,20 kn + PDV

Tečaj izvode predstavnici Hrvatskog Zavoda za toksikologiju i antidoping, Borongajska cesta 83G, Zagreb.

Za održavanje tečaja na području Krapinsko-zagorske županije, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije ima obvezu organizacije minimalno 35 polaznika, stoga molimo sve zainteresirane da prijave broja osoba, dostave u matična Udruženja obrtnika do 23.03.2018. godine (petak).

Po utvrđivanju potrebnog broja polaznika tečaja, OKKZŽ će dostaviti detaljne upute o datumu održavanja tečaja i načinu prijava sukladno dogovoru s predstavnicima Hrvatskog Zavoda za toksikologiju i antidoping.

Ažurirano Ponedjeljak, 19 Ožujak 2018 15:08
 

Održana 4. Večer obrtnika UO Stubica

E-mail Ispis PDF

 

U subotu 17. ožujka 2018. godine u Vili Vladimir u Mariji Bistrici održana je 4. Večer obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice.

Svečanosti su uz aktivne i umirovljene članove prisustvovali i uvaženi gosti: Željko Kolar župan Krapinsko-zagorske županije, Vlasta Hubicki predsjednica županijske skupštine i članica Udruženja, Josip Milički načelnik općine Marija Bistrica, Nikola Boromisa predsjednik Gradskog vijeća grada Donja Stubica, Josip Beljak načelnik općine Stubičke Toplice, Jasmin Krizmanić načelnik općine Gornja Stubica, Violeta Jelić glavna tajnica Hrvatske obrtničke komore, Davor Pleško potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore i predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, Darko Varga potpredsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije i predsjednik Udruženja obrtnika Zlatar, Ivanka Čačić potpredsjednica Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije i predsjednica  Udruženja obrtnika Sisak te ostali gosti iz Siska, Loredana Krbavčić predsjednica Udruženja obrtnika Buzet te ostali gosti iz Buzeta, Slavko Vižintin predsjednik Območno obrtno-podjetniške zbornice Koper i tajnica Elide Laginja, Ivan Solomun predsjednik Udruženja obrtnika Petrinja, Glina, Topusko i ostali gosti iz njihovog Udruženja, Vladimir Vidović predsjednik Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj, Mirko Blažičević predsjednik Udruženja obrtnika Krapinske Toplice i ostali gosti iz Krapinskih Toplica, Josip Grofelnik predsjednik  Udruženja obrtnika Pregrada, Hum na Sutli, Desinić, Tomislav Mihelić predsjednik Udruženja obrtnika grada Zaboka i ostali gosti iz istog Udruženja te predstavnici  Zagrebačke banke Marijana Gorupec i Damir Majsec.

Pozdravne riječi prisutnima je uputio predsjednik Udruženja Nenad Kučiš, zahvalio se na velikom odazivu članova. Skrenuo je pažnju na razne aktivnosti koje je Udruženje provodilo tijekom prošle godine kao i da je ova godina izborna za tijela Udruženja te pozvao članove da se uključe u rad Cehova. Iskoristio je priliku zahvaliti Hrvatskoj obrtničkoj komori, gradu Donja Stubica i općinama Marija Bistrica i Stubičke Toplice na donaciji za projekt sanacije krovišta na Domu obrtnika.

Ažurirano Četvrtak, 22 Ožujak 2018 21:30 Više...
 

Završen 10. Susret prijevoznika HOK-a

E-mail Ispis PDF

Omogućimo fer tržišnu utakmicu svima unutar jedne djelatnosti bez protekcije.

Broj obrtnika prijevoznika u posljednjih deset godina smanjen je za više od 17%. Što država i struka mogu i trebaju učiniti kako bi se taj trend pada zaustavio i kako bi se status prijevoznika poboljšao, bila je jedna od glavnih tema ovogodišnjeg okupljanja prijevoznika Hrvatske obrtničke komore.

Jubilarni, 10. Susret prijevoznika Hrvatske obrtničke komore, ponovo je bio prilika da se na jednom mjestu okupe domaći prijevoznici kako bi razmijenili međusobna iskustva i istaknuli probleme na koje nailaze u poslovanju. Oko 150 prijevoznika, u okviru radnih sastanaka, izlaganja, prezentacija i panela, dva su dana raspravljali o mogućnostima unaprjeđenja struke.

Negativan trend koji je doveo do toga da je od 2009. godine, zatvoreno ukupno 1.519 obrta koji se bave prijevozničkom djelatnosti razlog je za zabrinutost, ali i povod za aktivnije nastojanje u smjeru homogenizacije prijevoznika kao skupine u svrhu bržeg i lakšeg ostvarivanja ciljeva.

Ažurirano Srijeda, 21 Ožujak 2018 07:47 Više...
 


Stranica 6 od 303

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 23