OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

DRŽANA SVEČANA SJEDNICA UDRUŽENJA OBRTNIKA KRAPINA

E-mail Ispis PDF

ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA UDRUŽENJA OBRTNIKA GRADA KRAPINE

I OPĆINA ĐURMANEC, JESENJE, PETROVSKO I RADOBOJ

Na Svečanoj sjednici Skupštine Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj, održanoj 08. prosinca 2010. godine, uručena su priznanja Obrtničke komore Krapinsko - zagorske županije obrtnicima za 20, 25 i 30 godina uspješnog vođenja obrta.

Više...
 

OBAVIJEST PRIJEVOZNICIMA

E-mail Ispis PDF

OBAVIJEST PRIJEVOZNICIMA

Sukladno UREDBI (EZ-a) br. 648/2005 EUROPSKOGA PARLAMENTA I VIJEĆA od 13. travnja 2005.  izmjenjuje se  i dopunjuje Uredba Vijeća (EEZ-a) br. 2913/92 o uspostavljanju Carinskog kodeksa  Zajednice.  To znači da će od 01. 01. 2011. godine u EU moći ulaziti samo oni gospodarski subjekti  koji  imaju EORI broj.  EORI broj izdaje se samo u zemljama EU.

Više...
 

SASTANAK ŠEST POK-OVA SJEVEROZAPADNE HRVATSKE

E-mail Ispis PDF

ODRŽAN 15. SASTANAK PREDSJEDNIKA I TAJNIKA

ŠEST PODRUČNIH OBRTNIČKIH KOMORA SJEVEROZAPADNE HRVATSKE

U petak 09.12. 2010. godine u prostorijama Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Krapina održan je 15. sastanak predsjednika i tajnika šest Područnih obrtničkih komora sjeverozapadne Hrvatske. Na sastanku je održana prezentacija projekta SMS – obrtnik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije. Projekt je namjenjen direktnoj komunikaciji i dostavljanju informacija do svakog obrtnika putem SMS poruka. Ujedno je održana i prezentacija “Evidencija o radnom vremenu i radionicama” koju je održao g. Damir Židanić. Nakon sastanka sudionici su posjetili Muzej krapinskih neandertalaca.

 

SASTANAK RADNE SKUPINE ZA IZRADU MONOGRAFIJE

E-mail Ispis PDF

ODRŽAN SASTANAK RADNE SKUPINE ZA IZRADU MONOGRAFIJE

TRADICIJSKIH I UMJETNIČKIH OBRTA KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE

Dana 08.12. 2010. godine u prostorijama Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije održan je 4. sastanak Radne skupine za izradu Monografije tradicijskih  i umjetničkih obrta Krapinsko-zagorske županije. Na sastanku su definirane sve daljnje aktivnosti vezane za Monografiju, a ujedno je potpisan ugovor s autorima tekstova i glavnom urednicom Gorankom Horjan.  Sastanku je prisustvovala i predstavnica Zagorske razvojne agencije d.o.o. Tanja Ivek. Autori tekstova su: Goranka Horjan, Iris Biškupić Bašić, Ivana Škiljan, Branko Čičko, Branka Šprem Lovrić, Tatjana Brlek,  Ivanka Ivkanec i Manda Horvat.

Ažurirano Petak, 10 Prosinac 2010 13:16
 

PRAVILNIK O UPISU U UPISNIK TRGOVACA VOĆEM I POVRĆEM

E-mail Ispis PDF

PRAVILNIK O UPISU U UPISNIK TRGOVACA VOĆEM I POVRĆEM

Budući da uskoro ( 31. prosinca 2010. ) ističe rok za podnošenje Zahtjeva za upis u Upisnik trgovaca voćem i povrćem, podsjećamo na najznačajnije odredbe Pravilnika o upisu u Upisnik trgovaca voćem i povrćem ( Narodne novine broj 91/07.), kojeg također dostavljamo u prilogu ovog dopisa.

Više...
 


Stranica 343 od 355

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 34