OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Poziv OOZ Šmarje pri Jelšah

E-mail Ispis PDF

TEMELJEM  SURADNJE OBRTNIČKE KOMORE KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE S OOZ ŠMARJE PRI JELŠAH IZ SLOVENIJE, SKREĆEMO PAŽNJU NA POZIV:

DANA 23. LISTOPADA 2011. GODINE U 18,00 SATI U KULTURNOM CENTRU ROGAŠKA SLATINA FRIZERI OBMOČNO-OBRTNO PODJETNIŠKE ZBORNICE ŠMARJE PRI JELŠAH I OOZ SLOVENSKA BISTRICA ORGANIZIRAJU REVIJU FRIZERA POD NAZIVOM «POVEZIVANJE FRIZERSKIH NITI» UZ PREZENTACIJU 20 RENOMIRANIH FRIZERSKIH SALONA UZ GLAZBENU GOŠĆU HELENU BLAGNE POSJETITELJIMA ĆE SE PREDSTAVITI I PLESNI TEATAR «IGEN» IZ CELJA. CIJENA ULAZNICE IZNOSI 15 EURA.

 

Ažurirano Petak, 21 Listopad 2011 09:10
 

Informatičko obrazovanje članova Udruženja obrtnika Bedekovčina

E-mail Ispis PDF

Udruženje obrtnika Bedekovčina u toku 2011. godine prijavilo se  za projekt Ministarstva rada i poduzetništva RH „Informatičko obrazovanje obrtnika „ za 2011.godinu i Udruženju su  odobrena financijska sredstva za financiranje navedenog. Nakon skupljenih prijava, dana 10. listopada krenulo se u realizaciju informatičke obuke obrtnika UO Bedekovčina. Informatičku edukaciju provodi obrt MIKROBIT  INFORMATIKA, iz Krapine. U informatičku edukaciju uključeno je 8 polaznika, obrtnika iz UO Bedekovčina, a edukacija se održava u prostorijama Udruženja obrtnika Bedekovčina, Stjepana Radića 1.

Ažurirano Četvrtak, 20 Listopad 2011 12:12
 

Info točke internet portala www.partnerstvo-razvoj.net

E-mail Ispis PDF

U provedbi projekta Partnerstvo za razvoj, darovnice Lokalna partnerstva za zapošljavanje, Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala, financiranog iz IV. komponente Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA) čiji je nositelj Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Krapina, partneri  Krapinsko-zagorska županija i ZARA d.o.o., a suradnici Obrtnička komora KZŽ i HGK Županijska komora Krapina razvijen je Internet portal www.partnerstvo-razvoj.net.

Više...
 

POZIV POTPREDSJEDNIKA OOZ ŠMARJE PRI JELŠAH

E-mail Ispis PDF

Šest slovenskih gostionica primilo je 11. listopada natpis, diplomu i reklamnu tablu „Gostilna Slovenije“ - među njima i Gostilna Šempeter iz Bistrice ob Sotli vlasnika Srečka Kunsta, u kojoj se tim povodom održala svečanost na kojoj su bili predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec i potpredsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a Branko Greblički koji ujedno obnaša dužnost predsjednika Ceha ugostitelja OKKZŽ i upravo dugogodišnjoj suradnji OKKZŽ i OOZ Šmarje pri Jelšah ističemo Važnost ovog događanja.

Ažurirano Petak, 14 Listopad 2011 13:18 Više...
 

ZARA d.o.o. raspisala POZIV NA PREDLAGANJE RAZVNIH PROJEKATA ZA BAZU PROJEKATA

E-mail Ispis PDF

ZAGORSKA RAZVOJNA AGENCIJA d.o.o., kao operativno tijelo Krapinsko-zagorske županije i regionalni koordinator, a u svrhu provedbe i učinkovitijeg praćenja Strategije razvoja Krapinsko-zagorske županije za razdoblje od 2011. – 2013. godine r a s p i s u j e POZIV NA PREDLAGANJE RAZVOJNIH PROJEKATA ZA BAZU PROJEKATA

Svrha poziva

 

Attachments:
Download this file (Obrazac_ZRS_1_2011.doc)Obrazac_ZRS_1_2011.doc[ ]188 Kb
Ažurirano Petak, 14 Listopad 2011 13:19 Više...
 


Stranica 339 od 375

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 10