OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

ODRŽANO PREDAVANJE O PROVEDBI REPROGRAMA NAPLATE POREZNOG DUGA

E-mail Ispis PDF

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije u suradnji sa Poreznom upravom ispostava Krapina organizira predavanje na temu Zakona o posebnoj mjeri naplate poreznog duga uzrokovanog gospodarskom krizom.

Predavanje se je održalo dana 30. svibnja 2011. godine, u 13,00 sati  u prostorijama Udruženja obrtnika grada Zaboka, Matije Gupca 81/II. Načelnica odjela za utvrđivanje poreza i doprinosa POREZNE UPRAVE PODRUČNOG UREDA KRAPINA gospođa Jasna Kropf i gospođa Renata Brkić upoznale su prisutne obrtnike sa svim aktualnim detaljima.

Ažurirano Srijeda, 01 Lipanj 2011 11:18 Više...
 

POZIV NA INFORMATIVNO PREDAVANJE O KORIŠTENJU DIGITALNIH TAHOGRAFA,

E-mail Ispis PDF

HGK-ŽK Krapina u suradnji sa stručnim timom tvrtke „HELLENBACH“ d.o.o. organizira informativno predavanje o korištenju digitalnih tahografa na kojem će polaznici steći osnovno znanje za daljnji rad i imati priliku razriješiti nedoumice po pitanju:

  • obveza vozača i poslodavca temeljem novih zakonskih propisa
  • korištenja digitalnog tahografa te
  • zakonske evidencije radnih vremena vozača.

Sukladno odličnoj suradnji HGK-ŽK Krapina i Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, u organizaciji HGK-ŽK Krapina  pozivaju se gospodarstvenici  prijevozničke djelatnosti na besplatno informativno predavanje koje će se održati  4. lipnja 2011. godine (subota) s početkom u 9,00 sati, u HGK-Županijskoj komori Krapina, Trg Lj. Gaja 5 u Krapini.

 

DONESEN ZAKON O ZABRANI I SPRJEČAVANJU OBAVLJANJA NEREGISTRIRANIH DJELATNOSTI

E-mail Ispis PDF

Na inicijativu Hrvatske obrtničke komore, a na prijedlog Vlade Republike Hrvatske, Hrvatski sabor 20. svibnja usvojio je Zakon o zabrani i sprječavanju obavljanja neregistriranih djelatnosti.

Hrvatska obrtnička komora predlagala je donošenje ovakvog zakona dulje od deset godina, ukazujući na ozbiljnost problema nelojalne konkurencije registriranim obrtnicima, koji je u uvjetima gospodarske krize još više naglašen.

Ažurirano Ponedjeljak, 23 Svibanj 2011 13:37 Više...
 

ZAGORSKI OBRTNICI NA SPORTSKIM IGRAMA U ŠIBENIKU

E-mail Ispis PDF

Zagorski obrtnici na sportskim igrama u Šibeniku

Tradicionalne 4. Obrtničke sportske igre održale su se od 19. do 22. svibnja 2011. godine u hotelskom naselju Solaris u Šibeniku. Okupilo se oko 720 natjecatelja iz cijele Hrvatske, a natjecali su se u u šest sportskih disciplina: malom nogometu, tenisu, stolnom tenisu,  kuglanju, potezanju užeta i pikadu.

4. Obrtničke sportske igre otvorio je ravnatelj  Uprave za obrt Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva gosp. Ivan Zvonimir Galić.

Ekipa Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije osvojila je visoko drugo mjesto u potezanju užeta, a  u ukupnom poretku svih županija zauzela  je 9 mjesto.

Ukupni pobjednici 4. Obrtničkih sportskih igara su sportaši Obrtničke komore Splitsko Dalmatinske. Drugo mjesto osvojila je Obrtnička komora Zagrebačke županije, a treće mjesto Obrtnička komora Međimurske županije.

Ažurirano Četvrtak, 26 Svibanj 2011 06:09
 

KUPUJMO HRVATSKO - ZABOK 26.05.2011.

E-mail Ispis PDF

Hrvatska gospodarska komora i ove godine organizira akciju “Kupujmo hrvatsko” diljem dvadesetak hrvatskih gradova radi promocije kvalitetnih i konkurentnih hrvatskih proizvoda, osobito nosioca znakova „Izvorno hrvatsko“ i „Hrvatska kvaliteta“.

Više...
 


Stranica 339 od 364

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 67