OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

SVEČANA DODJELA MAJSTORSKIH DIPLOMA

E-mail Ispis PDF

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije organizirala je 14. lipnja 2011. svečanu  dodjelu diploma  kandidatima koji su majstorski ispit položili u rujnu 2010. g. i veljači 2011. g., ukupno 36 novih majstora.

Ažurirano Srijeda, 15 Lipanj 2011 13:01 Više...
 

ONE STOP SERVICE CENTAR

E-mail Ispis PDF

Svečanim potpisivanjem Operativnog sporazuma u prostorijama HGK- ŽK Krapina, 14. lipnja, službeno je u Krapinsko-zagorskoj županiji osnovan One stop Service Centre.

Ažurirano Srijeda, 15 Lipanj 2011 10:56 Više...
 

PRIJAVITE SUDJELOVANJE NA POSLOVNIM RAZGOVORIMA U CELJU

E-mail Ispis PDF

Temeljem poziva Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, Hrvatska obrtnička komora poziva zainteresirane hrvatske obrtnike i poduzetnike da prijave svoje sudjelovanje na poslovnim razgovorima, planiranima za 8. rujna 2011. godine u Celju na prostoru Celjskog sajma.

Više...
 

OKKZŽ U POSJETI POK POŽEŠKO- SLAVONSKE I VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE

E-mail Ispis PDF

Dužnosnici Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije posjetili su 10. lipnja 2011. godine Područne obrtničke komore Požeško–slavonske županije i Vukovarsko-srijemske županije. Sukladno pozivu Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije predsjednik Hrvatske obrtničke komore gosp. Dragutin Ranogajec je na zadovoljstvo svih, također bio prisutan ovim posjetima. Odmah po dolasku u Požegu predsjednik HOK-a gosp. Dragutin Ranogajec je sa dužnosnicima OKKZŽ i domaćinima, predstavnicima Područne obrtničke komore Požeško-slavonske županije i pripadajućim Udruženjima obrtnika, položio vijenac i zapalio svijeću na grobu Josipa Šajnovića, prvog predsjednika Hrvatske obrtničke komore.

Zajednički su se razgledali novi poslovni prostori koje uređuje Područna obrtnička komora Požeško-slavonske županije, te se potom uputilo prema Područnoj obrtničkoj komori Vukovarsko-srijemske županije.

U sklopu ovog programa 11. lipnja 2011. nakon posjete poslovnih prostora Udruženja obrtnika Vukovar dužnosnici Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije su sa domaćinima i predsjednikom HOK-a gosp. Dragutinom Ranogajcem posjetili vukovarsku bolnicu obišli Spomen dom na Ovčari, te na Memorijalnom groblju položili vijenac i zapalili svijeće žrtvama Domovinskog rata.

Kulturno-povijesno kao i eno-gastro bogatstvo Baranje i Slavonije očaralo je i potvrdilo vrijednost  organizacije posjeta ovom dijelu naše domovine, a što će pretpostavljamo polučiti novu i intenzivniju međusobnu suradnju u obrtništvu.

Ažurirano Srijeda, 15 Lipanj 2011 13:05
 

GLEDAJTE EMISIJU O OBRTNIŠTVU NA HTV 2

E-mail Ispis PDF

Hrvatska obrtnička komora pokrenula je, zajedno sa Zagrebačkom bankom, Croatia osiguranjem, Hrvatskim telekomom i VELPRO-om program OBRTNIK & PARTNER, u okviru kojeg će svi obrtnici dobiti nove identifikacijske i platežne VISA Obrtničke kartice Zagrebačke banke.

Putem ove kartice članovi HOK-a moći će ostvarivati popuste i pogodnosti kod partnera u programu.

U okviru promocije programa započelo je emitiranje emisije o obrtništvu na 2. programu Hrvatske televizije, svake subote poslijepodne. U emisiji se obrađuju aktualne teme o obrtništvu, kao i ponuda partnera programa za obrtnike. Emisija će se emitirati do početka srpnja, a nastavak je predviđen za rujan.

Snimke prikazanih emisija dostupne su na sljedećem linku:
http://www.parkavenia.hr/obrtnikpartner123123.html

 


Stranica 338 od 365

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 6 i Članova: 1