OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

OBRTNIĆKA NOĆ UO KRAPINA HUMANITARNOG KARAKTERA

E-mail Ispis PDF

OBRTNIČKA NOĆ Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj humanitarnog karaktera

U petak, 13.05.2011. godine u restoranu „Preša“ održana je Obrtnička noć humanitarnog karaktera Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj.

Ažurirano Utorak, 17 Svibanj 2011 11:37 Više...
 

KZŽ OBJAVILA JAVNI NATJEČAJ ZA INVESTICIJSKA ULAGANJA U POLJOPRIVREDU

E-mail Ispis PDF

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije skreće pažnju obrtnicima Krapinsko-zagorske županije na slijedeće informacije:

Dana 20.04.2011. godine Krapinsko-zagorska županija objavila je Javni natječaj za investicijska ulaganja u poljoprivredu na području naše županije: Obrazac za prijavu projekta (Obrazac IU-1.) i prilozi dostavljaju se isključivo putem pošte u zatvorenoj omotnici na čijoj poleđini treba obavezno ispisati ime i adresu pošiljatelja i istu dostaviti na adresu: KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA, Upravni odjel za poljoprivredu. Magistratska 1, 49 000 KRAPINA s naznakom za natječaj – „Za ostvarivanje potpora za investicijska ulaganja u poljoprivredi na području Krapinsko-zagorske županije u 2011. godini.” - NE OTVARATI –

Dodatne informacije dostupne su na internet  stranicama Krapinsko zagorske županije: www.kzz.hr pod naslovom Natječaji i javni pozivi

 

 

MINISTARSTVO TURIZMA RASPISALO JAVNE POZIVE

E-mail Ispis PDF

OKKZŽ skreće pažnju obrtnicima Krapinsko-zagorske županije na slijedeće informacije:

Dana 11.05.2011. godine Ministarstvo turizma objavilo je Javne pozive za dodjelu bespovratnih financijskih potpora razvojnim turističkim projektima:

Više...
 

CEH PROIZVODNOG OBRTA OKKZŽ O AKTUALNOJ PROBLEMATICI

E-mail Ispis PDF

Na sjednici Ceha proizvodnog obrta OKKZŽ  održanoj dana 10. svibnja 2011., pod raspravom o aktualnoj problematici skrenula se osobito pažnja na obveze obrtnika prema Zakonu o zaštiti okoliša, Pravilniku o gospodarenju otpadom, te o aktualnoj Zaštiti okoliša i energetskoj učinkovitosti. Prisutni su ujedno pozdravili inicijativu HOK-a u svezi prijedloga Zakona o zabrani neregistrirane djelatnosti, ističući dosadašnje aktivnosti OKKZŽ pri rješavanju istog. Nakon konstruktivne rasprave članovi Ceha proizvodnog obrta OKKZŽ na inicijativu rješavanja problematike  sprječavanja nekontroliranog izvoza sekundarnih sirovina obojenih metala iz RH, jednoglasno podržali upućivanje prijedloga u svrhu očuvanja metaloprerađivačke proizvodnje u RH, očuvanja znanja i kompetencija na području lijevanja obojenih metala koje još uvijek na području RH postoje u obrtima i mnogim manjim i srednjim poduzećima koje se bave tom djelatnošću.

Ažurirano Četvrtak, 12 Svibanj 2011 07:31 Više...
 

Pravilnik o Registru prijevoznika i evidenciji posrednika u cestovnom prijevozu

E-mail Ispis PDF

U Narodnim novinama objavljen je 3. svibnja Pravilnik o Registru prijevoznika i evidenciji posrednika u cestovnom prijevozu (NN br. 50/11, u prilogu) koji stupa na snagu 1. prosinca 2011. - Registar prijevoznika je jedinstvena nacionalna evidencija prijevoznika koju će u elektroničkom obliku voditi Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Više...
 


Stranica 337 od 361

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 40