OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Pravilnik o Registru prijevoznika i evidenciji posrednika u cestovnom prijevozu

E-mail Ispis PDF

U Narodnim novinama objavljen je 3. svibnja Pravilnik o Registru prijevoznika i evidenciji posrednika u cestovnom prijevozu (NN br. 50/11, u prilogu) koji stupa na snagu 1. prosinca 2011. - Registar prijevoznika je jedinstvena nacionalna evidencija prijevoznika koju će u elektroničkom obliku voditi Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Više...
 

PROŠIREN POPIS GRAĐEVINA ZA KOJE NE TREBA DOZVOLA ZA GRAĐENJE

E-mail Ispis PDF

Stupio je na snagu Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o jednostavnim građevinama i radovima kojim je Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva (MZOPUG) proširilo popis građevina koje se mogu graditi, odnosno radova koji se mogu izvoditi bez akta kojim se odobrava građenje, rješenja o uvjetima građenja, lokacijske dozvole, potvrđenog glavnog projekta, i/ili građevinske dozvole.

Ažurirano Ponedjeljak, 09 Svibanj 2011 09:58 Više...
 

PREDSTAVLJANJE MONOGRAFIJE TRADICIJSKIH I UMJETNIČKIH OBRTA KZŽ

E-mail Ispis PDF

Uz Dan grada Klanjca u petak, 6. svibnja 2011. godine u 18 sati u Gradskoj knjižnici «Antun Mihanović» Klanjec, (Klanjec, Trg A. Mihanovića 2) održano je PREDSTAVLJANJE MONOGRAFIJE TRADICIJSKIH I UMJETNIČKIH OBRTA. Ovom prigodom prisutnim gostima su se, nakon pozdravnog govora gradonačelnika g. Željka Kolara  obratili predsjednik Ceha tradicijskog obrta OKKZŽ g. Darko Varga, inicijatorica ovog Projekta i članica Ceha tradicijskog obrta starog saziva gđa. Vlasta Hubicki i predsjednik OKKZŽ g. Davor Pleško. Nakon kraćeg uvoda prezentaciju Monografije tradicijskih i umjetničkih obrta KZŽ održala je sama urednica gđa. Goranka Horjan, recenzent gđa. Vlasta Horvatić Gmaz, predsjednik HOK-a g. Dragutin Ranogajec i zamjenica župana za društvene djelatnosti Sonja Borovčak. Nakon predstavljanja Monografije tradicijskih i umjetničkih obrta KZŽ upriličeno je otvorenje izložbe «Branislav Dešković» u Salonu Galerije Antuna Augustinčića.

Ažurirano Utorak, 10 Svibanj 2011 10:52
 

ODRŽANA 1. SJEDNICA ODBORA ZA SAJMOVE OKKZŽ

E-mail Ispis PDF

Na poziv novog predsjednika Franje Turka, Odbor za sajmove OKKZŽ održao je 27. travnja prvu sjednicu u novom mandatnom razdoblju. Sukladno dnevnom redu prisutni članovi Odbora upoznati su sa Aktima OKKZŽ te su raspravljali o Programu rada Odbora za sajmove OKKZŽ za 2011. godinu kao i o Planu međunarodnih i regionalnih sajmova HOK-a za 2011. godinu. Članovi su ujedno upoznati sa  Pravilnikom o organizaciji nastupa članova HOK-a na sajmovima u zemlji i inozemstvu, a temeljem kojeg će se odlučeno je predložiti usklađivanje istimenoga na razini OKKZŽ na slijedećoj sjednici.  Nakon konstruktivne rasprave te iskazanog interesa izlagača, članovi Odbora za sajmove OKKZŽ uputili su prijedlog Upravnom odboru OKKZŽ o upućivanju prijedloga Hrvatskoj obrtničkoj komori za sufinanciranje u 2012. godini ciljanih sajmova kao što su međunarodni sajam GAST u Splitu, Špancirfest u Varaždinu i  Markov sajam u Zagrebu.

Budući da je OKKZŽ nositelj organizacije ovogodišnjeg 19. ZAGORSKOG GOSPODARSKOG ZBORA predloženo je i prihvaćeno održavanje slijedeće sjednice početkom lipnja ove godine.

 

CEH PRIJEVOZNIKA OKKZŽ O AKTUALNOJ PROBLEMATICI

E-mail Ispis PDF

Ceh prijevoznika Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije  na svojoj 1. konstituirajućoj sjednici održanoj 26. travnja osvrnuo se na usvojeni Program rada za 2011. godinu, kao i na prijevozničku problematiku u proteklom mandatnom razdoblju (2007.- 2010. godine), koja je u dostavljenom Zapisniku sa 1. konstituirajuće sjednice Ceha prijevoznika HOK-a bila osobito kvalitetno uz kronološki prikaz odrađena.

Ažurirano Utorak, 10 Svibanj 2011 11:10 Više...
 


Stranica 335 od 358

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 31