OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

OKKZŽ U POSJETI POK POŽEŠKO- SLAVONSKE I VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE

E-mail Ispis PDF

Dužnosnici Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije posjetili su 10. lipnja 2011. godine Područne obrtničke komore Požeško–slavonske županije i Vukovarsko-srijemske županije. Sukladno pozivu Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije predsjednik Hrvatske obrtničke komore gosp. Dragutin Ranogajec je na zadovoljstvo svih, također bio prisutan ovim posjetima. Odmah po dolasku u Požegu predsjednik HOK-a gosp. Dragutin Ranogajec je sa dužnosnicima OKKZŽ i domaćinima, predstavnicima Područne obrtničke komore Požeško-slavonske županije i pripadajućim Udruženjima obrtnika, položio vijenac i zapalio svijeću na grobu Josipa Šajnovića, prvog predsjednika Hrvatske obrtničke komore.

Zajednički su se razgledali novi poslovni prostori koje uređuje Područna obrtnička komora Požeško-slavonske županije, te se potom uputilo prema Područnoj obrtničkoj komori Vukovarsko-srijemske županije.

U sklopu ovog programa 11. lipnja 2011. nakon posjete poslovnih prostora Udruženja obrtnika Vukovar dužnosnici Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije su sa domaćinima i predsjednikom HOK-a gosp. Dragutinom Ranogajcem posjetili vukovarsku bolnicu obišli Spomen dom na Ovčari, te na Memorijalnom groblju položili vijenac i zapalili svijeće žrtvama Domovinskog rata.

Kulturno-povijesno kao i eno-gastro bogatstvo Baranje i Slavonije očaralo je i potvrdilo vrijednost  organizacije posjeta ovom dijelu naše domovine, a što će pretpostavljamo polučiti novu i intenzivniju međusobnu suradnju u obrtništvu.

Ažurirano Srijeda, 15 Lipanj 2011 13:05
 

GLEDAJTE EMISIJU O OBRTNIŠTVU NA HTV 2

E-mail Ispis PDF

Hrvatska obrtnička komora pokrenula je, zajedno sa Zagrebačkom bankom, Croatia osiguranjem, Hrvatskim telekomom i VELPRO-om program OBRTNIK & PARTNER, u okviru kojeg će svi obrtnici dobiti nove identifikacijske i platežne VISA Obrtničke kartice Zagrebačke banke.

Putem ove kartice članovi HOK-a moći će ostvarivati popuste i pogodnosti kod partnera u programu.

U okviru promocije programa započelo je emitiranje emisije o obrtništvu na 2. programu Hrvatske televizije, svake subote poslijepodne. U emisiji se obrađuju aktualne teme o obrtništvu, kao i ponuda partnera programa za obrtnike. Emisija će se emitirati do početka srpnja, a nastavak je predviđen za rujan.

Snimke prikazanih emisija dostupne su na sljedećem linku:
http://www.parkavenia.hr/obrtnikpartner123123.html

 

9. DRUŽENJE DUŽNOSNIKA OKKZŽ

E-mail Ispis PDF

U cilju boljeg povezivanja obrtnika  Krapinsko-zagorske županije, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije organizirala je 03. lipnja 2011. druženje dužnosnika Udruženja obrtnika s područja Krapinsko-zagorske županije.

Domaćin  9. druženja dužnosnika bilo je Udruženje obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavlje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica . Pozdravnu riječ i dobre sportske rezultate prisutnima na samom početku uputili su predsjednik UO Stubice (domaćin ) Marijan Raček, predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Davor Pleško i načelnik općine Gornje stubice Željko Lisak. Gosti druženja su i ove godine bili obrtnici Obrtničke komore Ličko-senjske županije kao i  obrtnici Obrtničke komore Zagreb.

Prvi dio druženja između 11 sportskih ekipa održao se na igralištu Osnovne škole Matija Gubec, Gornja Stubica  uz održavanje nogometnih utakmica i potezanja užeta, a  gađanje zračnom puškom i pikado održavalo se na prostorima NK Matija Gubec.

Ažurirano Četvrtak, 09 Lipanj 2011 13:58 Više...
 

Usvojena Strategija razvoja ljudskih potencija KZŽ

E-mail Ispis PDF

Dana 02.06.2011. g. (četvrtak) u 10,00 sati u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini, na  3. Skupštini Partnerskog vijeća za tržište rada KZŽ usvojena je  Strategija razvoja ljudskih potencijala KZŽ, Akcijski plan, te Komunikacijska strategija.

Ažurirano Srijeda, 08 Lipanj 2011 07:18 Više...
 

UVAŽENI GOSTI HOK-a U POSJETI KZŽ

E-mail Ispis PDF

Dana 01. lipnja 2011. godine po završetku 3. sjednice Upravnog odbora Hrvatske obrtničke komore, članovi Upravnog odbora HOK-a, predsjednik HOK-a gosp. Dragutin Ranogajec su zajedno sa gostima predsjednikom Obrtničke komore za Munchen i Gornju Bavarsku gospodinom Heinrichom Traublingerom i njegovim suradnikom posjetili najposjećeniji Muzej krapinskih neandertalaca u Krapini. Nakon čega su cijenjeni predstavnici Upravnog odbora HOK-e s gostima otišli na radnu večeru u restoran «Zelenjak» u Risvici. Ovom prigodom razmijenjena su iskustva uvaženih predsjednika Komora o trenutnoj problematici u obrtništvu te o mogućim novim ciljanim i

Ažurirano Utorak, 07 Lipanj 2011 09:01
 


Stranica 334 od 361

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 32