OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

SMEPASS – Promocija i pružanje savjetodavnih usluga malim i srednjim poduzetnicima

E-mail Ispis PDF

Poštovani,

Na 2. Sjednici Ceha proizvodnog obrta održanoj 16. lipnja 2011. u Hrvatskoj obrtničkoj komori, jedna od točaka dnevnog reda odnosila se na informacije o mogućnostima obrtnika da iskoriste sredstva koja će biti dostupna u okviru Strukturnih fondova Europske unije te sredstva koja su dostupna u trenutačno aktualnim IPA programima.

Tom prigodom, članove Ceha su s navedenim programima upoznale djelatnice Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva u čijoj su nadležnosti programi o kojima je bilo riječi. Željka Mazalin Mrkša predstavila je projekte iz programa IPA IIIc, koji se većinom odnose na jačanje kapaciteta u potpornim institucijama gospodarstvu, i to u pogledu pružanja kvalitetnih informacija poduzetnicima u kontekstu EU fondova (CABBS projekt). Također, riječi je bilo i o programima kojima će također od strane potpornih institucija biti omogućena edukacija u području e-poslovanja (Internet trgovina, zaštita, elektronički račun i slično), e-marketinga i ostalog.

Ažurirano Ponedjeljak, 27 Lipanj 2011 12:15 Više...
 

POTPISAN UGOVOR O SUFINANCIRANJU

E-mail Ispis PDF

Dana 15. lipnja 2011. godine u konferencijskoj dvorani Krapinsko-zagorske županije župan krapinsko-zagorski, mr.sc. Siniša Hajdaš Dončić i predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, Davor Pleško, potpisali su Ugovor o sufinanciranju edukacije i prezentacije obrtničkih zanimanja u osnovnim školama, vrijedan 40.000,00 kuna.

Ažurirano Četvrtak, 16 Lipanj 2011 06:50 Više...
 

SVEČANA DODJELA MAJSTORSKIH DIPLOMA

E-mail Ispis PDF

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije organizirala je 14. lipnja 2011. svečanu  dodjelu diploma  kandidatima koji su majstorski ispit položili u rujnu 2010. g. i veljači 2011. g., ukupno 36 novih majstora.

Ažurirano Srijeda, 15 Lipanj 2011 13:01 Više...
 

ONE STOP SERVICE CENTAR

E-mail Ispis PDF

Svečanim potpisivanjem Operativnog sporazuma u prostorijama HGK- ŽK Krapina, 14. lipnja, službeno je u Krapinsko-zagorskoj županiji osnovan One stop Service Centre.

Ažurirano Srijeda, 15 Lipanj 2011 10:56 Više...
 

PRIJAVITE SUDJELOVANJE NA POSLOVNIM RAZGOVORIMA U CELJU

E-mail Ispis PDF

Temeljem poziva Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, Hrvatska obrtnička komora poziva zainteresirane hrvatske obrtnike i poduzetnike da prijave svoje sudjelovanje na poslovnim razgovorima, planiranima za 8. rujna 2011. godine u Celju na prostoru Celjskog sajma.

Više...
 


Stranica 333 od 361

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 37