OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

NA KULINARSKOM NATJECANJU ZAGORSKI CHEF SUDJELOVALI ČLANOVI CEHA UGOSTITELJA OKKZŽ

E-mail Ispis PDF

Tomislav Kožić, kuhar BlueSun hotela Kaj iz Marije Bistrice ponio je titulu Zagorski chef na istoimenom kulinarskom natjecanju koje se odigralo u Termama Tuhelj.  Kulinarski show i natjecanje između ukupno sedam vrhunskih kuhara cijenjenih zagorskih restorana organizirala je Krapinsko-zagorska županija povodom promocije najnovije turističke brošure „Gastroturizam Zagorja“ i povodom nedavnog dobivanja oznake zaštite zemljopisnog podrijetla mesa zagorskog purana. Upravo od te vrijedne namirnice koja je od sada i zaštićena robna marka Zagorja sedam je kuhara trebalo pripremiti kreativno autorsko jelo te na ocjenjivanje dati  Ivici Štrumlu, šef kuhinje Hotela Palace, ujedno i predsjedniku žirija kuharskog natjecanja Zagorski chef, Branku Čukelju, dopredsjedniku Hrvatskog kulinarskog saveza i Tomislavu Špičeku, vlasniku restorana Špiček.

 

Ažurirano Utorak, 27 Rujan 2011 12:59 Više...
 

MAJSTORSKI ISPITI U OKKZŽ

E-mail Ispis PDF

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije se proteklih  godina  profilirala kao institucija koja kvalitetno, kontinuirano zastupa interese svojih članova na lokalnoj i regionalnoj razini, te ulaže značajne napore u promociju i edukaciju postojećih te budućih obrtnika.U okviru daljnjeg obrazovanja za potrebe obrtništva Hrvatska obrtnička komora  skrbi o provedbi majstorskih ispita.Majstorska zvanja su vrlo cijenjena u Hrvatskoj i u Europi, a stječu se polaganjem majstorskog ispita.

Ažurirano Utorak, 27 Rujan 2011 13:02 Više...
 

INFORMATIČKO OBRAZOVANJE OBRTNIKA OKKZŽ 2011. GODINA

E-mail Ispis PDF

Sukladno Programu rada za 2011. godinu Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, slijedom prijave Projekta Ministarstvu gospodarstva rada i poduzetništva  RH  «Informatičko obrazovanje obrtnika» za 2011. godinu u suradnji s obrtom MIKROBIT INFORMATIKA, dana 12. rujna započela je s realizacijom  informatičke obuke obrtnika Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije. Organiziranje i izvođenje ove izobrazbe za stjecanje i unapređivanje informatičkih kompetencija obrtnika sufinancira se isključivo uz 70% sufinanciranja od strane Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva i 30% sufinanciranja od strane OKKZŽ.

Ažurirano Utorak, 27 Rujan 2011 13:01 Više...
 

ODRŽANA POČETNA KONFERENCIJA PROJEKTA UNLIMITED

E-mail Ispis PDF

Početna konferencija projekta „UNLIMITED“ održana je 13. rujna 2011. godine u Zaboku u prostorijama Centra za mlade KZŽ (Zelena dvorana). Projekt UNLIMITED provodi se u sklopu grant sheme „Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada“ Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala, financiranog iz IV. komponente Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA).

Više...
 

100% ZAGORSKO

E-mail Ispis PDF

OBRTNIČKA KOMORA KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPNIJE POZIVA OBRTNIKE DA SE PRIJAVE NA: 2. Sajamsku izložbu Krapinsko-zagorske županije pod nazivom  „100% ZAGORSKO u ZAGREBU“ koja će se održati u petak, subotu i nedjelju, 30. rujna te 01. i 02. listopada 2011. godine na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Ažurirano Utorak, 27 Rujan 2011 13:00 Više...
 


Stranica 333 od 366

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 28