OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Poziv na radionicu

E-mail Ispis PDF

OKKZŽ poziva zainteresirane članove da posjete radionicu na temu biomasa obnovljivih izvora energije, koja  se održava 06. veljače 2013. godine u 9.30 sati u Kulturnom domu, Bistrica ob Sutli.

Program u privitku.

Attachments:
Download this file (Program_Bistrica ob Sotli.doc)Program_Bistrica ob Sotli.doc[ ]207 Kb
Ažurirano Utorak, 05 Veljača 2013 12:01
 

Poduzetnički impuls za 2013. godinu

E-mail Ispis PDF

Vlada Republike Hrvatske na 73. sjednici, održanoj 24. siječnja 2013. godine, usvojila je Program poticanja malog i srednjeg poduzetništva i obrta pod nazivom „Poduzetnički impuls 2013“.

Natječaj za nepovratna sredstva bit će objavljen početkom veljače. Ukupni iznos poticaja dvostruko je veći od prošlogodišnjeg, a iznosit će 730,6 milijuna kuna.

Ministarstvo poduzetništva i obrta promijenilo je način dodjele pojedinačih potpora, na način da će iznos potpora biti viši nego dosadašnjih godina, a broj korisnika manji. Prema informacijama iz Ministarstva poduzetništva i obrta (MINPO) u 2011. godini, prosječan iznos potpora iznosio je 36 tisuća kuna, u 2012. godini 68 tisuća kuna, a u ovoj godini predviđa se da će iznositi prosječno više od 150 tisuća kuna, ukoliko podnositelj zahtjeva prođe kvalifikacijski postupak, odnosno zadovolji sve uvjete iz natječaja.

 

Attachments:
Download this file (IMPULS_VRH.pdf)IMPULS_VRH.pdf[ ]787 Kb
Download this file (poduzetnicki_impuls_28_01_2013.pdf)poduzetnicki_impuls_28_01_2013.pdf[ ]1273 Kb
Ažurirano Petak, 01 Veljača 2013 12:00 Više...
 

Potpore braniteljima za samozapošljavanje, širenje djelatnosti, osposobljavanje i zadruge

E-mail Ispis PDF

Ministarstvo branitelja objavilo je javne pozive za davanje novčane potpore braniteljima za samozapošljavanje, proširenje postojeće djelatnosti, stručno osposobljavanje, zapošljavanje djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja, za izbor Referalnih centara za provedbu Mjere potpore radu zadruga te za potpore projektima zadruga hrvatskih branitel

Puni nazivi ovih javnih poziva, objavljenih zajedno s uputama i potrebnim obrascima na stranicama Ministarstva branitelja www.branitelji.hr glase:

Ažurirano Četvrtak, 31 Siječanj 2013 08:44 Više...
 

HOK i ZABA potpisali Ugovor

E-mail Ispis PDF

Nastavljajući uspješnu suradnju s ciljem potpore hrvatskim obrtnicima, Hrvatska obrtnička komora i Zagrebačka banka sklopile su Ugovor o poslovnoj suradnji u kreditiranju članova Hrvatske obrtničke komore. Ovim se ugovorom obrtnicima omogućuje povoljnije kratkoročno i dugoročno kreditiranje tijekom 2013. godine.

Ažurirano Utorak, 29 Siječanj 2013 12:41 Više...
 

Posjet prijateljskog udruženja iz Buzeta

E-mail Ispis PDF

Dana  19.01.2013. g. članovi Skupštine Udruženja obrtnika Buzet su posjetili Udruženje obrtnika Stubica u sklopu izleta Krapinsko-zagorskoj županiji. Između dva Udruženja je još 07.10.2010. g. potpisana Povelja prijateljstva i suradnje što je razlog posjeta  Udruženju. U Domu obrtnika održan je sastanak Upravnog odbora Udruženja sa gostima. Nakon sastanka druženje se nastavilo u restoranu Rody u Gornjoj Stubici uz večeru i ples.
Veselo druženje je potrajalo do ranih jutarnjih sati što je dokaz iznimno dobroj atmosferi i slaganju između Buzećana i Stubičanaca. Dogovoren je i uzvratni posjet na obostrano zadovoljstvo.
Buzećani su svoj izlet započeli u Krapini gdje ih je dočekao predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec. Posjetili su Muzej krapinskih neandertalaca, prisustvovali su manifestaciji „Vincekovo“ u Gornjoj Stubici, a u nedjelju su posjetili svetište Majke Božje Bistričke.

Ažurirano Utorak, 29 Siječanj 2013 12:54
 


Stranica 332 od 412

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 15