OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

PREDAVANJE I RADIONICA ''INOVACIJSKI MENADŽMENT'' – POZIV

E-mail Ispis PDF

Sveučilište u Zagrebu i Tekstilno tehnološki fakultet (TTF) u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom organiziraju trodnevnu radionicu pod naslovom ''Inovacijski menadžment'', koja je financirana sredstvima Europske unije. Radionice će se održati 9., 10. i 11. svibnja 2011. u Velikoj dvorani Hrvatske obrtničke komore. Cilj ove radionice je predstavljanje značaja inovacijskog menadžmenta, identificiranje potencijala za inovacije, te korištenje dostupnih podataka u svrhu što bolje eksploatacije znanja ostvarenog u akademskom i gospodarskom sektoru ili u sklopu njihove suradnje.

Više...
 

NOVI PRAVILNIK O SADRŽAJU I NAČINU VOĐENJA EVIDENCIJE O RADNICIMA

E-mail Ispis PDF

Temeljem obveze i ovlasti iz novog Zakona o radu (NN 149/09) donesen je novi Pravilnik o sadržaju i načinu vođenja evidencije o radnicima (NN 37/11 od 24. ožujka 2011. godine) koji se primjenjuje od 1. svibnja 2011. godine, time da se stavlja van snage trenutno važeći Pravilnik o sadržaju i načinu vođenja evidencije o radnicima (NN 66/10 od 28. svibnja 2010. godine).

Pravilnikom se propisuje sadržaj evidencija koje su svi poslodavci dužni voditi o zaposlenim radnicima, neovisno o veličini poslodavca.

Ažurirano Utorak, 03 Svibanj 2011 12:56 Više...
 

NOVOSTI U PROPISIMA RH

E-mail Ispis PDF

OKKZŽ skreće pažnju na Novosti u propisima Republike Hrvatske koji se nalaze u privitku!

Ažurirano Ponedjeljak, 02 Svibanj 2011 11:05
 

AKCIJA "KUPUJMO HRVATSKO"

E-mail Ispis PDF

Hrvatska gospodarska komora i ove godine organizira akciju „Kupujmo hrvatsko“ diljem Hrvatske. Promocija kvalitetnih hrvatskih proizvoda, od kojih su mnogi nosioci znakova „Izvorno hrvatsko“ i „Hrvatska kvaliteta“ započet će sredinom svibnja te će se prema rasporedu održavati do kraja rujna 2011. godine.

Ažurirano Utorak, 03 Svibanj 2011 13:47 Više...
 

SEMINAR 06.05.2011.

E-mail Ispis PDF

POZIV NA SEMINAR

Mjerenje i verifikacija ušteda u projektima energetske učinkovitosti“

Tvrtka HEP ESCO i ZARA d.o.o. u okviru programa Intelligent energy Europe i projekta PERMANENT organiziraju poludnevnu radionicu vezanu za mjerenje i verifikaciju ušteda u projektima energetske učinkovitosti.

Više...
 


Stranica 331 od 353

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 38