OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

DODIJELJENA JUBILARNA PRIZNANJA OBRTNICIMA UO ZLATAR I UO SVETI KRIŽ ZAČRETJE

E-mail Ispis PDF

DODJELA JUBILARNIH PRIZNANJA UO ZLATAR

Na sjednici Skupštine Udruženja obrtnika Zlatar, održane 29. 11. 2010., uz radni dio na kojem se raspravljalo i donijelo Odluke o Rebalansu financijskog proračuna za 2010. godinu, Programu rada, te o Financijskom proračunu za 2011. godinu, uručena su i Priznanja Obrtničke komore Krapinsko- zagorske županije obrtnicima za 20, 25 i 30 godina uspješnog vođenja obrta.

Ažurirano Četvrtak, 02 Prosinac 2010 11:01 Više...
 

POZIV NA SEMINAR “OSNOVE PODUZETNIŠTVA’’

E-mail Ispis PDF

POZIV NA SEMINAR
“OSNOVE PODUZETNIŠTVA’’

Tema: "Upravljanje projektima"

ZARA d.o.o. organizira besplatan  jednodnevni seminar za poduzetnike i početnike u nizu seminara pod nazivom „Upravljanje projektima". Seminar će se održati  02. prosinca 2010.god. u prostorijama Zagorske razvojne agencije u Krapini, od 10.00 do 15.00 sati.

Ažurirano Utorak, 30 Studeni 2010 13:29 Više...
 

ZAKLJUČCI 23. KONGRESA UGOSTITELJA I TURISTIČKIH DJELATNIKA U ZAGREBU

E-mail Ispis PDF

ZAKLJUČCI 23. KONGRESA UGOSTITELJA I TURISTIČKIH DJELATNIKA U ZAGREBU

U organizaciji Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore (HOK) u Zagrebu je 23. 11. 2010. završen 23. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a, koji se 22. i 23. 11. 2010. održavao u hotelu The Regent Esplanade.

Na konferenciji za tisak održanoj neposredno nakon završetka Kongresa, predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a Zlatko Puntijar iznio je zaključke, koji su proizašli iz dvodnevnih izlaganja predsjednika Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore, predsjednika obrtničkih županijskih komora, izlaganja ostalih sudionika, rasprave nazočnih te iznijetih prijedloga na Kongresu:
Ažurirano Srijeda, 24 Studeni 2010 10:35 Više...
 

3. STRUČNI SKUP GRAĐEVINARA I SEMINAR "ENERGETSKA UČINKOVITOST ZGRADA"

E-mail Ispis PDF

3. STRUČNI SKUP GRAĐEVINARA I SEMINAR "ENERGETSKA UČINKOVITOST ZGRADA"

Hrvatska obrtnička komora, u suradnji sa Hrvatsko – austrijskom trgovinskom komorom te Udrugom strojarsko-brodograđevnih inženjera, organizira 3. stručni skup građevinara HOK-a i seminar ''Energetska učinkovitost zgrada'', koji će se održati 25. studenoga 2010. godine s početkom u 9.00 sati u prostorijama HOK-a.

Više...
 

STRUKTURNI FONDOVI EU

E-mail Ispis PDF

PRISTUP EUROPSKOM TRŽIŠTU JE PRILIKA, A NE PRIJETNJA

-Mnoga poduzeća pristup europskom tržištu smatraju prijetnjom, no to je više prilika nego prijetnja. To su dokazala mala i srednja poduzeća iz novih zemalja EU, koja su se suočila s izazovima i pokazala se vrlo uspješnima u korištenju pristupnih fondova, kazao je Richard Masa, voditelj Odjela za provedbu projekata Delegacije EU u RH, na konferenciji o pripremi i korištenju strukturnih fondova, održanoj 16.11.2010. u  Hrvatskoj obrtničkoj komori.

Ažurirano Četvrtak, 18 Studeni 2010 13:26 Više...
 


Stranica 322 od 332

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 29