OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

SASTANAK RADNE SKUPINE ZA IZRADU MONOGRAFIJE

E-mail Ispis PDF

ODRŽAN SASTANAK RADNE SKUPINE ZA IZRADU MONOGRAFIJE

TRADICIJSKIH I UMJETNIČKIH OBRTA KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE

Dana 08.12. 2010. godine u prostorijama Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije održan je 4. sastanak Radne skupine za izradu Monografije tradicijskih  i umjetničkih obrta Krapinsko-zagorske županije. Na sastanku su definirane sve daljnje aktivnosti vezane za Monografiju, a ujedno je potpisan ugovor s autorima tekstova i glavnom urednicom Gorankom Horjan.  Sastanku je prisustvovala i predstavnica Zagorske razvojne agencije d.o.o. Tanja Ivek. Autori tekstova su: Goranka Horjan, Iris Biškupić Bašić, Ivana Škiljan, Branko Čičko, Branka Šprem Lovrić, Tatjana Brlek,  Ivanka Ivkanec i Manda Horvat.

Ažurirano Petak, 10 Prosinac 2010 13:16
 

PRAVILNIK O UPISU U UPISNIK TRGOVACA VOĆEM I POVRĆEM

E-mail Ispis PDF

PRAVILNIK O UPISU U UPISNIK TRGOVACA VOĆEM I POVRĆEM

Budući da uskoro ( 31. prosinca 2010. ) ističe rok za podnošenje Zahtjeva za upis u Upisnik trgovaca voćem i povrćem, podsjećamo na najznačajnije odredbe Pravilnika o upisu u Upisnik trgovaca voćem i povrćem ( Narodne novine broj 91/07.), kojeg također dostavljamo u prilogu ovog dopisa.

Više...
 

DRAGUTIN RANOGAJEC PONOVNO IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA OBRTNIČKE KOMORE KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE

E-mail Ispis PDF

DRAGUTIN RANOGAJEC PONOVNO IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA

OBRTNIČKE KOMORE KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE

U utorak, 30. studenog 2010. godine, u Krapini je održana zajednička 14. sjednica Skupštine Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije starog saziva i konstituirajuća 1. sjednica Skupštine Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije novog saziva, na kojoj je jednoglasno odlučeno da će dosadašnji predsjednik gospodin Dragutin Ranogajec iz Krapine i u slijedećem četverogodišnjem mandatnom razdoblju obnašati dužnost predsjednika Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije.

Ažurirano Petak, 03 Prosinac 2010 07:21 Više...
 

POZIV NA SEMINAR "UPRAVLJANJE TROŠKOVIMA I INVESTICIJAMA U KRIZI"

E-mail Ispis PDF

POZIV NA SEMINAR

Upravljanje troškovima i investicijama u krizi

ZARA d.o.o. organizira besplatan  jednodnevni seminar u nizu seminara za poduzetnike i početnike -   pod nazivom "Upravljanje troškovima i investicijama u krizi".Nakon prvotne odgode ovog seminara radi ozljede predavača najavljujemo da će se seminar održati  07. prosinca 2010. god. od 10.00 do 15.00h u Krapini, u Konferencijskoj dvorani Krapinsko - zagorske županije, a predavač je g. Nikola Nikšić iz agencije "Centar poslovnih informacija WLW".

Više...
 

VEČER OBRTNIKA UDRUŽENJA OBRTNIKA GRADA ZABOKA

E-mail Ispis PDF

VEČER OBRTNIKA UDRUŽENJA OBRTNIKA GRADA ZABOKA

U  petak 26. studenog 2010. godine održana je tradicionalna Večer obrtnika grada Zaboka kojoj se odazvalo devedesetak obrtnika i gostiju. Uz pozdravni govor predsjednika Udruženja, g. Davora Pleška, večer je započela  standardnim i latinoameričkim plesom Sportskog plesnog kluba Habanera iz Krapine, a nastavljena je ugodnim druženjem uz večeru i muziku.

Više...
 


Stranica 321 od 332

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 38