OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

MAJSTORSKI ISPITI U OKKZŽ

E-mail Ispis PDF

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije se proteklih  godina  profilirala kao institucija koja kvalitetno, kontinuirano zastupa interese svojih članova na lokalnoj i regionalnoj razini, te ulaže značajne napore u promociju i edukaciju postojećih te budućih obrtnika.U okviru daljnjeg obrazovanja za potrebe obrtništva Hrvatska obrtnička komora  skrbi o provedbi majstorskih ispita.Majstorska zvanja su vrlo cijenjena u Hrvatskoj i u Europi, a stječu se polaganjem majstorskog ispita.

Ažurirano Utorak, 27 Rujan 2011 13:02 Više...
 

INFORMATIČKO OBRAZOVANJE OBRTNIKA OKKZŽ 2011. GODINA

E-mail Ispis PDF

Sukladno Programu rada za 2011. godinu Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, slijedom prijave Projekta Ministarstvu gospodarstva rada i poduzetništva  RH  «Informatičko obrazovanje obrtnika» za 2011. godinu u suradnji s obrtom MIKROBIT INFORMATIKA, dana 12. rujna započela je s realizacijom  informatičke obuke obrtnika Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije. Organiziranje i izvođenje ove izobrazbe za stjecanje i unapređivanje informatičkih kompetencija obrtnika sufinancira se isključivo uz 70% sufinanciranja od strane Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva i 30% sufinanciranja od strane OKKZŽ.

Ažurirano Utorak, 27 Rujan 2011 13:01 Više...
 

ODRŽANA POČETNA KONFERENCIJA PROJEKTA UNLIMITED

E-mail Ispis PDF

Početna konferencija projekta „UNLIMITED“ održana je 13. rujna 2011. godine u Zaboku u prostorijama Centra za mlade KZŽ (Zelena dvorana). Projekt UNLIMITED provodi se u sklopu grant sheme „Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada“ Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala, financiranog iz IV. komponente Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA).

Više...
 

100% ZAGORSKO

E-mail Ispis PDF

OBRTNIČKA KOMORA KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPNIJE POZIVA OBRTNIKE DA SE PRIJAVE NA: 2. Sajamsku izložbu Krapinsko-zagorske županije pod nazivom  „100% ZAGORSKO u ZAGREBU“ koja će se održati u petak, subotu i nedjelju, 30. rujna te 01. i 02. listopada 2011. godine na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Ažurirano Utorak, 27 Rujan 2011 13:00 Više...
 

IN MEMORIAM: Marijan Raček

E-mail Ispis PDF

Od posljedica tragične nesreće, u nedjelju, 11. rujna u bolnici u Zagrebu preminuo je član Skupštine i Upravnog odbora Hrvatske obrtničke komore i OKKZŽ Marijan Raček.

Rođen 1947. godine u Zagrebu, Marijan Raček se u mjestu svog rođenja  i školovao. Godine 1967. zajedno s majkom otvara kemijsku čistionicu, a 1973. godine samostalno otvara kemijsku čistionicu u Oroslavju i aktivno se uključuje u rad tadašnjeg Udruženja samostalnih privrednika općine Donja Stubica.

Bio je aktivan član Skupštine mirovinskog fonda obrtnika u dva mandata, član Skupštine i Upravnog odbora Zdravstvenog osiguranja obrtnika, te je kao član Upravnog odbora i Skupštine Udruženja, 1989. godine imenovan za predsjednika Udruženja obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice – a dužnost na koju je, izabran u 6 mandata uzastopce, obnašao je ukupno 22 godine.

Ažurirano Utorak, 27 Rujan 2011 13:02 Više...
 


Stranica 304 od 336

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 18