OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

PREDSTRAVLJEN PROJEKT "PARTNERSTVO ZA RAZVOJ" HZZ-a PS KRAPINA

E-mail Ispis PDF

PARTNERSTVO ZA RAZVOJ

18. veljače 2011. godine u Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini predstavljen je projekt pod nazivom „Partnerstvo za razvoj“ odobren u sklopu grant sheme „Lokalna partnerstva za zapošljavanje“ Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala, financiranog iz IV. komponente Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA). Nositelj projekta čija je vrijednost 99.246,90 € je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Krapina, partneri su Krapinsko-zagorska županija i ZARA d.o.o., a suradnici Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije i HGK Županijska komora Krapina.

Ažurirano Ponedjeljak, 21 Veljača 2011 13:55 Više...
 

MEĐUOPĆINSKO UDRUŽENJE OBRTNIKA KLANJEC ORGANIZIRALO OBRTNIČKU NOĆ

E-mail Ispis PDF

MEĐUOPĆINSKO UDRUŽENJE OBRTNIKA KLANJEC

ORGANIZIRALO OBRTNIČKU NOĆ

Tradicionalnu Obrtničku noć Međuopćinsko udruženje obrtnika Klanjec održalo je i ove godine u restoranu “Zelenjak”, u subotu 19.02.2011. godine. Na svečanosti su uručene Diplome za postignute uspjehe u obrtništvu i promicanje obrtničke struke koje su dobili: Lidija Starešina i Božo Sušec, za strukovno obrazovanje naučnika - Ivica Lunko, te za rad u tijelima Udruženja  – Dane Cindrić.Također su uručena i Priznanja za godine rada u obrtništvu i članstva u Udruženju. Priznanja za 20 godina  su dobili: Dane Cindrić, Danijel Kodrnja, Želimir Krištofić, Špiro Kešina, Darko Novosel, Slavko Poslek, Josip Tramišak i  Mladen Županić. Za 45 godina tradicije obrta u obitelji priznanje je uručeno obitelji Ulama. Goste je zabavljao muzički sastav “Venera” i plesna skupina “Habibi”.

 

ODRŽANA PROŠIRENA 16. SJEDNICA SAVJETODAVNOG VIJEĆA HZZ PS KRAPINA

E-mail Ispis PDF

ODRŽANA PROŠIRENA 16. SJEDNICA SAVJETODAVNOG VIJEĆA HZZ PS KRAPINA


Dana 10. veljače 2011.  godine s početkom u 13,00 sati u sali  za sastanke HGK-ŽK Krapina, Trg Lj. Gaja 5, Krapina održana je proširena 16. sjednica Savjetodavnog vijeća Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područna služba Krapina.
Uz članove Savjetodavnog vijeća sjednici su prisustvovali: zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek,  Ivan Lamot, Upravni odjel za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu, Ines Kos, Zagorska razvojna agencija, Vid Šanjug, predsjednik HGK-ŽK Krapina, Davor Pleško, potpredsjednik OKKZŽ i Ana Mužar, Stručni suradnik za obrazovanje OKKZŽ, ravnatelji/ravnateljice  Srednjih škola KZŽ.

Više...
 

AKCIJSKI PLAN ZAPOŠLJAVANJA OSOBA S INVALIDITETOM

E-mail Ispis PDF

AKCIJSKI PLAN ZAPOŠLJAVANJA OSOBA S INVALIDITETOM ZA PODRUČJE KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE ZA  RAZDOBLJE OD 2011. DO 2013.

Akcijski plan zapošljavanja osoba s invaliditetom za područje Krapinsko-zagorske županije za  razdoblje od 2011. do 2013. godine predstavljen je  u srijedu  09. veljače 2011. u Hotelu Terme Jezerčica u Donjoj Stubici.

Akcijski plan na razini Krapinsko-zagorske županije izrađen je u sklopu projekta “Promicanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada” čiji je cilj promicanje socijalne uključenosti osoba s invaliditetom i njihove integracije na tržište rada.

Projekt “Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada” jedan je u nizu projekata koje provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje u okviru IV komponente IPA programa „Razvoj ljudskih potencijala“. Svrha ovog projekta je poboljšanje socijalne uključenosti i povećanje zapošljivosti osoba s invaliditetom kao i njihova integracija na tržište rada kroz razvoj aktivnih mjera tržišne politike na regionalnoj razini.

Više...
 

NACIONALNI PLAN ZA POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA ZA 2011. I 2012.

E-mail Ispis PDF

NACIONALNI PLAN ZA POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA ZA 2011. I 2012. GODINU

Hrvatski zavod za zapošljavanje od 04. veljače 2011. započeo je s provedbom aktivnih mjera zapošljavanja iz Nacionalnog plana za poticanje zapošljavanja za 2011. i 2012. godinu.

U okviru Nacionalnog plana za poticanje zapošljavanja za 2011. i 2012. godinu Hrvatski zavod za zapošljavanje provodi različite programe za što brži povratak nezaposlenih osoba u svijet rada.

Ažurirano Srijeda, 09 Veljača 2011 11:37 Više...
 


Stranica 302 od 316

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 11